ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 931
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Калифорния, дано се оправи милата! Стискам палци!  spoko А ти гледай да не изчезнеш и че без това не си с кой знае какви запаси...  Hug

Отдала съм се на литературен разврат просто! Наваксвам си пропуснатото време за четене през последната 1 година и ми е много хубаво. Затова форумът страда...  Blush

# 121
  • София
Елч, Ади е добре, мина й за ден и половина Simple Smile

Преди няколко дни си говорихте за кози Simple Smile, днес и моята се прояви като такава. На детската площадка има само 1 люлка и Ади изчака 4 деца да се налюлеят докато дойде нейният ред. Половин час стоя без да гъкне и чака, а другите деца в това време бяха по пързалки и въртележки. Инат ли е, целеустременост ли е - не знам  hahaha

Калифорния, дано скоро да се оправи кученцето!

# 122
Добро утро на дълго и широко.
След вчерашния първи работен ден ми остана време да разкажа и за моренцето  Heart Eyes ама колко е хубаво да си на почивка само....благодарение на това съм 3кг. отгоре  Blush
Ел, беше най-доволна от цялата почивка, радваше се на морето и чакаше на брега, подвиквайки "Ела вода", да я заливат вълните. Времето беше страхотно, нито един лош ден нямаше, и догодина живот и здраве ще повториме на същото място. Но магарето  пак кашля, не знам вече до къде ми дойде все да подкашляща и болна. Имахме малко пререкания с местния Док. (за които вече разказах), но го прескочих и никак не си го сложих на сърце. Имах време да почета книжки (ех колко е хубаво детето да е по-голямо и самостоятелно).Ех, че е хубаво човек да си е починал добре  Party

# 123
Привет и от мен! Hug

Отдавна не съм писала, ама не смогвам! Сами вече е във ваканция, сега го гледа баща му, а от 16-ти взимам отпуска да го гледам аз. Супер гадното е, че с ММ не можем да се засечем заедно в отпуска... Sad Сами вече една седмица е с кашлица и хрема. Пие АЦЦ и Панадол от 3 дни. Утре са пак на проверка при педи.

Да питам - има ли и друго инатесто магаренце като моето, дето не иска да си казва за гърнето?!? Grinning Сяда само сутрин и после си прави всичко в памперса. Обещава, че ще си каже, и нищо...Вчера една позната каза, че внукът и е на 3 години  и още е с памперс....Моят май ще е същият! Отчайвам се!

Дейзи, как е бебчо? Много е хубав! А каката как се държи с него? Ти как се чувстваш?

Калифорния, дано се оправи кученцето ти! Hug

Тути, какво става с твоята работа? Работодателя?

Хайде, приятен ден на всички и пописвайте отвреме навреме.... Hug

# 124
зън, това си е постоянство, което е хубаво качество Wink

жоржи, браво за почивката! само кофти, че адашчето се е разболяло, ама така ще е, нали знаеш Simple Smile

емили, а ако махнеш памперса?
дара преди да й го махна нито казваше, нито даваше някакви признаци, а се научи от раз. сега чак малко ме дразни, защото понякога казва, че има пиш и когато няма.. абе я ми кажете - вие как процедирате с пишкането/акането на хлапетата? ходите лис тях до тоалетна? седите ли там? вие ли ги бършете или те сами?

# 125
  • в Надежда-та
Елили и според мен докато е с памперс няма да почне да си казва Naughty Аз и преди съм споменавала, че съм привърженичка на махането от раз Wink

Елч аз го оставам сам да си ходи и когато е готов с голямата работа ме вика, за да го измия Embarassed
Има ли други, които още мият след 00? Чудя се кога трябва да почне сам да се учи да се бърши Thinking при Ники този момен го изпуснах и до скоро се затрудняваше ooooh!

# 126
Емили и аз също мисля, че трябва да махнеш памперса и тогава да чакаш да ти каже.  Peace

За миенето - мъж ми го мие, ако си е вкъщи. Аз го бърша с мокра кърпичка. С ТХ съм пробвала, но не мога хубаво да го избърша. Не съм се замисляла кога трябва да го науча сам да се бърше. Гледайки го мисля, че повече ще се омаже отколкото да се избърше. Но пък при нас има само едно дупе да се избърше, след като е акал.

# 127
Емили, и моя е с памперс. Имаше някакъв период, в който казваше, но беше много кратък. После спря. С памперс е. На мен не ми пука, но се притеснявам, че в градината започват да ми правят проблеми.

Август ще съм в отпуск и ще го свалям памперса, не ми се мисли какво пране и миене ще падне, де да бяхме в къща и да можеше да подпиква по двора, а в апартамента ще е ужас.

# 128
Еми,и Дара е с памперс и на мен не ми пука.....Сяда на гърнето и на адаптора,но нищо не върши.Дано Сами бързо се оправи! Hug
Калифорния,милото куче!

# 129
  • София
Еми, веднага се включвам за инатото магаре. Което има напредък обаче. Преди акаше в гащите и после идваше да си каже. Сега вече сваля гащите и ака на земята. Естествено, в градината се казва и ходи на тоалетна.

Ви, аз чистя с мокри кърпи. Яна и до ден днешен ги използва.

Калифорния, стискам палци куч да се оправи! Hug

Жужка, а къде бяхте на море?

Ние утре отиваме с ММ за три дни да си вземем нашата лятна почивка. Че после с децата аз не го броя за такава Mr. Green

# 130
Много ви благодаря момичета,че се включихте за памперса. Малко се успокоих, че не е останало само моето, ама честно се притеснявам как ще го науча. Опитахме един път на вилата без памперс, опика дрехите, ама после се разболя и сега докато не се оправи ще е пак с памперс.
След като го казвате от опит, това ще е начина, ще го оставяме без, макар че в апартамента хич не ме кефи да подгизват килимите... Laughing

Сами също си казва след като си е наакал памперса.

Ети, приятно изкарване на морето с ТМ.

# 131
  • в Надежда-та
Ети завидях ти Twisted Evil  мн хубаво да си изкарате Laughing
Ние тъкмо в ММ се чудихме дали догодина не можем да пратим децата при наще поне за седмица , ама то с тоя ръб Мартин.....Whistling

# 132
  • Варна
Да кажа и аз за бърсането и миенето.И Преско и Вики ги "обслужваме" с ММ.За Пехо вече протестираме,но какво да го правим като ни вика.И двамата след като ги избършем с ТХ,минават и през водата(много чувствителни дупета Mr. Green).Брейй,голям отчет дадох за едно с**не Laughing
Дейзи младежът е мноогоо сладък Heart Eyes

# 133
аз пак на гъзната тема - имам проблем с дара, че понякога вечер не иска да пишка преди лягане, не й се пишка и после се напишква в леглото ;-( вече 3 пъти го прави. не е всяка вечер, но е винаги, когато не се изпишка преди лягане. как да я накарам да пишка когато не й се пишка?
иначе през деня си казва и никога не се е напишквала в гащите.
за акането нямам много какво да кажа, че и без това е мираж Simple Smile

# 134
  • Пазарджик
Елч и при нас го има този проблем,като не се изпишка преди да легне,се изпишква докато спи.Няма начин като не и се пика да я накарам да седне,разигравала съм всякакви циркове,слагаме кукли на другото гърне и кака и сяда даже  Mr. Green
Емили все същото е положението,тестват ми търпението Grinning

Ей тъкмо си проснах прането на двора и такъв дъжд запраска  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт