Грижи за косата - 92

• 60 405
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Jivodara , а ти какви купешки използваш ?

# 421
В момента съм с една, купих си я от ДМ, струваше около 8лв. 1кг е като количество и съм доволна от нея, да си кажа честно това, което правя е още под душа...сладам по цялата коса, мацам стабилно, и държа докато приключа с къпането Simple Smile после мия косата и дори не слагам балсам.
Маската е на Lorys - snake oil!

Ползвах преди една бадемова, но не мога да си спомня на коя марка беше. Пак беше в голяма кутия (500мл). Кутията беше бяла, капачето бежово...от доста време си я търся да си купя пак, но до сега не съм намерила никъде...иначе я нареждам на първо място от всички, които съм ползвала Simple Smile

Шампоана ми е много важен, все гледам да е за суха коса или нормална. Взимам си на Гарниер Фруктис, миришат уникално или на Елсеф и от тях съм доволна.

За балсама споменах преди малко един, който много ми помогна на косицата. Иначе пак на Елсеф има едни без отмиване, за впръскване, отразяват ми се много добре и после много лесно си реша косата Simple Smile

# 422
Благодаря ти за инфото,тази я знам със змийското - аз позлвам професионални за момента,ама много ми скъсиха косата,та сега искам да засиля растежа и затова мацотя освен купешките и домашни разни бъркочи  Mr. Green

# 423
Пробвай с конския витамин Simple Smile помага за разжтежа и сгъстяването май Simple Smile

# 424
Пробвай с конския витамин Simple Smile помага за разжтежа и сгъстяването май Simple Smile
Как се казва ?
Аз сега си ползвам тривитаминол пак

# 425
Май е същото Simple Smile значи ползваш правилното Simple Smile

И аз преди позлвах проф. маски, ама на бюджета не ми повлияха много добре...а и аз не слагам малко а мацам стабилно Simple Smile а и наистина май не е много добре да са само професионални продукти защото колкото помагат толкова и вредят

# 426
Аз съм доволна за момента от тях  Peace

# 427
Ти боядисваш ли си косата? И колко често ходиш на фризьор за подстригване макар и само на връхчетата?

# 428
Ти боядисваш ли си косата? И колко често ходиш на фризьор за подстригване макар и само на връхчетата?
Не,не я боядисвам,ами по принцип на месец,ама сега като ми е скъсена вече мина месец и половина и не съм ходила  Peace

# 429
Гледай на 2-3 месеца веднъж да я стригваш Simple Smile иначе не може да порасне

# 430
Според мен не е много удачно да си лягаш с подобни маски, едно, че е топличко и друго, че съм чувала, че айцето омазнява косата.... Sad

Тук момичетата споменаха за суха коса е хубаво маската със зехтин да е по-дълго време на косата , ще си сложа само зехтин и лягам
Лека на всички Hug

# 431
Според мен не е много удачно да си лягаш с подобни маски, едно, че е топличко и друго, че съм чувала, че айцето омазнява косата.... Sad

Тук момичетата споменаха за суха коса е хубаво маската със зехтин да е по-дълго време на косата , ще си сложа само зехтин и лягам
Лека на всички Hug
Сподели как е на сутринта след измиване  Hug

Гледай на 2-3 месеца веднъж да я стригваш Simple Smile иначе не може да порасне
Само да си намеря нов фризьор  Peace
Цветът ми е това иначе :
Скрит текст:
[/b]

# 432
Сешоар лятото не ползвам,само ако много много вече бързам...и зимата избягвам когато може....Преса веднъж на година.....имам късмета че заради дългата си коса и заради това че ми отива по-вече,ходя вързана и не ми се налага всеки божи ден ден си тормоза косата!!

# 433
red world ,много добре,че не ползваш сешоар  Peace

# 434
Момичета защо не споделите как сте подстригани?Интересно ми е повечето от вас ккави прически избират за косата си-етажи, равна или нещо друго? С бретонче или без? Simple Smile Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт