нощния памперс и аз не мога да го махна, всяка сутрин е пълен и въобще и не се буди.

Дано учителките да са свястни и децата да се чувстват добре там!!!
. Нашия нощен памперс задължително си е пълен на сутринта и за това не смея още да го махна. На следобедния сън също слагам , че не сколасах да отскоча до джъмбо да си взема протектори
и сега няма съхнене та... Нати е беше 98см на юлските измервания и сега пазарувах за яслата 104 ти размер. Виждат ми се големички да ви кажа но пък до май със сигурност ще дръпнем така че...
ами където е за големи си е за големи
И при нас не действа осцилококсиум.
стискай зъби . Лошото е, че (при нас е така поне) много често като сме играли с някое подобно детенце след това се оказва , че копираме неподходящите му реплики и действия.
и нас това ни чака.(за яслата)
хубав ден и здраве от нас .Ние днес купихме на каката голямо легло , тя е много щастлива , сега се надявам да свикнат да си спят двамцата в детската стая 

Разказва ми играта.... 
Засега нямаме много фалове,общо взето си казва 
Цял ден яде, а все 11 кг е 

Лесно адаптиране в новата група на Викчо 
Бъзикаме се с нашите, понеже на баща ми и брат ми офисът е точно срещу яслата и отсега ме поднасят как щяли да я слушат, че се дере сутрин.
Както и влиянието на племенницата върху доброто Влади да е минимално. 
Само дребната да се стабилизира и да тръгне на ясла ще бъда абсолютно щастлива. Че толкова работа имам и не мога да я свърша...Всичко на половина 

и браво, че влади се е разяла. аз още си се мъча с дара, ако влади се задържи така ще идвам да даваш ноу-хау
)))