ЗОНАТА и ние - 13 Тема

• 128 554
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София

Благодаря, четох сайта и твоите (част, че са много) дневници. Доста полезно. Ще се опитам да следвам съветите. Ще се придържам към извара. Но, все пак, ако купувате сирене, може ли да ми кажете какво? За моментите, в които ми втръсне от извара (това ми беше проблем при Дюкан, месото втръсва, също и зеленчуците). Аз взимам на Маджаров и Култура, но може да има и по-добро, но да не знам. Намерила съм кашкавал лайт на ФРИКО (холандско), пише 20% масленост в сухо вещество. Няма подробно описание, няма Е-та. Става ли понякога (рядко) за разнообразие, поне 1/2 или 1 блок П? Освен това, виното е зелено. Какво лошо има тогава да замества един блок В?
Ръженият хляб - не съм видяла добре калориите - 992,27 са. От къде ми дойде 76 кал.??? Намерих и подробното описание - 40 гр. на сто са въглехидратите (без фибрите). Ако смятам правилно (така ли е?) 22,5 са БВ на 100 гр. Което е почти два блока без 5,5, гр. За 50 гр. хляб са 11,25 гр. почти един блок В (без 2,75 гр., което си е в рамките на статистическата грешка). Ако ми са верни сметките, де. Разбрах, че не трябва да го ям първите месеци, но все пак - за краен случай на отегчение, добре ли е?
Колкото да рибеното масло, поръчах си от 240 опаковката от препоръчаното от теб, но от европейски сайт. Ако го получа без проблеми (след седмица), ще споделя. От американския ми излезе много скъпо транспорта и не ми даде никакви намаления - 20 долара (и нещо) за 1 или 2 опаковки. Ще видим крайната сметка с европейския. Излезе около 64 лв. Да видим дали ще дойде успешно.
Може ли да споделиш нещо за витамин Е? Аз си купих на GNC, но ако има по-добър ще се "коригирам".
Аля1, дневникът ми е само 1 - тук. Друг е въпросът, че в темата с дневниците има и много други дневници на хора, които практикуват или се опитват да практируват Зоната.
Единственото балансирано сирене, което съм срещнал до сега е нискомасления котидж(2,4%) от Лидъл. Изчислен по етикет(как става съм описал в дневника си) 1 кофичка, която е 200 гр идва мъъничко повече от 3БП+3БМ. Аз си го смятам за 3 блока и само добавям въглехидрати 3БВ. Нискомасленият котидж в Лидъл е със светлосиня капачка за разлика от пълномасления, който е със тъмносиня. И двата вида стоят в едни мини картонени щайгички, като във всяка щайгичка има само по 3 от нашия(светлосиния, нискомаслен) котидж.
Нискомаслен кашкавал още не съм срещнал и не мога да ти препоръчам . Аз също много обичам кашкавал и тъй като вече съм 3-та година в Зоната понякога, не много често, си позволявам да хапвам с чаша вино, но и теб те съветвам да изчакаш известно време.
Калориите на храните въобще не ги гледай. В Зоната калориите не играят. Важно е съотношението на протеини-въглехидрати-мазнини.
За хляба - щом в 100 гр има 40 гр. чисти без фибри въглехидрати тогава (100/40)*9=22,5 гр, т.е 1БВ=22,5 гр от този хляб, 2БВ = 22,5*2=45 гр. и т.н.
С транспорта от iHerb нещо си се объркала. Най-вероятно не си избрала правилната доставка - INTERNATIONAL AIRMAIL.  Сега сложих Now Foods, Molecularly Distilled, Super Omega EPA , 240 Softgels в кошницата за пазаруване и ми даде доставка от 3,56$ при избрана International Airmail. Излиза с 15-та лева по-евтино отколкото ти си поръчала.
Що се отнася до витамин Е аз си поръчвам Solgar, Vitamin E, 400 IU, 100 Softgels, който е натурален и с висока биоактивност(усвоява се няколко пъти по-добре от синтетичните).
И накрая, препоръчвам ти да си направиш регистрация на www.vzonata.com, да си създадеш дневник и там да описваш сполуките и несполуките по пътя към Зоната.
Успех!

# 631

Благодаря, четох сайта и твоите (част, че са много) дневници. Доста полезно. Ще се опитам да следвам съветите. Ще се придържам към извара. Но, все пак, ако купувате сирене, може ли да ми кажете какво? За моментите, в които ми втръсне от извара (това ми беше проблем при Дюкан, месото втръсва, също и зеленчуците). Аз взимам на Маджаров и Култура, но може да има и по-добро, но да не знам. Намерила съм кашкавал лайт на ФРИКО (холандско), пише 20% масленост в сухо вещество. Няма подробно описание, няма Е-та. Става ли понякога (рядко) за разнообразие, поне 1/2 или 1 блок П? Освен това, виното е зелено. Какво лошо има тогава да замества един блок В?
Ръженият хляб - не съм видяла добре калориите - 992,27 са. От къде ми дойде 76 кал.??? Намерих и подробното описание - 40 гр. на сто са въглехидратите (без фибрите). Ако смятам правилно (така ли е?) 22,5 са БВ на 100 гр. Което е почти два блока без 5,5, гр. За 50 гр. хляб са 11,25 гр. почти един блок В (без 2,75 гр., което си е в рамките на статистическата грешка). Ако ми са верни сметките, де. Разбрах, че не трябва да го ям първите месеци, но все пак - за краен случай на отегчение, добре ли е?
Колкото да рибеното масло, поръчах си от 240 опаковката от препоръчаното от теб, но от европейски сайт. Ако го получа без проблеми (след седмица), ще споделя. От американския ми излезе много скъпо транспорта и не ми даде никакви намаления - 20 долара (и нещо) за 1 или 2 опаковки. Ще видим крайната сметка с европейския. Излезе около 64 лв. Да видим дали ще дойде успешно.
Може ли да споделиш нещо за витамин Е? Аз си купих на GNC, но ако има по-добър ще се "коригирам".
Аля1, дневникът ми е само 1 - тук. Друг е въпросът, че в темата с дневниците има и много други дневници на хора, които практикуват или се опитват да практируват Зоната.
Единственото балансирано сирене, което съм срещнал до сега е нискомасления котидж(2,4%) от Лидъл. Изчислен по етикет(как става съм описал в дневника си) 1 кофичка, която е 200 гр идва мъъничко повече от 3БП+3БМ. Аз си го смятам за 3 блока и само добавям въглехидрати 3БВ. Нискомасленият котидж в Лидъл е със светлосиня капачка за разлика от пълномасления, който е със тъмносиня. И двата вида стоят в едни мини картонени щайгички, като във всяка щайгичка има само по 3 от нашия(светлосиния, нискомаслен) котидж.
Нискомаслен кашкавал още не съм срещнал и не мога да ти препоръчам . Аз също много обичам кашкавал и тъй като вече съм 3-та година в Зоната понякога, не много често, си позволявам да хапвам с чаша вино, но и теб те съветвам да изчакаш известно време.
Калориите на храните въобще не ги гледай. В Зоната калориите не играят. Важно е съотношението на протеини-въглехидрати-мазнини.
За хляба - щом в 100 гр има 40 гр. чисти без фибри въглехидрати тогава (100/40)*9=22,5 гр, т.е 1БВ=22,5 гр от този хляб, 2БВ = 22,5*2=45 гр. и т.н.
С транспорта от iHerb нещо си се объркала. Най-вероятно не си избрала правилната доставка - INTERNATIONAL AIRMAIL.  Сега сложих Now Foods, Molecularly Distilled, Super Omega EPA , 240 Softgels в кошницата за пазаруване и ми даде доставка от 3,56$ при избрана International Airmail. Излиза с 15-та лева по-евтино отколкото ти си поръчала.
Що се отнася до витамин Е аз си поръчвам Solgar, Vitamin E, 400 IU, 100 Softgels, който е натурален и с висока биоактивност(усвоява се няколко пъти по-добре от синтетичните).
И накрая, препоръчвам ти да си направиш регистрация на www.vzonata.com, да си създадеш дневник и там да описваш сполуките и несполуките по пътя към Зоната.
Успех!

Да, благодаря. Видях си грешката с поръчката. Минавка!!!  Confused Ще знам за друг път. От този сайт в къщи ли ти носят пратката или се ходи някъде. Къде?

За нискомасленото сирене от Лидл знам - имам го и го ям. Въпросът беше от типа "фета" - българските (или гръцки). За кашкавала лайт на ФРИКО - ето стойностите на 100 гр.:
11 гр. мазнини, от които 8 гр. наситени;
0 гр. въглехидрати;
30 гр. белтъчини

Сега, как се разбира дали е балансиран? Нещо това не ми стана ясно. Може ли обяснение! newsm78

Иначе, не знам колко добре се справям с изчисленията на блокове и продукти, но за 6 дни имам 1,500 надолу. Това добре ли е или трябва да е още?

Ще гледам да си направя дневник в зоната.

# 632
  • София
Аля, пратките до 30 лв.(без доставката) отиват в пощата и от там си ги вземаш. Пратките над 30 лв. по принцип са за митница, където ти слагат ДДС, а в пощата получаваш митническо известие. По-подробно виж в дневника ми.
Изчисляваме кашкавала:

(100/11)*1,5 = 13,63 гр за 1 БМ
(100/30)*7 = 23,33 гр за 1БП.
Взимаме по-малкото число и се получава, че този кашкавал можем да го сметнем за мазнинен блок. Ако направим грешка и го сметнем за протеинов блок, то тогава ако изядем 23 гр, което е 1БП, то с това ще изядем и почти 2БМ и сметката не излиза защото на 1 ядене трябва да се приемат еднакво количество блокове П,В,М. Затова казвам, че не е балансиран като протеин, защото не можем да го ползваме като такъв. Дано ясно да съм обяснил.
За 6 дена кило и половина си е повече от добре. Това вероятно е и част от задържаната в тялото ти вода в следствие на инсулина, която е изхвърлена. Затова е важно и да се пие повече вода, колкото ти е изчислил калкулаторът за вода.
Сирената тип фета са адски мазни, така че по добре забрави за тях.

# 633
Аля, пратките до 30 лв.(без доставката) отиват в пощата и от там си ги вземаш. Пратките над 30 лв. по принцип са за митница, където ти слагат ДДС, а в пощата получаваш митническо известие. По-подробно виж в дневника ми.
Изчисляваме кашкавала:

(100/11)*1,5 = 13,63 гр за 1 БМ
(100/30)*7 = 23,33 гр за 1БП.
Взимаме по-малкото число и се получава, че този кашкавал можем да го сметнем за мазнинен блок. Ако направим грешка и го сметнем за протеинов блок, то тогава ако изядем 23 гр, което е 1БП, то с това ще изядем и почти 2БМ и сметката не излиза защото на 1 ядене трябва да се приемат еднакво количество блокове П,В,М. Затова казвам, че не е балансиран като протеин, защото не можем да го ползваме като такъв. Дано ясно да съм обяснил.
За 6 дена кило и половина си е повече от добре. Това вероятно е и част от задържаната в тялото ти вода в следствие на инсулина, която е изхвърлена. Затова е важно и да се пие повече вода, колкото ти е изчислил калкулаторът за вода.
Сирената тип фета са адски мазни, така че по добре забрави за тях.
Благодаря много, тогава, за да изчистим този въпрос и да проверя дали съм разбрала, можем ли кашкавала 23 гр. да го взимаме като два блока мазнини + един протеин?

# 634
  • София
Аля, теоретично можеш, като трябва да добавиш още 1БП и 2БВ за да бъде всичко балансирано -> 2БВ+2БП+2БМ. Има само едно НО. Мазнините, които трябва да се приемат в Зоната трябва да бъдат от зелените от таблицата, а тези в кашкавала не са от тях. Не напразно Сиърс казва, че трябва да се приемат обезмаслени протеини, а мазнините да са от рода на авокадо, ядки, зехтин, т.е от зелените мазнини в таблицата.

# 635
  • Бургас
Пратките от айхерб от 1г не ходят на митницата независимо от сумата.
Някой ще ми кажели как да приемам кокосовите стърготини?

# 636
Здравейте момичета, вече година съм в Зоната (с малки прекъсвания) , но едва сега реших и аз да побликувам няколко свои рецепти.Надявам се да ви допаднат .

БЪРЗИ КАШКАВАЛКИ ЗА ЗАКУСКА  6Б

84Г  ОВЕСЕНИ ЯДКИ                               6 В
1 БР. ЯЙЦЕ ИЛИ ДВА БЕЛТЪКА                    1 П
84Г  КАШКАВАЛ                                     3 П
112Г ИЗВАРА                                            2 П
2  ЧАЕНИ ЛЪЖИЧКИ ЗЕХТИН                    6 М
1⁄2  ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА ХЛЕБНА СОДА , ЩИПКА СОЛ , 2 С.ЛЪЖИЦИ ВОДА ИЛИ КИСЕЛО МЛЯКО

РАЗБЪРКВАМЕ ДОБРЕ ВСИЧКИ СЪСТАВКИ И ГИ ОСТАВЯМЕ ДА ПРЕСТОЯТ ЕДИН ЧАС. ОБИКНОВЕНО АЗ ПРАВЯ ТОВА ВЕЧЕРТА И ОСТАВЯМ СМЕСТА В ХЛАДИЛНИКА. НА СУТРИНТА ИМАМ ГОТОВО ГЪСТО ТЕСТО , ОТ КОЕТО ПРАВЯ ТОПЧЕТА , ГОЛЕМИ КОЛКОТО ОРЕХЧЕ И ГИ НАРЕЖДАМ В ТАВА ВЪРХУ ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ. ПЕКА 10-15 МИНУТИ НА 180ᵒ ДОКАТО СЕ ПОЗАЧЕРВЯТ И СУТРЕШНАТА И ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ МИ ЗАКУСКИ СА ГОТОВИ ДОКАТО СИ ИЗПИЯ КАФЕТО.
С КИСЕЛО МЛЯКО ИЛИ АЙРЯН Е ОЩЕ ПО-ВКУСНО!

ПЪЛНЕНИ ПИПЕРКИ И САРМИЧКИ С ЛОЗОВ ЛИСТ   - 9Б

360 Г ПРЕСЕН ПИПЕР                                                                                                                    3 В
40 Г  ЗЕЛЕН ЛУК ИЛИ 65Г СТАР ЛУК                                                                                      1⁄2 В
72 Г  ОРИЗ                                                                                                                            6 И 1⁄2 В
120 Г  ПРЕСНИ ⁄НАСТЪРГАНИ⁄   ДОМАТИ   ИЛИ  1⁄2 Ч.Ч. ДОМ. СОК                                            1⁄2 В                                           
378 Г КАЙМА ИЛИ 252Г МЛЯНО СВИНСКО МЕСО                                                                           9 П
3  ЧАЕНИ ЛЪЖИЧКИ ЗЕХТИН                                                                                                         9М
6-9 ЛОЗОВИ ЛИСТА , ЧЕРЕН  ПИПЕР И СОЛ  НА ВКУС И ЕДНА ВРЪЗКА МАГДАНОЗ

ИЗМИВАМЕ ДОБРЕ ОРИЗА И ПРИБАВЯМЕ ВОДА ,ЛУКА, КАЙМАТА, ЗЕХТИНА ,ДОМАТЕНИЯ СОК , МАГДАНОЗА , СОЛ И ЧЕРЕН ПИПЕР НА ВКУС.ПЪЛНИМ ПИПЕРКИТЕ И ОСТАНАЛАТА СМЕС НАВИВАМЕ НА КРАТЕН НА 3 БРОЙ САРМИ ЗА ДА ПАСНАТ НА ПОРЦИИТЕ. НАРЕЖДАМЕ ГИ В ТАВИЧКА И ЗАЛИВАМЕ С ВОДА. ПЕЧЕМ НА УМЕРЕНА ФУРНА ДО ГОТОВНОСТ.
РАЗДЕЛЯМЕ НА 3 ПОРЦИИ ПО 3Б.

ЗЕЛЕН ⁄ЖЪЛТ⁄   ФАСУЛ  С  МЕСО   - 6Б

540 Г ЗЕЛЕН ИЛИ ЖЪЛТ ФАСУЛ                                                                                     3 В
40 Г  ЛУК                                                                                                                        1⁄3 В
160 Г  ПРЕСНИ ⁄НАСТЪРГАНИ⁄ ДОМАТИ                                                                       2⁄3 В
168 Г ПИЛЕШКО ИЛИ СВИНСКО МЕСО                                                                           6 П
2  ЧАЕНИ ЛЪЖИЧКИ ЗЕХТИН                                                                                          6М
4-5 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН , ЧЕРВЕН ПИПЕР И СОЛ  НА ВКУС И ЕДНА ВРЪЗКА МАГДАНОЗ

В МАЗНИНАТА ЗАДУШАВАМ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО МЕСОТО , ЛУКА , ФАСУЛА ,ДОМАТЕНИЯ СОС И ЧЕРВЕНИЯ ПИПЕР. НАЛИВАМ  МАЛКО ВОДА. СЛЕД КАТО Е ПОЧТИ ГОТОВО ДОБАВЯМ ЧЕСЪНА , МАГДАНОЗА И  СОЛ на вкус.
РАЗДЕЛЯМ НА ДВЕ ПОРЦИИ ПО 3Б КАТО НА ВСЯКА СЕ ПОЛАГА 1⁄2 ФИЛИЯ ХЛЯБ  ⁄1В  ⁄, А ПОНЕЖЕ АЗ ГО ОБИЧАМ С КИСЕЛО МЛЯКО , СИ СЛАГАМ  2 С.ЛЪЖИЦИ НА ПОРЦИЯ.

