ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 936
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
И аз навлизам в този проблем. Досега винаги си пишкаше преди да заспи, но отскоро започна да се инати и трябва да разигравам циркове. В крайна сметка успявам да го накарам да седне на гърнето, колкото и малко да изпишка.Обикновено изпишква всички играчки, след това му казвам, че ще четем книжка или ще му пея, след като се изпишка. Опитвам се да му поставя някакъв ултиматум, ама напоследък все по-малко ме отразява.

# 136
Ети, там където бяхме и миналата година на Морско конче. А, ако знаеш само как ти завидях за ергенското море.

Елч, ама ако я чакаш докато и се до пишка и тогава да я сложиш да спи. Ел още е с нощен памперс, въпреки, че през деня мноооого отдавна не слагаме, но с ръка на сърцето си признавам, че няма шанс да стана нощеска и да сменям напикани чаршафи, та за това си улеснявам живота  Blush

# 137
  • в Надежда-та
Мартин мина преди няколко месеца през този период . 2 пъти ми се е напикавал нощно време и  2-та са били, когато е пропускал да се изпишка преди лягане ooooh! След 2-я почнах да му казвам, че няма да му дам да си легне преди да е пишкал Crazy  Сега това е в историята, няма ядове ако пропусне Laughing

# 138
жоржи, аз не я слагам да спи, тя просто си ляга и си заспива, не мога да я държа будна, тя окапва от раз, може и права да заспи. та няма как да изчакаме да й се допишка.
иначе и аз не ставам през нощта да сменям чаршафи, просто защото не разбирам, че се е напишкала Sad сутринта я виждам, а подозирам, че сутринта се напишква де...

ви, завидях ти! с дара комуникацията някак не върви, особено ултимативната...

# 139
Елч, как ти завидях, как заспива Дара. Ел, няма сила на земята която да я накара да си легне, то е едно тръшкане, едно пищене, че няма да спи  ooooh! а след триста зора като я накараш да легне, е едно безкрайно четене на приказки и евентуално към 23,30 може и да е заспала  ooooh!

# 140
ааа, жоржи, ама ти да не реши, че дара си ляга рано. заспива към 22 ч., когато не е спала през деня. спи ли на обяд си ляга и тя към 23,30-12 ч., ама тя нали спи по 4-5 ч. следобяд...а с какъв зор я будя след това да не говорим..

# 141
Ех, пропуснала съм май появата на бебо, Дейзи, да ти е жив и здрав малкия мъж и само радост да ви носи bouquet На теб, бързо възстановяване  Hug

Ние също бяхме на почивка, изкарахме си много хубаво, но сега си почивам от почивката, както се казва  Laughing

Ивайла също още е с памперс, бях започнала да го махам, но сега на морето реших че не мястото където да се учим и се върнахме на памперс. Но е голям инат, рядко казва и то не защото не разбира, а просто не иска...

# 142
адис, разказвай! къде бяхте, как изкарахте?

# 143
Здравейте момичета!
Отново не съм влизала от близо месец.
Първо да ви почерпя, днес навърших кръглите 40  Simple Smile

Благодаря на всички за поздравленията за Ленка.  Hug  
Обещавам, че утре /или вдругиден  Mr. Green/ ще прочета всичко пропуснато.

# 144
ей, пепита, да си жива и здрава, и поне още 2 пъти по 40! Laughing

аз пък днес съм на сватба, ама ще се празнува в пианобар, неангажиращо и сега не мога да преценя това сватба ли е или не Simple Smile дори не мога да измисля какво да си облека. драма, драма!

# 145
  • sofia
Жужка, видя ли Ирен?  Heart Eyes

Пепита, жива и здрава да си. Много щастие...

# 146
Пепита, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава, щастлива, обичана!  Hug

# 147
  • София
Пепита, честита годишнина! Желая ти много здраве и късмет и най-хубавото тепърва да предстои!:)  bouquet
Елч, аз на такава сватба не съм била, ама то и без хорА не е същото!:) Мятай едно рокле и дим да те няма!
И Виктор е с памперс, август съм в отпуск и го почвам! Mr. Green
Ети, и аз ти завидях и то не благородно! Mr. Green Весело да си изкарате! Hug

# 148
Пепита, честит рожден ден!  bouquet

Елч, да ти имам драмата.
Ние пак сме болни с гадната суха мъчителна кашлица, едва го приспах. Почти стигнахме до спазъм #2gunfire А мислех утре да го водя при баба му и дядо му

# 149
  • Пазарджик
Пепита честит рожден ден на патерици  Embarassed/вчера цял ден се каних да пиша и с това си останах/,много здраве и усмивки ти желая! Hug

И моята майка имаше РД вчера и по този повод съм супер сдухана Sad,не можах да се свържа с нея сутринта/изпуснала съм я за малко/исках сутринта да чуе първо моя глас,обадих и се чак към 17ч.тяхно време /24ч.наше/И това ще мине знам,ама ми е гадно сега

Елч и аз съм за рокля Mr. Green хубаво да си изкараш  Hug

Ети много слънце и хубави емоции ви желая  Hug

Какарала бързо до оздравявате  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт