ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 937
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
уф, пак изтървах темата  Crazy

Дейзиии честит голям мъж!!! Страхотни мерки и име Heart Eyes Heart Eyes Да ти е жив и здрав!

Честит празник на всички които съм пропуснала, събития, оценки, рожденни дни...  bouquet

Утре съм на изпит листовки пред КАТ и съм  Crazy Готвим се за рд на Мишока с чеверме живи здрави.

Целувки от нас! Липсвате ми...

# 151
  • Пазарджик
Привет и от мен  Grinning  Hug

Зайка голям сладур е Калин  Heart Eyes

Днес Нелката има имен ден,та да ви почерпя с домашна тортичка

# 152
тути честит имен ден на Нели!! Да ти е жива и здрава!!  bouquet  bouquet
 Супер и леля ми е Нели, тъкмо ще и се обадя. Laughing

# 153
Честит имен ден на Нелката!
Здрава и усмихната да расте, много да ви радват с Танчето!
Много готина тортичка си спретнала, Тути!

Честито (на патерица) и на Пепита!
Присъединявам се към пожеланието на Елч за ПОНЕ още два пъти по толкова, и пожелавам всичките да са щастливи!

# 154
Тути, да ти е жива и здрава Нелката!   bouquet
както винаги, тортата е страхотна, аз не мога и да си помисля да спретна такова нещо  Laughing

пепита, честит празник и на теб, много здраве и късмет!  bouquet

Елч, бяхме в Евскиноград, много добре си изкарахме и времето ни беше хубаво, за разлика от тук. Ивайла разбира се, като една видна представителка на зодията си, проявяваше инат и претенции за почти всичко, но пък признавам си, тази година беше по-добре от миналата, някак си личи че са по-големи вече  Simple Smile
За книгите на конъли, макар и със закъснение, чета втора негова сега, "Смъртта е моят занаят" и много ми харесва, след нея, явно ще продължа със "завръщането на поета"  Simple Smile

мамо зайке, кога стана на годинка мишока, леле как лети това време  Hug

Руми, защо не мога да се свържа с теб?

# 155
зайка, много приказлив този калинчо Simple Smile

тути, тортата изглежда уникално, с интерес изгледах и клипчето как се прави. много време ли ти отне?
да ти е жива и здрава малката нелка и с кеф да си носи името!

адис, браво за почичицата! наистина като че ли има разлика с хлапетата, само да не беше този инат...
"завръщането на поета" също е много интересна, ще ти хареса.
аз продължавам да чета агата кристи, мноооого ме кефи. вече "излапах" 10-ина книжки Simple Smile ама с онези нейни имения, икономи, англичани, лейдита и джентълмени ми е мноого любима.

# 156
  • София
Как сте, девойки Hug

Днес почивам (че покрай тия протести и катаклизми има бая извънредна работа), изчистих къщата - срам ме е да кажа откога не бях чистила, само отгоре-отгоре - и сега дойде време и за форумчето.

Първо, честито бебче на Дейзи, много здраве и на двама ви, да расте силно и щастливо момченце!

Честито и на всички останали, чиито поводи и празници съм пропуснала.

Ние още не сме планирали никаква почивка. Живот и здраве, може и за септември да остане. Ако е тогава, ми се иска да е в Гърция, че тук на времето не може да се разчита по това време. Та да ви питам - като (ако) сте ходили на почивка в чужбина с децата, как процедирате с мед. застраховка? Най ме е страх, ако се наложи да търсим лекар, дали ще намерим. Надявам се на никого да не се е налагало, но все пак да попитам.

Иначе сме добре. Малката е много смешна, започна да казва "р" и сега по цял ден чувам как иска на "рюлките", да види "реля" и т.н.

Някой питаше за температурата  - около 36,6-36,7 последно я премерих. Но аз съм имала период с Т 37-37,2 почти цял месец. Бях се побъркала, така и не разбрах как се получи, но беше след един абцес на зъб.

За ходенето по голяма нужда - мия я понякога, повечето пъти само с мокри кърпи бърша, пък вечерта мия по-добре, като я къпем.

Тути, честит имен ден на Нелката! Жива и здрава да ти е и все такава чаровница! А тортата е... изказвала съм се вече за твойто майсторство Grinning, голяма работа си.

Май това е засега. Прегръдки на всички!

# 157
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Момичета благодаря ви за пожеланията  Hug

От днес Нелката е в сборна група-само ясленски,но има нови госпожи и лелки.Сутринта влезе спокойна,но сега ми се е свило сърцето,дано да и е хубаво  Praynig

Елч украсата ми отне доста време около 3ч.  Grinning доста е пипкава,но главният виновник за това беше крема,оказа се много не подходящ,много бързо се размекваше и се наложи няколко пъти да го слагам във фризера.

# 158
Тути, Hug макар със закъснение, но от сърце, Честит Имен Ден на Нели! Да ви е жива и здрава, все така чаровна и усмихната! Heart Eyes

А тортата ти е прекрасна! Възхищавам ти се за търпението и отделеното време, в което спретваш такива чудеса!
Дано на Нели и хареса  в сборната групичка! Praynig

адис, радвам се, че сте си изкарали хубаво на почивката!

Зайка,много сладък Калин!!! Heart Eyes

Уф, одеве писах и влезе шефката и го затворих, ще го пускам написаното сега, пък по-късно пак!
 Hug

# 159
  • В две тъмни очички
Здравейте мами Simple Smile

Мисля, че е крайно време да се включа, че само воайорствам.

Честито бебче Дейзи. Голям мъжага! Да ви е жив и здрав, много палав и винаги усмихнат!

Честит имен ден на патерици на Нели   bouquet

Честит рожден ден на патерици на Пепита  bouquet

И честито на всички, които пропуснах  Blush

Ние сме добре, малката влезе бързо в релси (за около седмица). Добро превъзпитание падна. Откакто се върна имам чувството, че вече хич, ама хич не мога да й затворя устата (нали преди това мълчеше де...... Mr. Green ). Промяната в обстановката я е накарала да говори ужасно много, абсолютно всичко, но и се опитва да се налага. Почти го изкорених. За съжаление обаче, страхът се е засилил в пъти. Върви и затваря всички врати на стаята в която сме, започна да се страхува от гръмотевици (а преди това им се радваше), страхува се да отиде до другата стая да си вземе гърнето и т.н. Надявам се да се поуспокои скоро, че наистина е плашещо в какви граници на страхове е влязла!

За срещата ни с Буби, искам да кажа, че малкия сладур е толкова готиииииииин. Направо се разтопих като го видях. Постоянно ми разправяше нещо и само се смееше. Буби изглежда на има няма 20 годишна кака, която никой не може да каже, че е раждала, камо ли 2!!! Общо взето много хубаво , ама много за кратко. Щом Влади не успя да си покаже магариите, значи прекалено кратко даже Simple Smile Хайде и едно доказателство :

# 160
ааа, бубе, буби, колко са готиниии! митачето е голям добрушко, да. той по принцип само си се хили и добрува Simple Smile)
а влади не мога да преценя на 4 или 5 години е вече като развитие. много ми е кофти като чета за нея, защото мен ме е страх от мнооого неща, ама наистина от много и ми е тъпо, че има и малко чоче, дето се мъчи така...

тути, 3 ч. си е нормално за красиво нещо. и ние преди 2 седмици правихме една торта с фондан и пак толкова ни отне. то все има някакъв проблем с някой материал Simple Smile)) чакай да покажа и аз:

# 161
предлагам Елч и Тути да си отворят сладкарница с поръчкови торти!  Laughing Heart Eyes
Като се сетя, че последно готвя 1 път в седмицата и ми става криво...пък толкова обичам...

Бубе, уф мен още ме е страх от гръмотевици  Sad Милото Влади.
Буби Ох, точа лиги и аз да ви видя някой ден  Heart Eyes Heart Eyes

Взех си листовките  Mr. Green

# 162
  • София
Вече официално ще се депресиран покрай вашата сръчност Laughing Или по-скоро ще се зарека никога да не се опитвам да украся торта, че като знам какво ще излезе...

Бубе, и Ди на моменти изпада в големи страхове. От гръмотевици, фойеверки и тя плачеше, после татко й започна ритуално да ги гони с нея и сега като чуе гръмотевица, вика "Махай се, гръм!" и някак не я е страх толкова. По едно време беше започнала да се страхува от Gummy bear, не разбрах как стана, и вечер по 10 пъти отваряхме външната врата да показваме как никакъв Gummy bear не идва у нас, обяснявах, че той даже не знае къде живеем и т.н.
Общо взето - с много приказки се поуспокоява, след някой друг ден изниква нов страх и така. Ще мине. Но аз категорично съм забранила на всички да я плашат с каквото и да било - не само Баби Яги, Торбалани и подобни, ами и с тъмното, доктори, инжекции (щото имаше и такива опити от страна на едната баба).

# 163
  • София
Ха добре съм ви заварила Hug Да ви кажа честно, има за какво да завиждате Laughing Laughing Laughing Чак аз си завидях... Беше уникално. А откога не ни се беше случвало... Днес ММ на сила ме изтегли от плажа, за да тръгнем. Ходихме и на разходка с ветроходна яхта - уникално преживяване! Дори фактът, че не намерихме дискотека без чалга не успя да развали настроението. За сметка на това, намерихме страхотен бийч бар, където изкарвахме част от нощта. И никакви деца, спокойствие, лежиш на плажа и слушаш шума на прибоя... Намерихме и едни невероятни скали в който много красиво се разбиваше морето, отдалечени, обезлюдени, идеални за  :oops:

Жужка, много готино място сте избрали...

Тути, Елч, уникални торти! Поздравления! Страхотни сте!!!!

Пепита, честит рожден ден на патерица! Да си здрава, усмихната и щастлива!  bouquet

Заек, поздравления за изпита! Сега да вземеш и шофирането от раз!

Ви, можеш ли да ме насочиш откъде да поръчам торта във вашия район? Ако може и да ги доставят...

# 164
  • София
Ети, с тази романтика около скалите да не ни се похвалиш скоро с нещо! Heart Eyes
Иначе браво на вас за разпускането, дай Боже всекиму! Flutter
Ей, момичета, какви са тези торти, страхотни красоти! Големи таланти сте! Hug
Зайке, честити ти листовки! Сега стискам палци и за градското! Hug
Бубе, Буби, страхотни сладкиши си отглеждате! Heart Eyes
Аз уикенда изкарах сама с Вики и съм супер щастлива, че днес е понеделник! Загубила съм тренинг по цял ден да съм с него и определено ми дойде на нагорно. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт