ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 929
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Бимбим, измерих температурата и варира между 36.6-36.7

# 106
Здравейте мами.

Елч голям пророк си за пореден път  Laughing - за 5 та страница имам в предвид и Дейзи  Mr. Green Голямо  Hug за двете ви с Дара.

Дейзи да ви е живо и здраво момчето и много да ви радват и двамата.

Ние сме при бабка. Малкия няма празно местенце по себе си- целия е нахапан зверски от бълхи. Изкупих всичко възможно от аптеката против ухапване , след ухапване - нищо не помага. Сутринта се събуди с магарешка кашлица и познайте - АБ  #2gunfire Аз обаче мисля да изчакам до утре - понеже след това само два пъти се изкашля и отхрачваше. Правя му инхалации с вентолин и пие АСС. И аз съм настинала ама времето е кошмарно студено.

За да не пропусна някой поздрави на всички с хубави поводи и рожденниците, и успех на тези , които имат нужда от него. Всички болнички да оздравяват.

Хубав ден и здраве от нас.

# 107
  • София
Добър вечер!

От днес Ади вече не е на ясла и два месеца ще се гледаме вкъщи заедно с батко й. Нещо съм отвикнала с 2 деца и доста се поизморих. На тях им е супер заедно, играят цял ден, измислят какви ли не щуротии.

Сега вечерта Ади ми вика: "Трябва да ме заведеш на лекар да ми боцка гърлото, защото много ме боли!" Веднага й премерих Т - 38.2, а гърлото й е на мехурчета. Явно тези дни ще трябва и да се полекуваме.

Дейзи, честит ти малък красавец!  Heart Eyes

# 108
  • София
Бимбим, измерих температурата и варира между 36.6-36.7

благодаря ти, Бенджи   bouquet дано и други се включат

# 109
  • Пазарджик
Бимбим и на Нелката Т е около 36,4-36,5.Извини ме за закъснението. Embarassed Hug

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 09:23 от tuty1

# 110
Бимбим, и на Марти му е около 36.5-36.6-36.7

Дейзи,
честита рожбичка. Да расте здравичък и усмихнат   bouquet

# 111
  • София
Бимбим - 36.7-36.8

# 112
Дейзи, честит ти син! Голямо момче. Много хубаво име сте избрали. Със здраве да си го носи.

# 113
Скоро не съм писала,  чета, но нямам хич настроение.
Първо, честито бебе на Дейзи!  Hug

Кученка е много болна, разви едни подкожни паразитчета (от типа на съдържащите се в дом прах акари, например), които си ги имат някои кучета без да им пречат, но на нея и пречат, а разви и усложнения. Сега е натъпкана до ушите с АБ, кортикостероиди, инжекции, ужас! Тя е болна отпреди Коко с шестата болест, та така съм се вталила покрай двамата. Мислех си, че никога няма да ми се прибере корема, защото си имах сланинки по него, елате ме вижте сега.

Бимбим, аз бих пуснала една стерилна урина и една кръвна картина.

# 114
  • Пазарджик
Днес съм яхнала метла ,кой ли ще е късметлията да ме види в блясък  Mr. Green

Калифорния  Hug ,бързо да оздравява кученка Praynig и ако още си отслабнала,направо си изчезнала  ooooh!

# 115
Пак да благодаря на всички за пожеланията. Много сте мили!  Hug

Нещо много бавно се влачи темата. Да не събирате багажа за морето?

# 116
Зън, как е ади?

калифорния, много кофти за куджо! знам колко си привързана към него Sad
дано се оправи!

аз пък нещо се схванах и полудявам от болка. този волтарен за какво го рекламират не знам, как пък веднъж не ми помогна! Simple Smile

# 117
  • София

Бимбим, аз бих пуснала една стерилна урина и една кръвна картина.

Калифорния, пускала съм 2 пъти - всичко е в норма, та съм в голяма чуденка... Стискам палци да се оправи кученцето

благодаря на всички за меренето на температурата. Страхотно е, че човек може да намери такава подкрепа тук   bouquet

# 118
  • в Надежда-та
Мен ме е срам, ама аз Т не меря Embarassed

# 119
За Т ми е много трудно да премеря, когато е болен, камо ли като е здрав, но винаги познавам дали има или няма. Със сигурност му е под 37. В неделя се върнахме от Костенец и ми се стори, че е топъл. Премерих я с 300 зора и беше 37. Слепоочията също са му по-топли като има Т.

Общи условия

Активация на акаунт