ЗОНОВИ СПАГЕТИ  ″КАРБОНАРА″   - 3Б

3⁄4 ЧАЕНА ЧАША СВАРЕНИ СПАГЕТИ                                                                                  3 В
1БР  ЯЙЦЕ                                                                                                                            1 П
42 Г  ДЕЛИКАТЕСНА ШУНКА                                                                                                 1 П
28 Г  КАШКАВАЛ                                                                                                                    1 П
1  ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА ЗЕХТИН                                                                                                3 М
ЧЕСЪН , БОСИЛЕК , ЧЕРЕН  ПИПЕР И СОЛ  НА ВКУС

В ЗЕХТИНА ЗАПЪРЖВАМЕ ЧЕСЪНА И ШУНКАТА И ИЗСИПВАМЕ СВАРЕНИТЕ СПАГЕТИ. РАЗБЪРКВАМЕ ДОБРЕ ЗА 1-2 МИНУТИ И ДОБАВЯМЕ РАЗБИТОТО ЯЙЦЕ , СМЕСЕНО С НАСТЪРГАНИЯ КАШКАВАЛ. ДЪРПАМЕ СЪДА ОТ КОТЛОНА И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЪРКАМЕ. ПОДПРАВЯМЕ НА ВКУС И СЕРВИРАМЕ ВЕДНАГА.
ИМАТЕ ЕДНА МНОГО БЪРЗА И ВКУСНА ВЕЧЕРЯ.
АКО ВАШАТА ВЕЧЕРЯ Е 4Б МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ КЪМ СПАГЕТИТЕ 42Г ШУНКА И 1⁄3 Ч.Л. ЗЕХТИН ,  А КЪМ ЦЯЛАТА ПОРЦИЯ -  ЧАША ХУБАВО ВИНО.

БАНИЦА  15Б

200Г КОРИ ЗА БАНИЦА                              13 В
3 БР. ЯЙЦА                                             3 П
196Г СИРЕНЕ                                             7 П
168Г ИЗВАРА                                             3 П
5 ЧАЕНИ ЛЪЖИЧКИ ЗЕХТИН                   15 М
1 ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА ХЛЕБНА СОДА
440 Г КИСЕЛО МЛЯКО                      2В + 2П

НАМАЗВАМ ПРАВОЪГЪЛНА ТАВА С 1 Ч.Л. ЗЕХТИН И НАРЕЖДАМ ЛИСТИТЕ ЕДИН ПО ЕДИН КАТО ПЛЪНКАТА ОТ ИЗВАРА И СИРЕНЕ  РАЗПРЕДЕЛЯМ НА ДВА ПЪТИ . НАРЯЗВАМ БАНИЦАТА НА 6 ПАРЧЕТА И НАБОЖДАМ НАЧЕСТО ЗА ДА ПРОНИКНЕ ЗАЛИВКАТА. НЕЯ ПРИГОТВЯМ ,КАТО РАЗБИЯ ДОБРЕ ТРИТЕ ЯЙЦА С ЩИПКА СОЛ , ОСТАНАЛИЯ ЗЕХТИН, ХЛЕБНАТА СОДА И 300МЛ ТОПЛА ВОДА. ПОЛИВАМ БАНИЦАТА И РАЗКЛАЩАМ ДОБРЕ ЗА ДА СЕ РАЗНЕСЕ НАВСЯКЪДЕ. ПЕКА НА 180ᵒ ОКОЛО  40МИН ДОКАТО СЕ ЗАЧЕРВИ ДОБРЕ.
КИСЕЛОТО МЛЯКО ОБИКНОВЕНО ПРАВЯ НА АЙРЯН  ТАКА , ЧЕ ДА ИМА ЗА ВСЯКО ОТ ШЕСТТЕ ПАРЧЕТА.

ЯЙЧЕН   КРЕМ    - 8Б

3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ МЕД    ИЛИ 12 ЧАЕНИ ЛЪЖИЧКИ ЗАХАР                                          6 В
112Г  РИКОТА                                                                                                                 2 П

АЗ  ПРИГОТВЯМ РИКОТА МНОГО ЛЕСНО И Е НЕ ТАКА СКЪПО.КУПУВАМ СИ ДОМАШНО ПРЯСНА МЛЯКО.КОГАТО ЗАВРИ СЛАГАМ ЩИПКА ЛИМОНЕНА КИСЕЛИНА И РАЗБЪРКВАМ.МЛЯКОТО СЕ ПРЕСИЧА И СЛЕД КАТО СЕ ПООХЛАДИ  ГО ПРЕЦЕЖДАМ.СУРОВАТКАТА ИЗХВЪРЛЯМ ИЛИ ИЗПОЛЗВАМ КЪМ БАНИЦИ ИЛИ ДР.ОТ 4Л ПР.МЛЯКО СЕ ПОЛУЧАВА ОКОЛО 700-800Г РИКОТА.АКО НЯМА ДА Я ПОЛЗВАМ ВЕДНАГА , Я РАЗПРЕДЕЛЯМ В ТОРБИЧКИ ПО 112 Г ⁄2БП  ⁄ И Я ЗАМРАЗЯВАМ. ВКУСЪТ Е ЧУДЕСЕН , ОСОБЕНО С ПРЕСНИ ИЛИ ЗАМРАЗЕНИ ПЛОДОВЕ ИЛИ В КРЕМОВЕ И СЛАДКИШИ.

4 БР  ЯЙЦА ИЛИ 8БР БЕЛТЪК                                                                                           4 П
2 ЧАЕНИ ЧАЩИ ПРЯСНО МЛЯКО                                                                               2 В+2 П
2 И 2⁄3 ЧАЕНИ ЛЪЖИЧКИ ЧИСТО МАСЛО ИЛИ ЗЕХТИН                                                   8 М
ВАНИЛИЯ , СТЕВИЯ

РИКОТАТА С 2.3 С.ЛЪЖИЦИ ПРЯСНО МЛЯКО СМИЛАМ В ЧОПЪРА ИЛИ С ПАСАТОР ДОКАТО СТАНЕ НА КРЕМ.ЗАЕДНО С МАСЛОТО,МЕДА,ВАНИЛИЯТА И СТЕВИЯТА ДОБАВЯМ КЪМ РАЗБИТИТЕ ЯЙЦА. ИЗЛИВАМ СМЕСТА В СРЕДНО ГОЛЯМА ТАВА И ПЕКА 35 МИНУТИ НА 160ᵒ С ВЕНТИЛАТОР.СЛЕД КАТО СЕ ОХЛАДИ ДОБРЕ НАРЯЗВАМ НА 8 ПАРЧЕТА ПО 1Б.МНОГО Е ВКУСНО , ОПИТАЙТЕ ГО!

Р.Р. АКО ПРЕДИ ДА ИЗЛЕЕТЕ СМЕСТА , НАПРАВО В ТАВАТА КАРАМЕЛИЗИРАТЕ 4Ч.Л. ЗАХАР И Я РАЗПРЕДЕЛИТЕ РАВНОМЕРНО ПО ДЪНОТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЧУДЕСЕН КРЕМ КАРАМЕЛ.

КАКАОВИ МЪФИНИ   - 6Б

42Г  ОВЕСЕНИ ЯДКИ                                                                                             3 В
3БР. ЯЙЦА                                                                                                          3 П
1 СУПЕНА ЛЪЖИЦА КАКАО                                                                                   1⁄2 В
5  ЧАЕНИ ЛЪЖИЧКИ ЗАХАР  ИЛИ    МЕД ,  РАВЕН НА                                     2 И 1⁄2 В
168Г  ИЗВАРА ИЛИ РИКОТА                                                                                     3 П
2  ЧАЕНИ ЛЪЖИЧКИ ЗЕХТИН                                                                                  6 М
1  ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА ХЛЕБНА СОДА , ВАНИЛИЯ , СТЕВИЯ

СМИЛАМ В ЧОПЪРА ИЗВАРАТА ⁄РИКОТАТА⁄ НА КРЕМ . РАЗБИВАМ ЯЙЦАТА , РАЗБЪРКВАМ ДОБРЕ ВСИЧКИ СЪСТАВКИ И ГИ ОСТАВЯМ ДА ПРЕСТОЯТ ЕДИН ЧАС. РАЗПРЕДЕЛЯМ СМЕСТА В ШЕСТ ФОРМИЧКИ ЗА МЪФИНИ . ПЕКА 55 МИНУТИ НА 170ᵒ С ВЕНТИЛАТОР, ЗАЩОТО СИЛИКОНОВИТЕ ФОРМИ ИЗПИЧАТ МАЛКО ПО-БАВНО.
КОГАТО КЪМ СТЕВИЯТА ИМА МЕД ИЛИ ЗАХАР СЛАДОСТТА И Е ПО-СИЛНА И ПО-ПРИЯТНА , ЗАТОВА ВИНАГИ ГИ ВКЛЮЧВАМ КЪМ СЛАДКИШИТЕ СИ.

# 637
Аля , аз поръчвам това рибено масло http://www.herbalprovider.com/Triple-Strength-Omega-3-Gold
Въпреки цената до сега не съм плащала мито. Получавам го в рамките на две седмици.Проверено е и има 5 звезди от IFOS .Три капсули са дневният ти прием от 3000 ЕРА +DHA.

# 638
Аля , аз поръчвам това рибено масло http://www.herbalprovider.com/Triple-Strength-Omega-3-Gold
Въпреки цената до сега не съм плащала мито. Получавам го в рамките на две седмици.Проверено е и има 5 звезди от IFOS .Три капсули са дневният ти прием от 3000 ЕРА +DHA.
[/quote

Благодаря. По поща ли го получаваш?

Кога се приемат капсулите? На няколко пъти или само вечер (някъде четох такава препоръка).

# 639

dessy_chaneva, чета те и преглъщам  Mr. Green
Чуднички рецепти.
А твоите резултати какви са за една година?

# 640
Благодаря,Пит,да ти е сладко!
Аз се разделих с 21кг,но имам да сваля още толкова.
Аля,аз пия рибеното масло наведнъж когато се сетя...

# 641
  • Варна
А колко се плаща за доставка до България?

# 642
Здравей Росалка ,
Ние с приятелката ми си поръчахме заедно по две опаковки и си поделихме транспортните разходи от 14 $.Всяка опаковка съдържа 180капсули , които са достатъчни за два месеца.На практика това висококачествено рибено масло ми струва по 30 лв на месец.Лошото е ,че дадох наведнъж 120лв/за четири месеца/ , но ако имаш такава възможност- по-добре го направи , вместо да приемаш такива , за които не е сигурно какво точно съдържат и колко тежки метали и други вредни вещества има в тях.

# 643
Темата се е събудила! Супер! Момичета радвам се, че ви има!!!  bouquet

# 644
Здравейте,може ли да се  присъединя към вашата групичка.Дъщеря ми е на 15 години и ходи на фитнес ,където има няколко човека които спазват зоновото хранене и е възхитена от техните визии.Та сега имам задача да се запозня и аз ,за да съдействам и да приготвям менюто и .Чета и се образовам ,прочетох книгата на Бари Сиърс,на др.Папазова,но имам още въпросителни.По изчисления на калкултора тя трбва да приема 9 блока .Мислите ли ,че са ок за нея.Тежи 60 кг,корем 81 см,ханш 100,височина 168.Направи ми впечатление ,че месото и рибата ги дават в сурово количество,а аз в момента имам печена скумрия и незнам как да я изчисля.После днес търсих обезмаслено сирене,че не обича извара,но ударих на камък.Мога ли да използвам бяло саламурено,поне докато намеря откъде да купя обезмаслено?В къщи имам Кисело мляко 2% да добавям ли мазнини към него? Някъде четох че към 2% не се прибавят мазнини.Много искам да се науча да практикувам зоната ,не за себе си понеже аз съм вегетарианка и не приемам животински,а заради нея.Това е толкова хубав режим,който не те лишава от нищо.Радвам се че дъщеря ми се е запалила по него,дано и аз да се справя.А и друго -тя спортува3 пъти седмично около час.В дните когато е на фитнес може ли да хапва по 10 блока.А и за сиренето нали не трябва да прибаеям БМ щом не е обезмаслено? Извинявам се че ви засипах с въпроси.Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт