ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 909
  • 755
  •   1
Отговори
# 675

Почерпете се за мое здраве.

# 676
бебо, честит рожден ден! да си жива и здрава, много щастлива и обичана от всички! Simple Smile

феичка, принципно в родовете ни високи хора няма, та няма да е учудващо, ако и дара си остане дребосъче. пък и така ще може да осъществи моята мечта да бъда миньонче Laughing Laughing Laughing

како рала
, точно такъв е моят. мм го е бил харесал отдавна и като е видял, че са го пуснали на промоция не се е колебал (а онзи дето ми го е бил поръчал от германия юли месец още го няма, dhl разследват къде е...).
аз вече изчетох 10-ина книжки на мини-то и нямам грам забележка, ползвам го буквално денонощно Laughing страшно удобен ми е, бяха ми писнали тези книги, дето вече така ги правят, че ако не ги накланяш няма как да ги четеш или пък не можеш да ги оставиш на масата и да четеш, омаляват ти ръцете и т.н. като единствен недостатък мога да отбележи размера, мъничък си е, но все си мисля, че това е по-скоро проблем, когато си на 60 г.Simple Smile на мен и това ми харесва, защото го мъкна навсякъде с мен Simple Smile

# 677
бебо, да си жива и здрава! Мноого късмет във всичко ти желая!   bouquet

# 678
Елч и аз съм дребосък ,  ММ е висок - не знам кой от двамата ще е висок , може да са и двамата или пък да са като мен. Имах една съученичка, дребосъчка- и тя се шегуваше : скъпите парфюми са в малки шишенца ( нещо подобно не помня с точност )  Laughing  Не искам снажните дами да се засегнат , не целя да обидя някой.

# 679
Бебо, да си жива и здрава и много късмет!

# 680
Бебо,здраве,щастие и късмет-в несметни количества! Hug

# 681
Бебо, да си жива и здрава   bouquet

Бубе, успех с магистратурата.
И аз не харесвам много много СУ. Карах там една преквалификация. Може би целта беше да се усвоят средствата, защото беше по проект, но останах тотално разочарована. След десетина взети изпита, включително и два държавни, получените знания бяха равни на нула. Но да не се разпростирам по темата.

Елч, Дария е 97 см и 15,5 кг. Сега май малко е свалила покрай боледуването.
Обувките й са 25 номер, клонящи към 26.

# 682
Бебо - Да си жива и здрава, много щастие ти пожелавам!  bouquet

# 683
 Heart Eyes къде сте момичета - усмихнат ден от нас и здраве  Hug

# 684
ехоооо мамитосс :*

няма да повярвате ма ей ме на  Laughing

бебо ЧРД мила! много здраве и усмивки!  Heart Eyes

гледам за памперси говорите: махнахме дневния памепрс средата на август - бързо стана, пикаме сами на тоалетната вече, акането по-сложно, тъкмо бе свикнал в тоалетната и го заведохме на планина за 2-3 седмици и тъй като там бе много студено баба му преценила да не му маха памперса до обяд и той сега иска да ака сутрин в памперса...нощно време сме с памперс, тъй като още се будим и пием вода/айрян... ooooh!

от утре сме отново на ясла, този път в държавната вече, та ще е голям купон сигурно...дано свикне бързо и да не се стресира от новите учителки, лели и деца Simple Smile

и АДИ върви висок - 97 см. , купих пантофи за детската 28 номер, а иначе маратонки 26/27  Laughing много порастна и се издължи това лято, голямо човече е вече...не спира да говори и обяснява....пу пу и да се похваля, че от 2 седмици е взел много да слуша...не сме се наказвали или повишавали тон...Simple Smile

постоянно се появява една задна хрема и оттам кашлица...пихме антибиотик изчисти се и след  2 седмици същия филм...казват, че е 3-тата сливица...ще пием бронховаксом за 3 месеца и щв видим ...Simple Smile

иначе аз съм добре, изкарахме хубаво лято с няколко морета и планинин, сега обратно в София...много добре се чувствам на работа и с удоволствие ходя Simple Smile силно се надявам боледуванията тази есен/зима да оредеят или по-скоро да преминават...

домъчняло ми е за всички ви! Hug обещавам да се постаря да влизам по-честичко Simple Smile

Бубенце, стискам палци  Heart Eyes

до скоро от мен  Heart Eyes

# 685
Привет.

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ, МИЛИ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ!

Поздравявам Ви с началото на новата учебна година – един незабравим момент на надежди и очаквания.

Искрено Ви желая тя да бъде успешна и изпълнена с нови предизвикателства. Уважаеми преподаватели, Бъдете все така всеотдайни в благородното Ви призвание да дарявате на Вашите ученици ценните послания на науката и познанието.

На децата ни, които за първи път прекрачват училищния праг, пожелавам да запомнят завинаги този щастлив миг.

На вас, по-големи ученици, пожелавам винаги да имате самочувствието, че можете да постигате всяка своя мечта.

Вярвайте в себе си! Бъдете упорити, дръзки и смели! Гордеем се с Вас!

НА ДОБЪР ЧАС!!!

# 686
Фея - страхотно послание! Heart Eyes  bouquet

Успешна Нова Учебна Година на всички ученици и учители!!!

# 687
Фея - страхотно послание! Heart Eyes  bouquet

Да си призная - копирах го от фейс-а  Embarassed. Но е чудесно пожелание за всички. Heart Eyes

# 688
  • София
Честит първи учебен ден!

Аз изпратих моите ученици. Бобо ще е втора смяна този срок. Ади пък в яслата малко е плакала сутринта, но после се е успокоила. Днес са били само старите деца от миналата година, от утре ще започнат да приемат новите дечица.

На Ади махнах едновременно нощния и дневния памперс. Напоследък забелязвам, че ако случайно се напишка (обикновено сутрин, ако вечерта е прекалила с течностите), след това много се срамува от себе си.

Ади носи 24 номер обувки, не е с голямо краче, но за сметка на това е доста широко (като моето) Simple Smile.

Бубе, успех с магистратурата!

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 22:43 от Зън

# 689
Мами , аз бях започнала на малките една коластра , но беше на капсули и я спрях , понеже Нати не искаше да я пие. Започнах имуномикс сироп. Някой от вас го даваше - моля да ми каже правилно ли го смятам - дава се 0.5мл на 1кг телесно тегло - значи 7.5мл дневно на Нати - той е 15кг. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт