СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 763
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
При наличие на бременност Дидрогестерон-Дуфастон или Прогестерон-Утрогестан могат само да подпомогнат задържането на плода.

# 241
Здравейте, момичета. Резултатът от моите стойности на чхг- вариращи непрекъснато нагоре и надолу беше извънматочна бременност. Преди два дни ми направиха лапароскопия.

# 242
Здравейте
В петък пуснах ЧХГ 10 ден от трансфер на  3 дневни ембриони и беше 13,23 доки каза че е положителен.
Но ми се вижда нисичък и това ме притеснява много.
Другата седмица ще пусна в петък друго ЧХГ - така реши докторът и без това сега съм на село
Дано да е нарастнало.
Има ми дами с ниски стойности които са довели до успешна бременност.
Нека да споделят Praynig

# 243
  • София
Mimoni, ужасно съжалявам за този резултат.  Cry Надявам се да са ти направили възможно най-малко поразии.

# 244
Хубавото е, че се хвана на време и мина по-безболезнено. Да се надяваме всичко да е минало добре. Момичетата, които се преживали извънматочна, можете ли да ми кажете колко време след лапарото трябва да се пазя- да не вдигам тежко, да почивам/ въпреки че не почивам особено в момента/, да избягвам определени храни?

# 245
Хубавото е, че се хвана на време и мина по-безболезнено. Да се надяваме всичко да е минало добре. Момичетата, които се преживали извънматочна, можете ли да ми кажете колко време след лапарото трябва да се пазя- да не вдигам тежко, да почивам/ въпреки че не почивам особено в момента/, да избягвам определени храни?

Аз забременях на първия спонтанен цикъл след лапарото, но след преглед и разрешение от лекар.
Не съм правила секс, докато ми дойде и след като ми дойде и получих зелена светлина от док си почнахме както и преди

# 246
Здравейте
В петък пуснах ЧХГ 10 ден от трансфер на  3 дневни ембриони и беше 13,23 доки каза че е положителен.
Другата седмица ще пусна в петък друго ЧХГ - така реши докторът и без това сега съм на село
Дано да е нарастнало.
Нека да споделят Praynig

положителен е, но за да се проследи какво става е желанелно да се пусне още веднъж 48 часа, след първото ЧХГ.

# 247
Здравейте
Дано да е нарастнало.
Нека да споделят Praynig

Kikair, аз миналата година бях с резултат на 11 ден 18.600, след 2 дена пак пуснах и беше 16.200...водеха ме с биохимична...Много се надявам при теб да не е такъв финала, но наистина е хубаво да се види дали расте ЧХГ...Ако пада най-вероятно ще започне цикъл по някое време, а ти ще е притесняваш и чудиш какво става...

# 248
vanesssa
Днес пуснах ЧХГ не нараства 15,66 .
За съжаление за 3 път биохимична. Sad

# 249
vanesssa
Днес пуснах ЧХГ не нараства 15,66 .
За съжаление за 3 път биохимична. Sad

Ехххх, колко съжалявам.... Hug Hug Hug Това е ужасно...
Попринцип не е добре да е толкова ниска стойността...Аз много се разочаровах, като прочетох и в темата за след трансфера, но реших да си замълча, да не ти скапвам настроението...
Защо се получават тези биохимични, чу ли се с лекаря си??? Какво то обясниха, каза ли ти да спираш лекарствата, май няма смисъл да продължаваш да ги пиеш...

# 250
Тайничко се надявах да не е пак биохимична но е така за съжаление.
Успех мила Peace

# 251
при мен ЧХГ е 7,44 на 16 ден след трансфера,от лабораторията ми казаха че не са сигурни дали е положителен.Някакви мнения? Simple Smile

# 252
Пусни пак след 2 дни само така ще разбереш какво става, дали се покачва или спада
При всички положения е ниско

# 253
при мен ЧХГ е 7,44 на 16 ден след трансфера,от лабораторията ми казаха че не са сигурни дали е положителен.Някакви мнения? Simple Smile

За съжаление е отрицателен  Sad

# 254
Благодаря за отговорите Simple Smileговорих с доктора каза да повторя след два дни просто исках да знам какви са ми шансовете,но явно са минимални Sadили по-точна никакви

Общи условия

Активация на акаунт