Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 200
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
момичета някой чувал ли е за феномена чопският лечител маг академик йордан стоилов иванов.зная за него ,че е известен от периода преди 10 ноември,имал дарбата на леля ванга,премахва и магии.в ловеч има предоставена къща от общината  в квартал вароша и извършва психофизиотерапия,но няма обратна информация за резултати от проведените лечения.за това ви моля ако някой знае нещо би ли споделил във форума.

# 436
Здравейте Simple Smile,
и аз искам да попитам ако някой може да сподели как се отключва църква за късмет?
Правил ли го е, имало ли е резултат при него?
И ако може да ми препоръчате добра врачка от Пловдивска област.
Много благодаря
Лек и усмихнат ден на всички Grinning
Повтарям въпроса и добавям - има ли значение в кой ден от седмицата отключваш църквата?
Аз ще добавя какво знам, а ако не е вярно, надявам се някоя от вас да ме поправи:
* За отключването се говори не с попа, а с клисарката, защото тя отваря църквата сутрин. Разбира се отключването се заплаща, но не е скъпо,а и все пак за църква е.
* Като отключиш вратата на църквата трябва да се обърнеш и да си тръгнеш без да поглеждаш назад.

А за врачките ще питам - някой срещал ли се е на живо с наследницата на Ванга - глухонямата Магда?
Лек ден!
Аз ги пусках в някакъв съд със светена вода. Три дни поред трябваше да отключвам църквата.

# 437
Здравейте, някой да  е чувал за Данка Костова от Костенец дледала на кафе? И за някакъв ходжа от Ракитово?

# 438
Тази Пепа май не познава много? Ето цитат от пресата:

Цитат
Маг Пепа твърди, че до 2010 година ще има много промени в телевизиите и медиите. "Шоуто на Слави по бТВ ще бъде свалено до 2010, пророкува тя. Също така най-вероятно скандалната телевизия СКАТ ще бъде спряна, ще обяви фалит. Ако Нова и бТВ не обновят програмата си до 2009 ги очаква същото, безпощадна е Маг Пепа." Според "Клюки Инфо" Маг Пепа е безпощадна, но винаги познава с точност 98%. Пророчицата твърди също така, че Миглена Ангелова и Венета Райкова ще бъдат тотално забравени.
До сега нищо подобно не се е случило.

И още:
Цитат
Предричам, че до 100 години България няма да я бъде с това име и територия. Източна и средна северна България ще е част от Румъния, а северозападния край ще е в рамките на Сърбия, югозападът ще е на Гърция, а днешната Бургаска област та чак до Кърджалийска околия ще са част от Турция", плаши с пророчествата си Маг Пепа. Припомняме, че през 2008 година Пепа беше единствената, която предрече, че Бойко Борисов ще спечели изборите.
Може и да е познала за Бойко, но това по-горното е с цел да се плаши народа.

# 439
Съмнявам се да е точно въпросната Пепа от Хаджи Димитър.Доколкото знам,тя не се рекламира никъде и едва ли е предсказвала публично подобно нещо.

В моя случай Пепа не позна нито настояще,да не говоря за бъдеще.И добре,че е така.

# 440
Здравейте Simple Smile,
и аз искам да попитам ако някой може да сподели как се отключва църква за късмет?
Правил ли го е, имало ли е резултат при него?
И ако може да ми препоръчате добра врачка от Пловдивска област.
Много благодаря
Лек и усмихнат ден на всички Grinning
Повтарям въпроса и добавям - има ли значение в кой ден от седмицата отключваш църквата?
Аз ще добавя какво знам, а ако не е вярно, надявам се някоя от вас да ме поправи:
* За отключването се говори не с попа, а с клисарката, защото тя отваря църквата сутрин. Разбира се отключването се заплаща, но не е скъпо,а и все пак за църква е.
* Като отключиш вратата на църквата трябва да се обърнеш и да си тръгнеш без да поглеждаш назад.

А за врачките ще питам - някой срещал ли се е на живо с наследницата на Ванга - глухонямата Магда?
Лек ден!

Здравей, майка ми работи по този метод и до колкото ззнам църква се отключва 3 четвъртъка под ред. Да, говори се с клисарката. Имаше там и други ритуали, ама не се сещам какво беше точно.  Peace

# 441
  • Под Слънцето
След като се отключи църквата, се пали свещ  и се чака да изгори.
Аз така знам от жена,която го е правила преди. 3 поредни дни, като се избягват големи църковни празници.
Но , за съжаление, във Варна не разрешават да се прави. Къде ли не ходих и молих.. Казаха ми на всички места,че им било забранено..

# 442
Някой да е звънял или ходил при тази:
http://www.chudesa.net/yasnovidkata-sterona-predskaza-za-badesteto-balgariya/

# 443
Някой да ми даде ритуал за привличане на успех?
Преди дни ти въведе Атанас във форума и се похвали , че ритуалите му имали  мигновен ефект...?
Не си вдига телефона, иначе нямаше да питам тука.

# 444
  Здр,не изчетох всичко по темата,но единствено което разбрах е че повечето "ясновидци" са мошеници и измамници.
    Аз лично не съм ходила на такива врачки и баячки,защото не съм и вярвала. Бях се навила да посетя някоя,ей така за да видя какво ще ми каже,но в моя град не съм чула отзиви за никого нещо добро и смислено.
       Разбрах преди 3 години,че всичко ,което става на човек в живота му е предварително начертано. Както казва съдба или карма.Не може човек да избяга от нея,каквото има да се случва се случва.
  Както се казва,разбрах го от собствен опит,всичко ,което ми се случи,знаех че ще ми се случи. Но не бях сигурна,докато не стана.
      Не мисля,че помагат ритуали и амулети. Всичко това е просто нашия разум,и той запомнете трябва да е чист,позитивно зареден и пълен с много любов.
        Любовта ,ще спаси света ,както се казва.
 Аз вече приемам нещата,такива каквито са,и знам че дори и да се опитам да ги променя то няма да стане.Не че не се опитвам(защото понякога и аз не вярвам в "виденията" си) и се мъча нещо да променя---ами не става.

# 445
       Разбрах преди 3 години,че всичко ,което става на човек в живота му е предварително начертано. Както казва съдба или карма.Не може човек да избяга от нея,каквото има да се случва се случва.

Не мисля,че помагат ритуали и амулети. Всичко това е просто нашия разум,и той запомнете трябва да е чист,позитивно зареден и пълен с много любов.
 Аз вече приемам нещата,такива каквито са,и знам че дори и да се опитам да ги променя то няма да стане.Не че не се опитвам(защото понякога и аз не вярвам в "виденията" си) и се мъча нещо да променя---ами не става.

newsm10

# 446

ама колко съм зле с този комп ужас не ми обръщаите внимание! newsm78

newsm10 много си прав/а .всеки кои какво си надроби това ще сърба,пък и това че на всеки му е драснато това е факт неоспорим.човек ако иска и има желание може да си промени живота. вече мина 21.12.2012 така че навлезнахме в ново човешко измерение и почти всички минаха на ново ниво възприемане на околния свят.пожелавам на всеки да се отвори към необяснимите неща  и ще получи отговор от своето 6 чувство. късмет.
 newsm78

# 447
Четирима сме, петия го очаквам да реши! Това е за сега! Хайде на хаирлия да е! До скоро!   bouquet Laughing

Ходихте ли при Искра?
И ако може на лични или тук един нейн телефон за връзка  Peace

# 448
Днес на връщане от морето и минавайки покрай с. Дунавци реших да посетя коментираната във форума Таня.Ей повярвайте ми колкото и скептично да бях настроена към врачките вече, тази жена направо ме смая. Каза ми какво работя, в какъв дом живея, какви деца и внуци имам, без аз да и казвам нищо. Все пак си плащам на врачка да ми каже а не на психолог.Тази вечер се случиха две от нещата който тя ми каза и аз не останах доволна от това което наистина стана.Надявам се  на нейната помощ да се оправят нещата при мен.Не и правя реклама защото, не я бях виждала  до днес и нямам мотив да го правя.Исках само да споделя с вас както до сега съм споделяла.

# 449
  • София
Днес на връщане от морето и минавайки покрай с. Дунавци реших да посетя коментираната във форума Таня.Ей повярвайте ми колкото и скептично да бях настроена към врачките вече, тази жена направо ме смая. Каза ми какво работя, в какъв дом живея, какви деца и внуци имам, без аз да и казвам нищо. Все пак си плащам на врачка да ми каже а не на психолог.Тази вечер се случиха две от нещата който тя ми каза и аз не останах доволна от това което наистина стана.Надявам се  на нейната помощ да се оправят нещата при мен.Не и правя реклама защото, не я бях виждала  до днес и нямам мотив да го правя.Исках само да споделя с вас както до сега съм споделяла.
Коя е Таня?

Общи условия

Активация на акаунт