СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
При  мен за съжаление миналата година с подобни стойности и бавно нарастване, се оказа кухо яйце (имаше сак, но не и ембрион, или ако е имало е спрял да се развива много рано).... Sad изчакаха ме до 6-7 г.с., но не се изчистих сама Sad Дано при теб не е такова положението

При мен кухото яйце растеше супер. Дори стигна нива 10 000. Явно при всеки е различно.

molina_bohemi, нищо не можеш да направиш вече, освен да чакаш. Дано всичко е наред.

# 331
Вече толкова съм объркана с тези стойности, че вече даже искам да ми дойде и да се свършва цялата тази агония. Не мога да спя, не мога да се храня, днес пак от простотия си правих чхг след 22 часа и се е покачило само  със седем единици.
Доктора и той ме вика в неделя, за кво ме вика, да ми втълпи още повече, че съм бременна, той е много добър в града ми за това ходя там.
Такава депресия ме гони, плача постоянно, с моят приятел се скарахме жестоко, май се и разделихме.
Побърквам се, дори и да съм този малък шанс, когато бременноста може да е добре, пак не се успокоявам, защото тези стойности леко покачващите вече ми бръкнаха в здравето.
Не знам, стоя и си мисля Господ защо ме наказва така.
Миналата година имах спонтанен аборт, не знаех, че съм бременна на 14 ноември, тази година на 25 септември отново без да знам, че съм бременна падна още едно бебе... и сега ако стане нещо такова, въпреки всички мерки, като започнем от хапчета, витамини и пазене от всичко, това ще е голям срив за мен.
Моля се на Господ, мисля даже утре на църква да отида, аз съвсем ще се побъркам. Живея сама, на никой не разчитам, родителите ми не се интересуват от мен, всеки си е хванал шапката и не съм ги чувала от години.
Просто депресията е голяма и май пак трябва да ходя да ми изписват успокоителни, защото така не може да се живее.
Излях си болката, извинявам се за пълнене с тъпи коментари тази така важна тема....

# 332
molina_bohemi , успокой се! Вероятно бременността не се развива, предвид това че за 22 часа чхг-то е нарастнало само със 7 единици, но пък е възможно сама да се изчистиш като спреш лекарствата.
 Щом тази неприятна ситуация ти се случва за пореден път е най - добре да направиш имунологични и генетични изследвания - трябва да се открие причината за спирането на развитието. Със подходяща терапия следващия път всичко приключи добре следващия път.
 Лекарят ти не може да визуализира плоден сак , защото такъв се вижда при стойности над 1000.
Поговорете си с твоя приятел, уточнете се и се надявам да вземете най - правилното решение за съвместното ви бъдеще. Успех ти желая! Hug

# 333
Добро утро!

ЧХГ  1.9  mIU/ml     < 5,0mIU/ml

Незнам дали има смисъл и да питам, но... отрицателен е, нали?

# 334
  • Sofia
Добро утро!

ЧХГ  1.9  mIU/ml     < 5,0mIU/ml

Незнам дали има смисъл и да питам, но... отрицателен е, нали?

Абсолютно.

Молина-бохеми, вземи се в ръце и потърси помощ, щом се случва са трети път, това съвсем не е случайно , няма да се оправи с витамини, утрогестан и пазене. Не помня откъде си, но трябва да намериш лекар по репродуктивни проблеми и да започнете да търсите причината. Около мен имам много познати с подобни проблеми. Мога да ти кажа, че само онези, които си затварят очите и нищо не предприемат, само те не са успели досега. Успех!

# 335
Моля за мнение на 10 ден от трансфер кръвен тест със стойност ЧХГ 10,58 какво да мисля.

# 336
Моля за мнение на 10 ден от трансфер кръвен тест със стойност ЧХГ 10,58 какво да мисля.

Нисичко е ЧХГто...Все пак е хубаво след 48 часа пак да дадеш кръв в същата лаборатория, за да видиш дали расте и как расте... Аз с подобна стойност (18.20), а сле два дена (16,20)  и бях с биохимична.

# 337
На кой ден е бил трансферът?

# 338
Трансфера беше на 3 ден.

# 339
Ниското ЧХГ нищо не ознаЧава. Направи нов тест след 48 Часа,ако се удвоява си ОК.

# 340
За стойността на чхг-то освен деня от трансфера, огромно значение има и на кой ден е направен трансфера.
 Затова е много по - правилно да се съобщава на кой ден от пункцията е тази стойност, понеже се предполага, че оплождането е направено от ембриолога в деня на пункцията.
zuz, нисичко е чхг-то , но е добре да повториш кръвния тест. Надежда винаги има! Hug

# 341
Днес получих кръвотемение, така че вече всичко е ясно.

# 342
Извинявам се кръвотечение.

# 343
За стойността на чхг-то освен деня от трансфера, огромно значение има и на кой ден е направен трансфера.
 Затова е много по - правилно да се съобщава на кой ден от пункцията е тази стойност, понеже се предполага, че оплождането е направено от ембриолога в деня на пункцията.
zuz, нисичко е чхг-то , но е добре да повториш кръвния тест. Надежда винаги има! Hug
2 поста над твоя съм задала този въпрос, има и отговор на него.

Жълта роза, ЧХГ 10 на 13-и ден от овулацията (пункцията) си направо нищо. И да е станало 20 на един ден закъснение, стойността е нищожна. 10 може да е обещаваща стойност на 7-и ден от трансфер на 3-и ден.

zuz, пожелавам ти успех докрай на следващия опит  Flowers Four Leaf Clover

# 344
2 поста над твоя съм задала този въпрос, има и отговор на него.

Да , видях. Peace Имах предвид не само конкретния случай на  zuz, а и по принцип, че според мен така е редно да се съобщава стойността на ден от пункцията или стойността при трансфер на еди кой си ден. Хем е по - точно, хем по - ясна преценка може да се направи, хем се спестяват въпросите от типа " на кой ден от трансфера е тази стойност ".

Общи условия

Активация на акаунт