ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 920
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • В две тъмни очички
Емили, аз знам, че стимулантите действат най-много когато започнат да се дават на здраво дете. Ако искаш изчакай.

Влади също ми е с кашлица - вече 5-ти ден и не минава. Денем грам не кашля, но цяла нощ се скъсва Shocked Няма спане ви казвам. Днес ще ходим при педи.

Иначе свеки е тук с племенницата. Скандалите са всекидневие с това лигавото. На всичкото отгоре е станала още по-зле! Отговаря, дразни Влади нарочно, тряска врати. На 2-3 пъти крещях и аз. Направо не мога да си представя ако дребната стане такава. Трябваше да си заминат вчера, само че ще останат до утре, щото няма кой да гледа Влади. Аз днес имам ангажимент, после ще споделя какъв, а утре имам обучение. Петя следователно се спука от тръшканици и рев, че трябвало да останат още 2 дни...

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 15:40 от bubeto_i

# 646
Привет и от нас, ние ходихме на Градина почивните дни, в едно много приятно хотелче. Прекарахме си чудесно, лошото е, че Марти от вчера е с повръщане, температура и разстройство. Разбира се в такива моменти баба му звъни по 100 пъти, но за гледане и дума не може да става. Та си взех болничен, а точно в момента съм претрупана с работа, едва смогвам. Направо зле ми става като се замисля за предстоящата зима и съпътстващите я болести.
За памперса не знам защо държите нощните, аз го махнах веднага с дневния. Човека се събужда, идва, буди ме и ходим двамата до тоалетна, даже веднъж го заварих сам да се бори с долнището на пижамата

# 647
адис, какво те притеснява? за какво ви е алерголог?

и аз като кака рала махнах нощния с дневния памперс, ако и се допишка през нощта си казва "пиш" както и през деня. е, миналата седмица се случи да се напишка през нощта, но предполагам това е, защото й се е допишкало в най-здравия сън. но като се има предвид, че това са 2 случая за 4 месеца, смятам, че не е нещо притеснително.

и дара се опитва да се разболее. сега я тъпча с осцилококцинум. дано не се разболее!

като чета как всичко ви е омаляло се депресирам. на дара всичко си й става от миналата година. почти няма какво да купувам за тази зима. само обувките са й малки.

# 648
  • sofia
и дара се опитва да се разболее. сега я тъпча с осцилококцинум. дано не се

Аз много го харесвам, при най-малки симптоми го започвам на 2часа и повечето случаи помага

# 649
като чета как всичко ви е омаляло се депресирам. на дара всичко си й става от миналата година. почти няма какво да купувам за тази зима. само обувките са й малки.

Хич не се депресирай, и при нас е същото. Даже сега като махнахме памперса и някой гащи са и широки  Laughing И ние ще купуваме само обувки и може би някоя долница, че са и къси, но широки

Не съм махнала памперса при сън, защото го пълни до откат, а и спи много дълбоко, не се събужда.

И ето ни и нас:

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 12:07 от pepita1973

# 650
пепита, успокои ме! Simple Smile и на дара всички долнища са й широки, а панталоните тип шалвари й седят просто ужасно, все търся нещо слим. а не е чак толкова слаба, но някак дупето й е малко.

дара нормално също не се буди, но ако й се допишка се разбужда, като голям човек.

# 651
Малката чушка беше в спалнята да гледа детско и нещо много се укроти. Отивам да я видя, а тя спи в леглото си. Сега ще разберем дали ще се събуди да пишка  Mr. Green

Елч, и Кали е с малко дупе. Много ми е трудно да и намеря бельо, купих и боксерки от НМ, с нейният ръст, по-малка възраст, и те и седят като къси гащи. На снимката е с едните боксерки.

# 652
пепита, да кажеш после дали е бил успешен експериментът Simple Smile))
аа боксерките на х&м и аз ги гледах, но се досетих, че ще седят така, затова й взех бикини и познай! седят й като кюлоти Laughing Laughing Laughing имам чувството, че й отиват до над кръста и й се подават от всички дънки. може би просто х&м-ските гащи не са за нашите хлапета Simple Smile

# 653
Единствените гащички които и стоят добре са от едно комплектче бикини с потниче, купени от Лидл, с размер 18-24м. и височина 86-92см.  Whistling

# 654
Е ние пък сме на другия полюс. Дрешките размер 3-4 вече й умаляват, чорапките 3-4 са и малки. На улицата си играе с две сестрички от малцинствата. Те вярно, че няма какво да ядат и са слаби, но Дария е висока колкото петгодишната. А другата е на три и Дария и вика "Тука е само за големи, ти си още малка да играеш с нас".
Днес цял ден се опитвам да и втълпя, че казва "ела", а не "яла", но нали пък си има приятелки  Sick

А иначе за четири дни на градина е научила да си търка хубаво ръцете като ги мие, да си вдига гащите, а преди малко ми показва как се играе на "Балонът се надува".

