Любители на Котки Тема 75

• 39 731
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Bulgaria-Italia
Честит Рожден Ден на Силвестър  nbirthday
И много магийка за Жужу.Чакаме добри новини  Praynig
B l a n k a ,покажи новата придобивка  Heart Eyes

# 721
# 722
Zodia- ДРЪЖ СЕ ! Няма да го загубиш ! Мисли позитивно стискам палци да се оправи  Praynig

# 723
  • На остров
Стискам палци и аз да се оправи персийчето Hug!

Честит рожден ден на рожденика много е младолик  bouquet!

Катюшка, какво да е станало? Аз нямам алергия Simple Smile,  иначе моята принцеса е супер, няма от какво да се оплаче тя Heart Eyes.
Ми не знам, нали бяхте преди дилема дали да я дадете на някой... Thinking Как е мъжа, още ли се крие от мацинка?
Катюшка наистина ме бъркаш с някой друг Peace! При нас никога не се седяли такива въпроси на дневен ред, ако не се лъжа беше gadamer с британче, но не съм сигурна.

# 724
Да ежив, здрав и весел Силвестър. Прекрасно тигърче. Изглежда много доволно и щастливо.

Ще се молиме за сладкия Жужу. Не е ли по-добре в друга клиника да отида. Това е много странно. Завеждаш го живо и здраво и ти го връщат едвам дишащ. #Cussing out

# 725
На Жужу упойката ли му е подействала зле, какво е станало? Какво казват лекарите?
Много нелепа история, но дано бъде с добър край  Praynig

B l a n k a ,покажи новата придобивка  Heart Eyes

Комплектът "червена лапичка" замина за пране с белина  Joy
Имах предвид, че вечерта след инцидента пуснахме Малчо свободно в леглото, въпреки че оставяше следи от кръв. Чакам още два дни и режа ноктите на всички!

# 726
  • sofia
Очето на мойто персийче от време на време тече  Sad. Капки ли някакви да му слагам и какви?
Сега видях, че и други персийчета имат същия проблем, нашто уж не е толкова много, но мога ли да взема превантивни мерки да не се влоши нещо?

# 727
Стискам палци и аз да се оправи персийчето Hug!

Честит рожден ден на рожденика много е младолик  bouquet!

Катюшка, какво да е станало? Аз нямам алергия Simple Smile,  иначе моята принцеса е супер, няма от какво да се оплаче тя Heart Eyes.
Ми не знам, нали бяхте преди дилема дали да я дадете на някой... Thinking Как е мъжа, още ли се крие от мацинка?
Катюшка наистина ме бъркаш с някой друг Peace! При нас никога не се седяли такива въпроси на дневен ред, ако не се лъжа беше gadamer с британче, но не съм сигурна.
Извинявай много, наистина се обърках! Blush Вярно, че беше gadamer... Хаха.. Joy

# 728
Очето на мойто персийче от време на време тече  Sad. Капки ли някакви да му слагам и какви?
Сега видях, че и други персийчета имат същия проблем, нашто уж не е толкова много, но мога ли да взема превантивни мерки да не се влоши нещо?

Мисля, че проблемите с очичките при персийците се среща често. Капките са най-добрият вариант според мен. Но естествено се посъветвай с ветеринарен лекар! Hug

# 729
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
zodiq, много силно стискаме палци и лапи Жужу да се оправи!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Та той си е бебе още! Heart Eyes Видях, че си от Стара Загора, там сте близо до най-квалифицираните специалисти в страната. Поне може да се потърси консултация и помощ на университетско ниво. Peace

С дядо Сисо благодарим за поздравите. Hug

# 730
Честито на рожденика!!!

Стискам палци да се оправи Жужу!
КиФла -много е красиво котето.Почиствай ги по-често с памуче напоено с вода,ние чистим така всеки ден очите на нашата котка.

# 731
  • Bulgaria-Italia
На моята персийка ѝ почиствам всеки ден очите.В началото варях лайка ,после само с преварена вода ,а вече направо от чешмата  Embarassed
Очите си ѝ текат,но според лекарите е нормално.ако сълзенето е обилно ветеринар трябва да прецени дали се налага антибиотик  Peace

# 732
На моята персийка ѝ почиствам всеки ден очите.В началото варях лайка ,после само с преварена вода ,а вече направо от чешмата  Embarassed
Очите си ѝ текат,но според лекарите е нормално.ако сълзенето е обилно ветеринар трябва да прецени дали се налага антибиотик  Peace
Както казах, сълзенето на очите при персийците и персийките е често срещано. Не се притеснявайте, нормално е.

# 733
Не знам какво му е подействало зле на Жужу,в 10 часа ходих да питам, че са точно до нас клиниката, но не бяха особено любезни, казаха, че за 2 часа няма как да оздравее и че има отток на белия дроб и освен всичко останало ще му направят и рентген днес.Казаха да го оставя да си свършат работата и че чак довечера ще ми се обадят, да не ги притеснявам Sad От Стара Загора съм, знам, че има много специалисти тук, но тия уж бяха добри, имат апаратура много и са точно до нас.Само да ми се оправи пухчето, кракът ми няма да стъпи повече там.

# 734
Не знам какво му е подействало зле на Жужу,в 10 часа ходих да питам, че са точно до нас клиниката, но не бяха особено любезни, казаха, че за 2 часа няма как да оздравее и че има отток на белия дроб и освен всичко останало ще му направят и рентген днес.Казаха да го оставя да си свършат работата и че чак довечера ще ми се обадят, да не ги притеснявам Sad От Стара Загора съм, знам, че има много специалисти тук, но тия уж бяха добри, имат апаратура много и са точно до нас.Само да ми се оправи пухчето, кракът ми няма да стъпи повече там.
Дано да се оправи, стискаме палци и се молим! Praynig И аз си бях казала, че след като първото ми зайче умря повече няма да стъпя в клиниката, в която беше. Но сега Катето си я водим там, просто си свикнахме. Иначе и те са много оборудвани, направиха си ремонт и е много чисто... То понякога не зависи от тях, дедо Боже решава всичко!

А пък ние тази вечер пътуваме и 10 дни няма да виждам Катенцето ми! Cry Ще я дадем на майка ми да я гледа, инструктирала съм я какво да прави няколко пъти. Дано като се върнем всичко да е минало наред.

Общи условия

Активация на акаунт