ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 922
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро.

Май вече всички се прибраха от моренце. Важното е , че сте прекарали хубаво. Аз не помня дали споделих , че бяхме на Равда и не бях очарована от плажа, а имаше и много водорасли.

Болничките как са днес. Дейзи с инхалатора е по-добре , съжалявам, че трябва да пие АБ. Тути овладяхте ли разстройството и повръщането? А температурата? Оздравявайте  Hug  Praynig бързо.

И аз спрях каката от градина като се роди Нати за известно време , че иначе......

Хубав ден и здраве от нас.

# 631
Ехоуууууууу!
Ние снощи се завърнахме от Велинград,прекарахме си чудесно.Оказа се,че сме в един хотел с Мечтичката и сладка Лора Hug.Много се радвам ,че ги видяхме,макар и за кратко...Прекрасни са и мама и детенце...
Зайче,честит рожден ден/на куц крак/!Хубавите емоции да преливат! Hug
Дейзи,Тути,бързо да се оправят
малките мишлета! Hug

# 632
ааа, дейзи, комарите в гърция са като стършели, но аз без аутан и машинка за комари от нас не излизам, така че нямах проблем.
дано се оправя малкото кики!

ех, люба, аз тактично премълчах за диетата. 2 кг. назад съм Embarassed от днес пак гърч.

ей, ейприл, завидях за мечтичката и лоринка! аз съм им се заклела, че ще ги видя като се върнат, ама нали ме знаеш и ти колко съм сериозна Laughing Laughing Laughing
а не беше ли много студено във велинград?
ние се замислихме за другата седмица за последна вила за сезона, но май ще пропуснем. тогава в софия го дават 20 градуса, а горе сигурно белите мечки ще се бият за одеалата Laughing

# 633
Ето ни и наааас  Hug

Прибрахме се от Велинград и наистина съм много щастлива, че се видяхме с Ейприл и сладката Дара /която не бях виждала от родилния дом/.  Hug Hug Hug Прекраснииии  Heart Eyes А вечерта пък видях Клече с цялата фамилия  Hug Борис е съвършен - не се обади човека  Heart Eyes Не че и Никол на неговата възраст не беше същата  Crossing Arms Много хубаво бешееееее  Hug Hug Hug

Елч, време ти е за нас - айде като се наканим да се организираме, че срамота  Hug И двете сме едни сериозни  Crossing Arms

Поздрави на всички  Hug

# 634
  • sofia
Колко сте позитивни след почивката, харесвате ми!

Елч, ММ през нощта изяде три шоколада и сега се върна след 90 мин. тичане, гузееен.  Crazy
Желая ти успех, отчети се след седмица.

# 635
Мами , аз да питам - какво давате за задна хрема? И двамата с Нати сме с такава - той от време на време откашля , а в същото време няма сополи.

Аз започнах имуномикс и на двамата пък дано ни подминат повечето вируси тази зима. Praynig

# 636
  • София
Добре дошли на завърналите се, явно всички са доволни от почивката, а сега отново - градини, ясли, работа... Не ми се мисли, че ще трябва да си търся работа след 5 години пауза Simple Smile
И Михаела си я гледах вкъщи, че носеше вируси на Боян. Инхалаторът ни е Омрон - от Ремедиум.

# 637
  • sofia
Фея, http://apteka.framar.bg/30000110/цинабсин-табл-100
Цинабсин  Peace

# 638

Благодаря  Hug

# 639
Добро утро момичета.  Hug

Как сте?

Болничките?  Hug

Позитивен ден и здраве от нас.

# 640
Поздрави и от мен!
Не съм писала и чела от доста време. На всички с поводи: ЧЕСТИТО!!!
Ние вече си прибрахме децата. Сега съм в къщи (две седмици отпуска) и с двете. Каката от понеделник е на у–ще( вече имат разпределение по класове), а малката на ясла.
Малката чушка приказва, не се спира, сведуща по всички въпроси. Реве когато не стане на нейната, (бабите са виновни  Simple Smile ). Но е пораснала страшно много. Махнахме памперса, слагаме го само когато спи. Имаме и много фалшиви тревоги, но важната е че започна да си казва. Даже снощи бяхме сложили памперса и каза, че има пиш, отидохме в банята, махнахме памперса, пишка и пак го сложихме.

Всички болнички бързо да се оправят.
Всички които тръгват на ясла, градина или у-ще бързо да се адаптират, мамите по-малко да се притесняват.  Hug

# 641
Влизам с едно питане, може ли някой да препоръча детски алерголог?

# 642
Добро утро! Hug

Радвам се много на всички, които сте се завърнали отпочинали и заредени от моренца и почивки!
Нагледах се на прекрасни снимки, пораснали деца и хубави мами и татковци във ФБ! Всички сте невероятни! Heart Eyes

Сами изкара една седмица с кашлица, нищо друго. Вчера ММ го води да го чуе педи, всичко е наред, но отвреме на навреме има леко покашляне. Аз също нещо настинах, вече 5-ти ден на работа съм с хрема, кашлица и ме боли гърло.
Как са болничките? Дано всички са добре вече!

Нищо не съм почвала да давам за имунитета. Чудя се има ли смисъл изобщо?

Тези дни заредихме гардероба на Сами. Всичко беше омаляло, окъсяло...снощи взехме последно и обувки - като за наше село, направо се учудих, че намерихме страхотни.

Елч честит ти четец! Със здраве да си го ползваш и четеш книжки!

Пепита браво за махането на памперса. Аз като го махнем банкет ще дам! Инат, сяда на гърне в яслата, сяда сутрин вкъщи, а вечер не ще и не ще. Драми са невероятни.

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 08:48 от Emilly1212

# 643
Емили, ако имаш възможност да остане малко вкъщи и го пусни изцяло с гащи, памперс само за спане, ще стане. поне при нас докато имаше ту памперс, ту гащи нищо не стана. успех!

Аз пак да си повторя питането, добър алерголог, който обаче да е педиатър, т.е. да преглежда с код 17?

# 644
  • sofia
Адис, аз водих Лия в МЦ ' Двтско здраве' , като цяло съм доволна. Какви са ви оплакванията?

Общи условия

Активация на акаунт