Грижи за косата - 92

• 60 386
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Zorie, няма смисъл да слагаш допълнително вит А и Д, тривитаминолът представлява витамини АД3Е. До максимум 2 с.л. от него. 

# 556
А измиването на косата с оцет за какво беше , и колко оцет в колко вода се слага Thinking

# 557
За затваряне на люспиците на косъма, които са се разтворили от шампоана и съответно за блясък  Simple Smile

# 558

Защо не слагаш маската в корените?

Защото много бързо се омазняват. Като цяло косата ми е предразположена и тази ''екстра'' не ми е необходима Simple Smile За сметка на това краищата ми са сухи  Confused

Приемам съвети на драго сърце  Simple Smile

Zorie, няма смисъл да слагаш допълнително вит А и Д, тривитаминолът представлява витамини АД3Е. До максимум 2 с.л. от него. 

Благодаря  bouquet Колко често е препоръчително да се прави маската с тривитаминол?

# 559
Момичета, искам да питам колко често си правите маски на косата?

Аз моята я мия през ден или 3 пъти в седмицта. Маска правя само 1 (или масла преди мие4не или готова след миене, гледам да редувам - протеинова, хидратитраща, масла, но само веднъж, иначе имам чувство , че се пренасища.

# 560
  • София
Ето малко информация за това как да използваме правилно рациновото масло за укрепване на косата:

http://www.zajenata.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0 … B0-savet7096.html

# 561

Защо не слагаш маската в корените?

Защото много бързо се омазняват. Като цяло косата ми е предразположена и тази ''екстра'' не ми е необходима Simple Smile За сметка на това краищата ми са сухи  Confused

Приемам съвети на драго сърце  Simple Smile

Мисля, че маслените маски не омазняват косата  Peace Има специална козметика за мазни корени и сухи краища, но трябва да е хубава, за да не засили проблема. Мазна коса означава да ти се омазнява още на същия или на другия ден след измиването. При тънки коси е нормално омазняването да  си проличава по-бързо.

# 562
Моята коса е мазна и съм се примирила с факта ,че ще я мия през ден.

Всеки път ли слагате найлон и хавлия на косата си докато сте с маска.аз да- с фолио се правя  Mr. Green това прозрачното и хавлия .
За втори път си правя маска с кисело мляко и се измива черното , водата , която се стича от косата е черна , което ме радва  Grinning

# 563
Момичета,
Можете ли да ми препоръчате хубави ампули за коса, без значение от цената им? Всъщност чудя се коя е най-добрата грижа за коса - домашни маски, купешки маски, ампулите, маслата? Или е индивидуално, или сбор от всичко? Thinking

# 564
Според мен комплексна грижа ,и от каквото има нужда косата в момента разбира се

# 565
Аз пък не мога да си направя извод каква е косата ми. Не се омазнява хич и никога не е била мазна. И суха не е. Е може би много малко са ми сухи краищата. Като си я изкъпя и ми стои чиста дори 3 дни, направо не се замърсява.Но аз никога не мога да я изчакам повече дни и обикновено през 2 дни и мия. Иначе си изглежда чиста.Направо не знам каква е. И понеже не знам каква е косата ми, не знам и какви грижи да полагам за нея. Вероятно е нормална. Но не знам какво да й слагам, какво не.
Кажете за киселото мляко?Как се отразява на косата?Майка ми само ме убеждава колко хубаво било за косата и т.н. и т.н. Чудя си зали да си го сложа на главата?

# 566
Мен само действието на кисело мляко не ми допада - ама смесиците и 1 лъжица от него примерно - да

Моята е гъста,суха към краищата,мога и седмица да не я мия  Mr. Green ама и аз като теб не издържам

# 567
  • София
Киселото мляко не се ли ползва за премахване на пърхута?

# 568
Днес си купих кристали на Fructis. За първи път ги виждам. Казаха, че много били доволни от тях и се купували често. Много приятно ухаят. Някой да ги е ползвал и да има впечатления?
http://photo.femmeactuelle.fr/media/cache/width_620px/upload/sli … fructis-16862.jpg

# 569
Включвам се да се похваля от състоянието на косата ми след използването на Тричуп ойл / ползвам го от доста време и съм много доволна/ и на маслото на Балеа, което не омазнява, мирише много приятно и се отрази доста добре на върховете на косата Peace

Общи условия

Активация на акаунт