Италия, 139

• 46 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • в едно миланско село
Тралала, интересно ми беше точно за последния период, когато имат по-малко пространство, а (поне по мое време) казваха да се следи броят на движенията на ден. което при едно бебе е лесно, ама при 2? от това ми хрумна, че и изобщо не мога да си представя чувството, при което извънземните са повече от едно  Laughing

(инак мойте девойки нямаха никакво дамско поведение в корема ми - ритаха и двете като бъдещи футболистки  Mr. Green)

Десита, не преувеличавай сега, само за северо-южните навици имаме огромно разминаване, за друго-не съм забелязала  newsm78 (освен това, аз съм по-стара, от повече време тук, и съответно-по-права  Joy)

между другото, с 3 нетбука бяхме тук, докато не наводних моя, и нямам оплаквания - но, както казах, всичко ми е в клауд, паметта на компютъра я използваме само за програми и бързина в гледането на филми/музика. и сега търся нетбук, ама нещо не намирам-знаеш ли по какви причини? Rolling Eyes

инак, съгласявам се, че 300-400 евра са напълно приемлива цифра за лап топ (на който, пак нищо няма да прави син и на ФФР-то, ама обясни и ти една ричерка на Уърд колко памет и използва  Laughing

ФФР, новият климатик е...нов. Rolling Eyes, още от първото включване забелязахме разликата с нашите 10-годишни - и като (липсата на) шум, и като програми  Confused
не съм скрила маркучите, избягвам да ги гледам, а Барбата ме оте.а, без съвети  Crossing Arms

за агенциите : на кой как му е удобно. не че имах нужда от доказателства, но като видях какви са ги сътворили на близък познат за Щатите, се фанАх за главата, а не е да не бях слушала достатъчно. в крайна сметка му направиха маршрута по моя, но си резервира с тях хотелите. ако не го беше домързяло, щеше поне 30% да спести, а Десита вече знае, 30% в подобно пътуване не са малко пари. въпрос на гледна точка : аз искам да съм самостоятелна и самоорганизирана, и ако трябва да ругая някого, по-добре себе си си ругая за избор на място, отколкото да  позвволя на някого да ми съсипе ваканцията. не вярвам да е по-различно в Европа. специално за Гърция докато нямаше добре развит Интернет, резервирахме о телефона, че и на място  Laughing
но, пак казвам-въпрос на гледна точка. вие подпомагате икономиката, издържайки служителите на агенцията. аз подпомагам само себе си  Mr. Green

# 571
Фио,извинявай не съм видяла.С нашата кола  сме винаги,ако мога да помогна с нещо пиши Hug

# 572
Тралала, интересно ми беше точно за последния период, когато имат по-малко пространство, а (поне по мое време) казваха да се следи броят на движенията на ден. което при едно бебе е лесно, ама при 2? от това ми хрумна, че и изобщо не мога да си представя чувството, при което извънземните са повече от едно  Laughing

Ами, как да ти го опиша, точно токова е  Joy. Мъжът ми го е страх да ми гледа корема, когато мърдат, то всичко се вижда, е, не пръстите на краката, ама си личи кога бута с крак, кога с лакът, къде се върти и какво го сърби  Laughing. Още малко и ще си правим хай-файв през корема.
Не сами казвали да броя движенията, нито преди 5 г., нито сега, и добре, че не са, че ми се струва стресиращо  Whistling. Стига ми да ги усещам (което е почти през цялото време...).

# 573
Не е трудно да си ме представи човек - абсолютно същата, само че все едно съм навряла голям балон под роклята. Казват ми го дори непознати в трамвая...

Това си го представих в стил "Ало, ало!". Laughing
Германия. Трамвай. Вътре пътува нашето Тралала, което си е абсолютно същото, но с някак странно издута рокля. Достолепен господин с мустаци я поглежда строго и изрича:
"Фройлайн! Изглеждате така, все едно сте навряла гигантски балон под роклята си!" (мърда мустаци самодоволно)

# 574
И фройлайнът се изнизва под зорките погледи на пътниците и със сведени очи още на следващата спирка, защото всъщност пренася контрабанда под роклята си - увит във вестник абажур за лампа.
Лека! Simple Smile

# 575
  • UK
Не е трудно да си ме представи човек - абсолютно същата, само че все едно съм навряла голям балон под роклята. Казват ми го дори непознати в трамвая...

Това си го представих в стил "Ало, ало!". Laughing
Германия. Трамвай. Вътре пътува нашето Тралала, което си е абсолютно същото, но с някак странно издута рокля. Достолепен господин с мустаци я поглежда строго и изрича:
"Фройлайн! Изглеждате така, все едно сте навряла гигантски балон под роклята си!" (мърда мустаци самодоволно)

Joy Joy Joy

Само не разбирам защо това роял бейби още няма име  Rolling Eyes Спроед мен ще е Джордж или Ричард.  Е, както казах, сега вече очакваме само роял туинс.

Не мога да опиша как не ми се работи. На всички, на които пращам мейли, ми се връща съобщение, че съм в отпуска, а аз готвя презентации. Някак си хич не ми се вижда справедливо.

Мисля една седмица и през август да изкрънкам, но още не- приключвам един проект и като/ако свърши успешно- тогава.

fio', аз имам ултрабук на Asus. Предишния ми лаптоп беше пак Asus и работи перфектно 5 години, след което само му преинсталирахме Уиндоус и сега си го ползва баща ми и му върши перфектна работа.

# 576
Здр , можете ли да ми дадете линкове на магазини за техника - комп , хладилници, перални и прочие и отделно само за комп , латопи и т.н. ? newsm78

# 577
Не мога да опиша как не ми се работи. На всички, на които пращам мейли, ми се връща съобщение, че съм в отпуска, а аз готвя презентации. Някак си хич не ми се вижда справедливо.

Неволните грешки  Joy

# 578
  • UK

Неволните грешки  Joy

wishful thinking, хахахаха  Grinning

# 579
пс. аз пък се чудя как съществуват още туристическите агенции - освен за някакъв пакет във виладжо туристико, не бих се допитала до тях  Twisted Evil

и аз така  Peace
освен спестените пари е дале4 по-забавно и интересно да си организираш и проу4ваш сам вси4ко...

за Гърция специално има евтини полети през лятото, за какво ви е ходене с кола през Бг?

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 12:33 от gioia.

# 580
аз никога не съм ползвала туристическа агенция, но точно сега искам една да дойде да ми организира всичко, ако може даже от вкъщи да ме вземе и да ме спусне директно на шезлонга край басейна.

# 581
  • Milano
Тралала, отсега да черпи щом я изкараха ''госпойца''. Laughing
Ти си добре щом само балон си си сложила под роклята.
Не го мисли мойто връщане...трябва съвсем до термин да го докараш. Laughing
Пак в Испания ще сме.

Фио, аз си мислех че в планината през лятото е евтино. Не ти ''правя сметка'' колко ще харчиш през ваканцията си. Само отбелязах учудване.

Аз агенция съм ползвала само за сватбеното пътешествие. Доволна съм.
На другите места - самоорганизиране.

Льоли, какво ще рече ''пускам си отпуска''? Попълваш някакъв формуляр ли?
Не си ли знаете кой кога ще е отпуска от началото на годината?

# 582
  • UK
Льоли, какво ще рече ''пускам си отпуска''? Попълваш някакъв формуляр ли?
Не си ли знаете кой кога ще е отпуска от началото на годината?

Пишеш молба да те пуснат. Правим график на отпуските, но той не се спазва- всичко зависи от натовареността ни, защото ако има някоя кризисна ситуация няма как да сме в отпуска- ние сме само 4-ма души и всяка липса се усеща.

Барбич, нали ти беше купила "Fisica della malinconia"? Чудесен отзвук има в италианските медии, като например тук: http://foglianuova.wordpress.com/2013/07/21/che-scrittore-bulgaro/ (между другото, понеже рядко чета на италиански, съм отвикнала на италианския стил на писане със супер дълги изречения и много, много епитети, че ми вървеше много тромаво четенето на този иначе така хубав текст на рецензията). Аз наскоро завърших книгата на български. Мисля си, че България щеше да е доста по-добро място за живеене, ако имаше повече георгигосподиновци.

Къде изчезна calateaRolling Eyes

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 17:16 от Ljoli

# 583
(между другото, понеже рядко чета на италиански, съм отвикнала на италианския стил на писане със супер дълги изречения и много, много епитети, че ми вървеше много тромаво четенето на този иначе така хубав текст на рецензията). Аз наскоро завърших книгата на български. Мисля си, че България щеше да е доста по-добро място за живеене, ако имаше повече георгигосподиновци.

Льоле, ще ти дам да ми четеш дисертацията  Party Twisted Evil, на италиански е. Пропагандирам англосаксонския стил на писане на италиански! (кратки, ясни изречения; малко местоимения, почти всичко се нарича със собственото си име) - поради физическа и ментална неспособност да им вляза в тази завита стилистика  Crazy.
Как ти се стори романът? Аз колкото и да харесвам Г.Господинов - много - се опасявам, че няма да ми хареса; от рецензиите ми изглежда твърде много арт и твърде малко роман.

# 584
  • UK
Tralala, хареса ми на мен- особено някъде до средата беше много завлдяващ, след това стана хаотичен, но всяка история сама по себе си ме трогна, макар че не винаги намирах връзка между отделните фрагменти. Ще я чета пак, но не веднага, за да видя как ще ми се стори като е улегнала в мозъка ми малко. Дисертацията...мхм...може ли екзекютив съмъри-то само? Simple Smile

Пиша ви от мола, отдадох се на греховен шопинг- рокля, гримове и обици. Още щях да грабя, но се възпрях хихихи. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт