Грижи за косата - 92

• 60 402
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Малката лисичка,много хубав цвят! Heart Eyes Искам нещо такова да постигна,но трудно с моето черно..

Miss_Bingley , моята коса в момента е равна,без бретон. Не харесвам бретони като цяло,имала съм страничен и ми отиваше,но въпреки това не съм им фен. Тези дни съм на фризьор и мисля за прическа "Каскада",или казано иначе на пластове. Но ще видим..

# 436
*Allegra* , благодаря   bouquet
Miss_Bingley ,аз се надявам за в бъдеще да ппостигна да е равна без бретон  Peace

# 437
# 438
Цвета ти е много хубав Simple Smile аз я боядисвам принципно, но е черна, но от както съм бременна не съм я пипала освен с маски Simple Smile иначе пък дето казват, че се сгъстявала по това време не мога да кажа, че не е вярно, но пък моята коса винаги е била гъста и с твърд косъм, но единствената разлика е че бебешката ми косичка (или поне така си мисля аз) ми порасна много повече и ме дразни доста, но се надявам да окапе след раждането Simple Smile

# 439
*Allegra* защо искаш да си сменяш цвета? Според мен недей! Аз пък така исках хубав, тъмен, наситен цвят. Аз така от тъмнокестенява преди години стнах руса за 1 година, това е ужас за косата. Няма да го направя повече. В момента съм си вече с естествения ми цвят-тъмнокестеняв, почти черен. На етажи съм, като най-късия ми е на нивото на ушите. Имам бретон-страничен, поради простата причина, че без бретон не ми отива особено. А и така се харесвам повече.  Simple Smile  Отзад ми е абсолютно равна, направена с машинка.  Била съм и на дълга черта. Не ми  е лошо, но от чертата не може да се направи кой знае каква прическа, защото ти стои като каска косата, понеже навсякъде е равна и нон стоп трялваше да изправям за да има подобаващ вид. Но пък има и добра страна-ако имаш прическа не черта, когато съ къдриш, навиваш или прочие не ти изпадат отвсякъде малки кичурчета, които да се чудиш какво да ги правиш. Като цяло обаче се харесвам на етажи и общо взето каквото и да правя винаги се връщам към тях.
Малката лисичка, абсолютно равна ли искаш да я направиш?

# 440
Miss_Bingley , засега това ми е целта иначе и такова ми харесва : но има още хляб да изям

# 441
Аз съм с черна коса от доста време. Отива ми,харесвам се и обичам черното,но взе да ми омръзва. Искам някаква промяна. Не говорим за руса или нещо светло,преди няколко години съм минавала от черна на руса и едва не останах без коса. Confused Иска ми се нещо шоколадово..просто нещо по-различно от черното. Но повече без изсветляване,блондори и прочие.

Miss_Bingley , твоята коса изглежда чудесно! И колко е гъста..

# 442
Miss_Bingley , засега това ми е целта иначе и такова ми харесва : но има още хляб да изям

Доколкото виждам косата на Ария май не е равна. А по-скоро е на етажи  Simple Smile

# 443
Да,има време докато ми порастне все ще се реша  Crazy

# 444
Аз съм с черна коса от доста време. Отива ми,харесвам се и обичам черното,но взе да ми омръзва. Искам някаква промяна. Не говорим за руса или нещо светло,преди няколко години съм минавала от черна на руса и едва не останах без коса. Confused Иска ми се нещо шоколадово..просто нещо по-различно от черното. Но повече без изсветляване,блондори и прочие.

Miss_Bingley , твоята коса изглежда чудесно! И колко е гъста..

Благодаря ти Allegra!
Може и да можеш да  постигнеш нещо по-светло след няколко блоядисвания с шоколадов цвят. Но с черна основа ще да е доста трудно, а и честно казано не знам дали си заслужава. По-хубаво да си пазим косите. А щом ти отива и се харесваш така, какво по-хубаво от това?
Аз пък искам нещо далеч по-възможно-просто по-наситен тъменокестеняв цвят,по-лъскав, по-бляскав. Имам си и боята с която го постигам-Лореал Кастинг 300-почти черно е. Само, че вече от почти 1 год. не съм я боядисвала и не смея. Пък и другото което ме спира е, че боята пада за месец-два и после пак същото.

# 445
  • Варна
Момичета защо не споделите как сте подстригани?Интересно ми е повечето от вас ккави прически избират за косата си-етажи, равна или нещо друго? С бретонче или без? Simple Smile Rolling Eyes
Аз доскоро бях на етажи, но реших пак да мина на черта, понеже от филирането косата цъфтеше повече. Сега с нетърпение всеки месец режа и си чакам равната косичка  Crazy

# 446
Аз също съм на черта, но не френска, а просто черта  Grinning Винаги така много повече ми е харесвало, но косата ми от малка все на степени е подстригвана, и с времето стана по-трудно да я подравня.

# 447
Аз също съм на черта, но не френска, а просто черта  Grinning Винаги така много повече ми е харесвало, но косата ми от малка все на степени е подстригвана, и с времето стана по-трудно да я подравня.
Наистина много време минава докато се изравни  Tired

# 448
Аз от край време съм много рок енд рол, силно изразени етажи, не се възприема  на черта, това не съм аз. Тя косата, ясно, че е дива и красива, но за да не завземе изцяло жизненото ми пространство, трябва да я усмирявам с етажиране.

# 449
Аз от край време съм много рок енд рол, силно изразени етажи, не се възприема  на черта, това не съм аз. Тя косата, ясно, че е дива и красива, но за да не завземе изцяло жизненото ми пространство, трябва да я усмирявам с етажиране.
И мен ми харесва много,ако не успея да я изравня и аз ще съм на етажи евенатуално,днес след работа ще се мацам пак с домашни бъркочи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт