Ясновидци/врачки - тема 18

• 147 916
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
здравейте,момичета ! имам предложение-тъй като доста странички с материал е изписан и е доста натоварващо да изчетеш ако ти се налага спешно всичко,че надали ще се ориентира някой.с дистанцията на времето и дестинациите,които сте посетили (за съжаление не от хубаво) ще е добре с факти да се изброят посетените ,,касиери„, и резултатът,следващ угодните им и не такива дела  Simple Smile.мисля,че ще е добре от време на време да има по една такава справка ,стига да не ви подгонят мрачните мисли отново и неприятните срещи с продавачите на надежди.има и доста забавни истории(отстрани е така,четейки ги,по простата причина,че някой има страхотно чувство за хумор и себеирония,да не говорим за раян,която има  страхотен изказ тук,за което благодаря). ако ви допадне идеята-пишете,може пък и някоя  вълшебница да изкочи ,скрита зад някой добър разказ или реклама,но дано няма такива Grinning. приятна седмица,изпълнена с благодат и щастие ви пожелавам !

# 646
И моля ако някой реши да ходи при Искра,да ми се обади.Аз лично предпочитам да се видя на живо с нея-много по-добра е.
Разбира се,ще си заплатя разходите.
Бройте и мен ( с кола съм ) ще се радвам да си разделя разходите и да съм с компания при Искра и най - вече да се свържа с нея като за начало Simple Smile Аз звъня на втория номер, по горе беше написано че първия номер е невалиден но на втория дава само свободно Sad

# 647
И моля ако някой реши да ходи при Искра,да ми се обади.Аз лично предпочитам да се видя на живо с нея-много по-добра е.
Разбира се,ще си заплатя разходите.
Бройте и мен ( с кола съм ) ще се радвам да си разделя разходите и да съм с компания при Искра и най - вече да се свържа с нея като за начало Simple Smile Аз звъня на втория номер, по горе беше написано че първия номер е невалиден но на втория дава само свободно Sad

Здравейте, аз също бих се включила за Искра Simple Smile Ще се радвам да се организираме Simple Smile
Преди около два месеца успях да се свържа с нея по телефона, тогава имах някакъв въпрос, не съм искала да си записвам час, но си спомням, че ми каза да се обадя по-късно. След това така и не вдигна... наистина си е доста трудоемко  newsm78

# 648
здравейте,момичета ! имам предложение-тъй като доста странички с материал е изписан и е доста натоварващо да изчетеш ако ти се налага спешно всичко,че надали ще се ориентира някой.с дистанцията на времето и дестинациите,които сте посетили (за съжаление не от хубаво) ще е добре с факти да се изброят посетените ,,касиери„, и резултатът,следващ угодните им и не такива дела  Simple Smile.мисля,че ще е добре от време на време да има по една такава справка ,стига да не ви подгонят мрачните мисли отново и неприятните срещи с продавачите на надежди.има и доста забавни истории(отстрани е така,четейки ги,по простата причина,че някой има страхотно чувство за хумор и себеирония,да не говорим за раян,която има  страхотен изказ тук,за което благодаря). ако ви допадне идеята-пишете,може пък и някоя  вълшебница да изкочи ,скрита зад някой добър разказ или реклама,но дано няма такива Grinning. приятна седмица,изпълнена с благодат и щастие ви пожелавам !
Здравейте, момичета!
Приветствам идеята, смятам че така форума ще стане доста по-интересен и полезен.
Аз съм от Плевен.В града съм ходила при Роза и Севда.В София при Мишо от Ясновидци и в Червен бряг при Николета.Бях доста разочарована от тази гилдия, поради комерсиалните им цели, които са над всичко.Мишо ми поиска 360лв за разваляне на магия, срещу които получих едно малко шише от минерална вода, в което плуваха някакви листа от цветя.Естествено ефект никакъв.В началото на годината срещнах една жена от Плевен, която много ми помогна да изчистя дома си от негативната енергия, за което не ми поиска нищо.Платих и само за гледането- и то 10 или 15лв не си спомням вече.Част от това ,което ми каза се случи до сега.Другите неща ми ги е предрекла до края на годината, ще трябва да изчакам.Писах за нея и по-рано във форума, много мочичета ми писаха и дадох нейни кординати.Моля, ако са се свързали с нея да дадат отзиви.Препоръчвам я от благодарност и знам, че може да бъде полезна и на други.Срещу горепосочената сума гледа и по скайп като се заплаща след това ,което не се случва при никой от другите.Ако някой се интересува да пише на лс
Поздрави

