ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 912
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Люба, елч, за марти става въпрос. от началото на август е с една задна хрема, появи се и кашлица и досега какво ли не пи за този месец и нещо вече и никакъв резултат... и снимка даже пусна лл, чиста...сега ни прати на алерголог в детско здраве, но пък жената е отпуск. е записах час за другата седмица, но ми се искаше по-рано да мине прегледа.

нощния памперс и аз не мога да го махна, всяка сутрин е пълен и въобще и не се буди.

# 661
  • София
За нощния памперс да се изкажа и аз! Mr. Green В началото на август махнах от раз дневния, оставих го по голо дупе и още в края на деня започна да си казва. Е, няколко дни имаше тук-таме пропуск, но пък съм супер хепи за бързото свикване. След около 10 дни махнах и нощния. Малко случайно стана, защото бяхме на почивка и беше заспал без памперс, а аз не се сетих да му сложа и на сутринта си беше абсолютно сух. Когато беше все още с памперс го пълнеше до край, а сега се буди сам и ходиме до тоалетната. Е, имаме си и чат-пат фалове, но си е супер рахат да са с гащи! Mr. Green
Сега се пробвам да го науча да ходи сам до тоалетна. Купихме от ИКЕА едно стъпалце и пишкането вече е ок, със сядането все още се затруднява, но се надявам скоро да започне да се катери сам!
От миналата седмица го пуснах на детска, но до 16 са все още сборни групи и драмата сутрин е жестока.  Confused Реве супер жално, вкопчва се в мен и едвам ни разделят... Целуваме се по 1000 пъти, после прегръдки... След 5 мин вече е спокоен, а на мен ще ми се пръснат главата и сърцето! Tired
От другата седмица вече ще е 1-ва А група! Heart Eyes Дано учителките да са свястни и децата да се чувстват добре там!!!
Адис, и Вики март месец беше с кашлица повече от 40 дни. Гърдичките му бяха чисти, изпи 100 сиропа, противоалергични също, но ефект нямаше. Искаше ми се да се гръмна! Тогава ми похвалиха шефката на детското отделение по полмология в 3-та градска и жената след обстоен преглед ми обясни, че в случая без аб няма да станат нещата. Послушах я и проблемът изчезна. Ако искаш ще й потърся телефона, да й се обадиш, но не съм сигурна дали работи със ЗК, защото аз си платих приема.

# 662
какче, много ти благодаря, ще изчакам да видя другата седмица какво ще каже тази жена. иначе и аз съм готова на платен преглед, даже си мислех дали да не го заведем в клиниката до зоопарка, видях, че там има няколко лекари пулмолози, но мм ме убеди, първо да мине през алерголога.
дано бързо свикне вики и да няма драми сутрин, те наистина после бързо се успокояват, ама ние си ги мислим после цял ден. Те сега като почнат и заниманията ще им е по-инересно.

# 663
Здравейте и от мен. Много сте изписали.

Бубе, стискам палци да те приемат. Не помня аз като кандидатствах за магистратура как са стояли нещата.

На Калоян дрехите също му стават от миналата година. Има някой и друг умалял панталон, но като цяло може да изкара до средата на зимата и засега не мисля да купувам нови дрехи освен обувки. Миналия месец беше 92 см, което е за края на втората година като размер, но е факт, че някои панталони все още му стават.

За памперсите - браво на децата, които се събуждат. Калоян през нощта няма проблеми, но през деня е на периоди. Понякога по цяла седмица се напишква, след това една седмица - не. Но или не се буди или чак като се напишква се събужда. Въпреки това го държа без памперс и пера постоянно. Но пък вече знае , че памперсите са за бебето, а той от известно време все повтаря, че е голям и явно много му харесва.

# 664
Привет.

Кака Рала ре комфорт за разстройството действа безотказно.

Записала съм от сутринта  Blush. Нашия нощен памперс задължително си е пълен на сутринта и за това не смея още да го махна. На следобедния сън също слагам , че не сколасах да отскоча до джъмбо да си взема протектори  Crazy и сега няма съхнене та... Нати е беше 98см на юлските измервания и сега пазарувах за яслата 104 ти размер. Виждат ми се големички да ви кажа но пък до май със сигурност ще дръпнем така че...

Пепита много е сладка.

Дейзи  hahaha  Joy ами където е за големи си е за големи  Joy

Бубе много е сладка. На теб - успех  fingerscrossed И при нас не действа осцилококсиум.Hug стискай зъби . Лошото е, че (при нас е така поне) много често като сме играли с някое подобно детенце след това се оказва , че копираме неподходящите му реплики и действия.

Какче  Hug и нас това ни чака.(за яслата)

Hug хубав ден и здраве от нас .Ние днес купихме на каката голямо легло , тя е много щастлива , сега се надявам да свикнат да си спят двамцата в детската стая  Praynig

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 10:28 от фея зловеща графиня

# 665
Айде и аз да се разпиша....
На Даруна част от миналогодишните дрехи и стават,други-не,но аз си трупам ли трупам.Голяма страст са ми това детските парцалки...Вече купувам 104 размер,тъй като тя си върви висока,винаги я мислят за 3-годишна Simple Smile
Бубе,и аз нямам идея в момента как стои въпросът с магистратурите в СУ.Успех!
Пепитка,голям бонбон е Кали!
Ние имаме драма с обличането,то са претенции,то е чудо....Решили,че няма да облече дадена дреха,няма сила,която да я принуди да го направи ooooh!Разказва ми играта....

# 666
Привет и от мен Hug

Дневния памперс го махнахме,но през нощта, а и след обяд като спи й го слагаме. Казаха ми,че и в яслите следобяд ги слагали с памперси - ми то съвсем ще се обърка детето и затова засега реших - след като ще ляга - пампа,през останалото време - гащи Wink Засега нямаме много фалове,общо взето си казва Heart Eyes

За размерите - размер 86 са все още дрешките й - отглеждам си миньонче Heart Eyes Цял ден яде, а все 11 кг е Rolling Eyes Доста от дрешките от миналата година й стават. Купихме обаче обувки за есента - 23 номер Simple Smile

Пепита - много сладка Маша Heart Eyes

Адис - не мога да дам координати на свестен алерголог,но и аз съм чувала добри отзиви за Детско здраве на Ами Буе. Дано да не е нещо сериозно Hug

Какче - ооо,и мен това ме чака сигурно, сутрин като се вкопчи в мен когато тръгвам на работа то рев,писъци на вратата,лошото е, че същото е и с ММ - сега реве като още си е в къщи,пък на яслата направо не ми се мисли Tired Лесно адаптиране в новата група на Викчо Hug

Айде лека от мен Hug

# 667
Елч, тук съм.  Hug

Търча тези дни да се екипираме за яслата, че треска ме тресе... Особено като чета Какче и Рал как се жалват с плачещите дечица сутрин, и като знам нашата каква е ревличка, жална ни майка...  Tired Бъзикаме се с нашите, понеже на баща ми и брат ми офисът е точно срещу яслата и отсега ме поднасят как щяли да я слушат, че се дере сутрин.  Laughing Уффф...

Бубе, стискам палци за магистратурата!  fingerscrossed Както и влиянието на племенницата върху доброто Влади да е минимално.  Whistling

Пепита, много е сладка Маша!  Mr. Green

По въпроса за кое ни става от миналата година - в момента кифличка е 93см. Не е много ръстова, но пък крачета и дупе са добре оформени и клинчетата от миналата година не стават. Повечето долнища са окъсяли и купувах нови. Взимам 98-104см, като в някои случаи са й малко в аванс. За сметка на това крачето е мини плавник - 25ти номер.  Laughing

# 668
  • В две тъмни очички
Елч, магистратурата е "Организационно поведение и консултиране на организацията". В специалност Психология, което малко ме притеснява, ама все пак смятам, че ще се справя....само да ме приемат де. Класирането ще излезе чак на 04.10 - днес звънях, за да ми кажат за по-сигурно.
 Относно дрешките - миналата година Влади носеше 86, та за това тази година са 92. Ти като си купила още миналата година 92 как очакваш тази да е по-различно  Mr. Green Въшки са си още Mr. Green С обувките сме м/у 23 и 24, според модела.
Последните 10 дни се храни страхотно ситната. Дано и така да продължава. Днес баща й я качва на кантара и от 11.400 е станала 11.600. Неговата реплика - "еййй тате, язък че ядеш толкова добре. Само 200 грама си качила, барем да не беше хабила храната"  Mr. Green

Дребната започна на кърти кашлицата. Оказа се , че имала много храчки, които не може да изкара (това ни каза педи след прегледа). Минахме на АЦЦ сироп и за 1 ден започна да отхрачва. Доволна съм. Че тоя Проспан (на капки), само дето го мъчихме 5 дни. Никаква полза.

От вчера вечерта сме сами отново и аз нали си представят колко съм доволнаааааааааа  Heart Eyes Само дребната да се стабилизира и да тръгне на ясла ще бъда абсолютно щастлива. Че толкова работа имам и не мога да я свърша...Всичко на половина  Laughing

Айде лек ден от нас.

# 669
# 670
Здравейте, момичета
Ние имаме голям напредък с памперса. Денем въобще не и слагам, даже като спи. Снощи реши, че не го иска и си легна само по гащички. По някое време нощес я чувам, че се върти и сумти, станах, тя си спи, но беше мокра до кръста. Събудихме я, сложихме памперс, ново спално бельо и я сложих пак да спи. На сутринта памперса беше сух.

Бубе, стискам палци за магистратурата  fingerscrossed

Да ви се похваля, със още 5 дружки ще отскочим утре до Одрин да пием по кафе  Mr. Green Цял ден далеч от мъже и деца.

Хубав уйкенд на всички  Hug

# 671
дейзи, ейприл, шокирате ме! колко са високи Даритата?
бубе, точно преди малко се чудех дали вече не е редно да прибера на Дара един клин за 6 месечни, тя го носи като 3/4. ама реших, че е много мекичък и готин и го оставих за последно Simple Smile

бубе, много готино звучи магистратурата! дано стане! ще стискам всички палци!
честито ти и оставане пак сами! Simple Smile и браво, че влади се е разяла. аз още си се мъча с дара, ако влади се задържи така ще идвам да даваш ноу-хау Simple Smile)))

адис, да кажеш после какво е станало при алерголога!

ехе, фейче, много голям твоят мъж! 98 см.! дара е 88 см. с малко от мен Mr. Green

рал, не се шашкай, ще мине! дара имаше един период миналата година няколко месеца като излизах за работа рев голям падаше и после мина. сега дори ми вика чао и затваря вратата бързо-бързо.

пепита, приятно ти кафе по женски в одрин! Simple Smile

# 672
Адис,от приятелка знам,че Мустаков/дано не бъркам  името/е  добър.Успех!
 Hug

# 673
Елч и нашата кака вървеше дребничка , а сега пък се издължи. Ама нали са си нежни момиченца . И ние така износвахме клинчета като вас. Най- важното е да са здрави.

Пепита да си прекарате много хубаво.

Нати е с 26ти номер обувки с тенденции за минаване към следващ. Обаче си спинка дълбоко и непробудно (относно пишото)  през ноща и не знам кога ще махнем нощния памперс. Че даже и на следобедния сън често си се изпуска.  ooooh!

Нашите дечица снощи си спаха сами в детската стая. Но ще се похваля след няколко дена надявам се. Първо оставих телевизора включен на детски канал, нагласих го да  угасне и тръгвайки да излизам Нати ми вика "изчезвай"  Shocked, трясна след мен вратата и го слушам че вика на сестра му - "не нош"  hahaha
 След като угасна телевизора обаче го чух ,че започна да я вика по име без да се отказва. Тя стана милата (явно се беше унесла вече) и ме извика. Отидох , гушнах го и заспа.Тя вчера се пазареше че ще спи при мен под предлог че ако сънува кошмари , няма кой да я гушка.
Една приятелка веднага ми съдейства - подари и възглавничка дето "издава аромат , който прогонва лошите сънища"  Laughing и познайте - разказа за нея на татко си , на дядо си ама така въодушевена.
Сутринта към 7.30 ч дойде и се сгуши до мен, че не можела да си намери възглавницата. Нати към 3ч проплака , като отидох беше станал и стоеше прав до леглото си. Гушнах го , успокои се и заспа.
Извинете ме - олях се.

Хубава вечер от нас и здраве.

# 674
И аз знам за Мустаков, че е добър алерголог.
Ние се изпонатръшкахме всички с кенефния вирус, а при Марти от днес се модифицира със сополи и конюктивит. Аз вчера бях цял ден с 39 температура, но днес се довлякох на работа, че така и така мен си ме чака.
Марти е с 26 номер обувки, а за дрехите варира между 98-104. Кг.-15. Едричък е не знам на кой се е метнал, но предполагам, че в един момент ще спре да расте. Но засега едва насмогвам на дрехи и обувки, особено на обувки.

Елч, колко ти струва четеца? Гледам един Кобо мини, бял. Странно евтин е -110 лв и се чудя дали да си го поръчвам

Буби, мен ако ме питаш хич не ти трябва магистратура в СУ. По-тъп университет от СУ едва ли има.

Общи условия

Активация на акаунт