# 655
Елч, аз като писах, че всичко е умаляло да не си помислиш, че Сами кой знае колко е пораснал пък...издължил се е наистина, защото крачолите на всички панталони и анцузи са вече над глезените, но на ширина не се е променил Simple Smile Ако му махна памперса и всичко ще падне.
На едни дънки пришивах от вътрешна страна допълнително широк ластик; тези които са с коригиращ ластик от вътрешна страна са стегнати максимално...
Най-интересното обаче е, че в същото време носи едни бодита за вкъщи които са размер 18-24 мес. на Carters...Носеше ги към 1,5 годинки, носи ги и сега... Grinning

Пепита, Кали е голяма сладурка!Дано няма фал при спането без памперс сега!

Дейзи Дария е невероятна. Винаги много се смея с нейните изказвания. Хей, кога бебчо стана на 2,5 месеца... Heart Eyes

Бубе, благодаря, но изобщо не знам какво да давам, толкова неща се предлагат, на едни действат, на други не...обърквам се. А за племенницата - добре, че си тръгва скоро, мога да си представя какво ти е!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 15:29 от Emilly1212

# 656
Елч, Емили, този път нямаше фал  Praynig ще видим утре как ще е.
И пресен, пресен бисер: Кали пишка в гърнето преди 4-5мин., сега пак "има пиш", отиваме, сяда на гърнето и на въпросът ми "Пишкаш ли?", тя отговаря: "Не, много съм зморена (изморена)"  ooooh!
Сутринта ходихме до ЛЛ за бележка "Клинично здрав" за яслата, и като си тръгвахме Кали казва: "Чао,чао, утре пак ще додем." , а докторката и отговаря "По-добре да не се налага да идвате."

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 16:04 от pepita1973

# 657
  • В две тъмни очички
Елч, Влади това лято си носеше клиновете, които са размер 6-12м  Mr. Green Вярно че като 3/4, а не дълги, но пък и бяха таман на дупето.  Късите ни панталонки са САМО от миналото лято.Имаме няколко панталона от миналата зима, които тогава и бяха леко големи, а сега са и леко малки, но може да ги поноси поне 1-2 месеца още. Накупила съм доста неща - предимно анцузи, защото клинове много трудно се намират за такива скакалци Mr. Green

Днес бях на интервю в СУ за магистърска програма - разпитваха ме яко и да си призная - не го очаквах. Малко се позаяждаха, после малко повече и накрая ми сложиха оценка "ДА". Сега чакам класирането, ама хич не съм в добри позиции. Като разгледах списъците, ако не съм в грешка , около 150 човека се борим за 25 места. Лошото е, че бакалавърската степен ми е в Пловдив и в случая на тези, които е в СУ са с приоритет. Оценката от дипломата и от държавния ми е 5, което също не е много високо. Та...да видим. Да си призная - сутринта бях притеснена (необичайно за мен). Сега ... вече съм в очакване. Нещо не мога да разбера обаче посочената информация от сайта на университета, че утре е вътрешното класиране - това какво значи, че тогава ще излязат списъците с приетите ли? Я помогнете, моля ви...

Аз от Осцилококцинума не съм доволна. Никога до сега не е помагал. А и имам вътрешно инфо, че са бъкани само със захариди и без кой знае какви лекарствени препарати, както иначе е описано, което затвърди и убежденията ми,че не помага. Разбира се, така е с нас (цялото семейство), но това не значи, че няма хора, на които да не действа де Simple Smile

# 658
  • В две тъмни очички
Относно бельото - ТОВА Е НАШЕТО!!! Всичко друго й е широко и като си играе в пясъка дупето й се пълни също. Тези майка ми ги изпрати, а аз намерих същите на Илиенци. Малко са скъпи, но за сметка на това много качествени, стегнати и не на последно място красиви:

Елч, ето да видиш и да се успокоиш - това е пролетта, сега все още си носим комплекта  Mr. Green

# 659
мале, бубе, аз те забравих! ама и не знам нищо за СУ де. ти за каква магистърска кандидатстваш? те нямат ли прием за хора от СУ и за такива от друг вуз? (при нас е така) а какво е било това интервю? субективно ли се решава кой да учи и кой не?

а ти за каква пролет ми говориш на дара зимните дрехи от миналата година не само че й стават, ами тези, дето й бяха големи още са й големи Laughing Laughing Laughing тя миналата зима беше между 86 и 92 и аз взех всичко 92, може би затова...

буби, къде изчезна?

тути, оправихте ли се?

Общи условия

Активация на акаунт