Грижи за косата - 92

• 61 972
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
За съжаление не съм в Бг и няма как да си взема тези шампоани!Ако може препоръчайте ми други,които мога да намеря в Германия.Като например на Kerastase,Loreal,Tigi и т.н.   bouquet

# 31
За съжаление не съм в Бг и няма как да си взема тези шампоани!Ако може препоръчайте ми други,които мога да намеря в Германия.Като например на Kerastase,Loreal,Tigi и т.н.   bouquet

Здравей, в момента използвам Phito Apaisant - успокояващ шампоан за чувствителен скалп и съм много доволна. Имам чувствителен скалп и от по-агресивни шампоани получавам пърхот или сърбеж. От този съм много доволна. Мисля, че в Германия би могла да го намериш.

# 32
Здравей feria99  Hug Тази марка съм я виждала тук да  Peace Благодаря ти   bouquet

# 33
# 34
  • в 1001-та нощ
  bouquet за темата!

a.l.e.n.a,как приготвяш какаовото за нанасяне?Аз си поръчах от същия сайт и още не съм се наканила да го направя нещо...Имам и кокосово пак от там и съм се мазала с него само веднъж.

когато го ползвах за коса - затоплях в микровълновата  Peace

# 35
# 36
# 37
доволна ли сте, има ли някакъв ефект, не очаквам косата ми да избуи истиствено, но все пак Grinning

# 38
доволна ли сте, има ли някакъв ефект, не очаквам косата ми да избуи истиствено, но все пак Grinning
Да, много даже съм доволна, косата става много мека и гладка. Май и повлияват растежа, това според околните,за мен разлика няма.

# 39
Да, много даже съм доволна, косата става много мека и гладка. Май и повлияват растежа, това според околните,за мен разлика няма.
Благодаря Ви, значи ще се поръчва  Simple Smile

# 40
Аз също съм с чувствителен скалп и не мога да улуча подходящия за мен шампоан. Сега ползвам низорал, защото получих пърхот от некачествени шампоани.
И аз лятото избягвам сешоара и оставям косата да си почива, въпреки че съм подстригана на каре и прическата не седи добре, ако не съм я оформила с четка и топла струя. Но здраватао коса е преди всичко  Peace

# 41
Здравейте!По темата -сешоар и преса при всяко къпане.И в този ред на мисли моля ви предложете ми неотежняваш термо продукт ,защото никога не съм ползвала а много искам.Косата ми почва да се скапва. ConfusedНещо което да не я омазнява,защото е тънка и клепва бързо.Много ще съм благодарна!  bouquet

# 42
Включвам се само да ви кажа за често омасляване на косата,удължавам периода до миенето и с продукта на ГАРНИЕ за сухо миене без вода,за мен е страхотен тоя продукт само се прасваш в корените след 2 мин се разресваш и си с чиста коса,предлагам го на всички с коси склонни към омасляване.

# 43
Включвам се само да ви кажа за често омасляване на косата,удължавам периода до миенето и с продукта на ГАРНИЕ за сухо миене без вода,за мен е страхотен тоя продукт само се прасваш в корените след 2 мин се разресваш и си с чиста коса,предлагам го на всички с коси склонни към омасляване.

Би ли дала линк към този продукт? Simple Smile

# 44
Момичета,някоя вот ас може ли да ми разясни за какво помагат кристалите за коса освен против цъвтежа?Какво съдържат и изобщо какви са ползите от тях?

Общи условия

Активация на акаунт