# 649
здравейте,момичета ! имам предложение-тъй като доста странички с материал е изписан и е доста натоварващо да изчетеш ако ти се налага спешно всичко,че надали ще се ориентира някой.с дистанцията на времето и дестинациите,които сте посетили (за съжаление не от хубаво) ще е добре с факти да се изброят посетените ,,касиери„, и резултатът,следващ угодните им и не такива дела  Simple Smile.мисля,че ще е добре от време на време да има по една такава справка ,стига да не ви подгонят мрачните мисли отново и неприятните срещи с продавачите на надежди.има и доста забавни истории(отстрани е така,четейки ги,по простата причина,че някой има страхотно чувство за хумор и себеирония,да не говорим за раян,която има  страхотен изказ тук,за което благодаря). ако ви допадне идеята-пишете,може пък и някоя  вълшебница да изкочи ,скрита зад някой добър разказ или реклама,но дано няма такива Grinning. приятна седмица,изпълнена с благодат и щастие ви пожелавам !
Здравейте, момичета!
Приветствам идеята, смятам че така форума ще стане доста по-интересен и полезен.
Аз съм от Плевен.В града съм ходила при Роза и Севда.В София при Мишо от Ясновидци и в Червен бряг при Николета.Бях доста разочарована от тази гилдия, поради комерсиалните им цели, които са над всичко.Мишо ми поиска 360лв за разваляне на магия, срещу които получих едно малко шише от минерална вода, в което плуваха някакви листа от цветя.Естествено ефект никакъв.В началото на годината срещнах една жена от Плевен, която много ми помогна да изчистя дома си от негативната енергия, за което не ми поиска нищо.Платих и само за гледането- и то 10 или 15лв не си спомням вече.Част от това ,което ми каза се случи до сега.Другите неща ми ги е предрекла до края на годината, ще трябва да изчакам.Писах за нея и по-рано във форума, много мочичета ми писаха и дадох нейни кординати.Моля, ако са се свързали с нея да дадат отзиви.Препоръчвам я от благодарност и знам, че може да бъде полезна и на други.Срещу горепосочената сума гледа и по скайп като се заплаща след това ,което не се случва при никой от другите.Ако някой се интересува да пише на лс
Поздрави

Чудесно е, че ,макар и мн, рядко, както сама си се убедила при сблъсъците си с обичайните представители на жанра, тук там има и хора като тази жена от Плевен.Благодаря, че сподели за нея!
Тъй като , с абсолютна сигурност, много четящи ще искат координатите й и ще те залее лавина от еднотипни писма,би ли посочила тук как става свързването с нея, за да е в помощ на всички.

Благодаря и ти пожелавам ако нещата, които ти е предрекла са хубави, да се сбъднат!

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 14:04 от ryannn

# 650
ами да докладвам,прогнозите и на Вергиния и на Сирма се разбиха с шеметна скорост днес,за което се радвам.единственото нещо,което ме интересуваше и за което питах му дадох ход за разрешаване.и двете шарматни дами са в голяма заблуда,за красивите им прогнози за бъдещето няма да докладвам,тъй като не съм им искала това,ни най-малко пък ще се случи.за най-важния за момента проблем,който исках срок за разрешаване и двете са на светлинни години разстояние.Сирма ме убеждаваше да не тръгвам с рогата напред,но не я послушах,не съм уверена в себе си,но пък дадох вид на твърда и смела и ето-с рогата напред,за да ми е всичко наред ! да отбележа,че Сирма не ми е взела пари,питах я по телефона.

# 651
Смятам ,че водещата сентенция в живота на хората трябва да бъде:
Ако взимаш може да напълниш само ръката си,
ако даваш може да напълниш душата си!
Прекрасен ден и много усмивки на всички от форума!

# 652
Момичета,никой ли не е бил при Йоанна от Пловдив?
Дългото чакане с месеци за прием -оправдано ли е?

# 653

[/quote]
Благодаря ти, за добрите думи.Смятам, че много малко хубави хора останаха в България-като теб!Не знам защо, но мисля, че си зодия близнаци- може би заради красноречието, което притежаваш.Пожелавам ти успех!!!!!!
Момичето се казва Поли 0897479323 скайп sladka fei4ka-Poli
[/quote]

Аз пък не съм доволна от Поли.Това,което ми каза,мога да си го прочета и в хороскопа.Навсякъде описват как Овен и Дева не си пасват.Дори и професията ми не позна.Пита ме от колко време сте заедно.След година и осем месеца ще се срещнеш човек с куфарче и той е твоят човек.Работа след два месеца,и тя ще е много хубава.Само че аз от първи започнах работа и не е перфектна,но не смятам да напускам,защото безпаричието ме уби.Класическите неща-главоболие,хормони,гинекологични проблеми и да не забравя зъбите.За моя човек-не бил за мен.Е,хубаво де,не се знае какво ще стане.Но след година и осем месеца ще замине някъде в провинцията и там ще се ожени за коя да е-излезе,че ще е първата срещната.Малко ми е мътно как ще стане,като човекът си е от София с няколко апартамента,бизнес и даже не бих казала,че е средна ръка,а направо заможен.

Пита ме:четеш ли книги за духовното.И аз:не,не са ми интересни.И пак:посочи ми кои заглавия четеш и аз изброявам.Тя-недоволна,а книгите на Нина Ничева.Е,не чета такива книги.Как да и го кажа.Била съм постигала всичко е живота си толкова лесно.Глупости-всичко,което съм направила в живота си е било плод на много усилия и къртовски труд.

Съжалявам,но не ме грабна тази жена.А се бях настроила за нещо много повече.

# 654

Дълго чакане при Йоана ли?Става дума за изрусена, слаба жена, която гледа на карти в миниатюрно помещение без прозорци на територията на някакъв фризьорски салон в Пловдив/ каза ми, че ориентир е намиращата се в непосредствена близост Здравна каса/?
Аз се обадих  2-3 дни преди да ида.
Ако е същата, писах подробно назад в темите.

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 17:13 от ryannn

# 655
Моля,някой ако е бил при Мария от Пловдив (до жп.гарата),нека сподели.Търсих назад в темите,но не попаднах на инфо за нея.Също и за Джемиле,пак от Пл.
Благодаря!

# 656
Благодаря ти, ryannn.Както винаги си точна,конкретна , ясна и полезна.  bouquet  bouquet  bouquet

# 657
Благодаря ти, за добрите думи.Смятам, че много малко хубави хора останаха в България-като теб!Не знам защо, но мисля, че си зодия близнаци- може би заради красноречието, което притежаваш.Пожелавам ти успех!!!!!!
Момичето се казва Поли 0897479323 скайп sladka fei4ka-Poli
[/quote]

Аз пък не съм доволна от Поли.Това,което ми каза,мога да си го прочета и в хороскопа.Навсякъде описват как Овен и Дева не си пасват.Дори и професията ми не позна.Пита ме от колко време сте заедно.След година и осем месеца ще се срещнеш човек с куфарче и той е твоят човек.Работа след два месеца,и тя ще е много хубава.Само че аз от първи започнах работа и не е перфектна,но не смятам да напускам,защото безпаричието ме уби.Класическите неща-главоболие,хормони,гинекологични проблеми и да не забравя зъбите.За моя човек-не бил за мен.Е,хубаво де,не се знае какво ще стане.Но след година и осем месеца ще замине някъде в провинцията и там ще се ожени за коя да е-излезе,че ще е първата срещната.Малко ми е мътно как ще стане,като човекът си е от София с няколко апартамента,бизнес и даже не бих казала,че е средна ръка,а направо заможен.

Пита ме:четеш ли книги за духовното.И аз:не,не са ми интересни.И пак:посочи ми кои заглавия четеш и аз изброявам.Тя-недоволна,а книгите на Нина Ничева.Е,не чета такива книги.Как да и го кажа.Била съм постигала всичко е живота си толкова лесно.Глупости-всичко,което съм направила в живота си е било плод на много усилия и къртовски труд.

Съжалявам,но не ме грабна тази жена.А се бях настроила за нещо много повече.
[/quote]
Понякога нещата, които ни казват не са тези които искаме да чуеме.Това, че е видяла че ще се разделите и ти го е казала не значи, че няма да се случи.Виждам, че много точно ти е отговорила, кога и за кого ще се омъжиш, а даже и какви деца ще имаш.Не си изчакала дори и месец, а бързаш да коментираш.До колкото разбирам от публикацията ти, ти е казала, че до два месеца ще намериш добра работа-ти сама казваш, че сегашната не е такава изчакай и тогава коментирай.Виждам, че много си се учудила че твоя приятел ще се ожени за жена, която не обича-не виждам какво те учудва това е често срещано.А това че е бизнесмен няма нищо общо.Моля отзивите, които давате да са базирани на факти, а не на моментни чувста ,че не сте чули това което искате.Иначе просто е безсмислено да си губим времето.

# 658
Благодаря ти, ryannn.Както винаги си точна,конкретна , ясна и полезна.  bouquet  bouquet  bouquet
Thank you:)

# 659
Здравей, и аз съм ходила при Йоана.
Отидох с конкретен въпрос за конкретен проблем.
Тя започна да ме разпитва и реално аз и разказах какво е положението.
След това тя ми говори само общи приказки и нищо конкретно.
Но от друга страна една моя позната е ходила при нея и е много доволна, тя ми я препоръча, но не знам подробности за това какво и е познала.
Бях писала по напред, че аз специално съм доволна от Ани от Пловдив и от Емилия, която мие е гледала по скайп. И двете без да казвам никакви подробности ми казаха сами какъв е проблема при мен. За прогнозите им е още рано да коментирам.
Много усмивки на всички и ви благодаря за споделената информация.
Редовно ви чета и чакам да излезне някой наистина добър ясновидец. smile3525

Общи условия

Активация на акаунт