СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 656
  • 742
  •   1
Отговори
# 345

Жълта роза, ЧХГ 10 на 13-и ден от овулацията (пункцията) си направо нищо. И да е станало 20 на един ден закъснение, стойността е нищожна. 10 може да е обещаваща стойност на 7-и ден от трансфер на 3-и ден.

Кафе кон Лече, не знам от собствен опит ли говориш или просто ми цитираш статистики, но моят опит показва друго. С близка стойност до тази на зуз си бях бременна, да е живо и здраво детенцето ми. Дори лекарите не вярваха на случващото се...така че чудесата се случват стига да повярваме в тях. Grinning

# 346
Ами за да не си голословна, можеше да споменеш колко е била близка стойността ти до тази на zuz и на кой ден. А и близко/далече са относителни понятия...

Аз 3 дни след датата на цикъла имах стойност 36 (при все че имах и обилно кървене 2 дни), която за 48 ч. се учетвори и нещата пак завършиха с отрицателен знак.

Стойност 10 на 13-и ден е нищо и такава бременност вероятно се развива в 1 от 100 случая. Много се радвам, че ти си била тази 1-ца  Simple Smile
Но просто не е вярно това, че стойността няма значение спрямо деня от цикъла и че важното е само да се удвоява.......

# 347
Днес получих новия си резултат ЧХГ 11,04. Всичко стана ясно.

# 348
Днес получих новия си резултат ЧХГ 11,04. Всичко стана ясно.
Нисичко е , не се развива нормално. Съжалявам и кураж.

# 349
Ами за да не си голословна, можеше да споменеш колко е била близка стойността ти до тази на zuz и на кой ден. А и близко/далече са относителни понятия...
Аз 3 дни след датата на цикъла имах стойност 36 (при все че имах и обилно кървене 2 дни), която за 48 ч. се учетвори и нещата пак завършиха с отрицателен знак.
Стойността ми беше 22 на 10-ти ден от трансфер на 4-ти ден. Имайки предвид това, че моят трансфер е бил на 4-ти ден, а на зуз е на 3-ти ден стойнистите са почти еднакви.
И не мисля, че е редно да сравняваме резултат след ин-витро с такъв от нормално забременяване и да сравняваме на кой ден от цикъла станало еди какво си. Peace
И все още смятам, че  най-важно е стойността да се удвоява, познавам и други момичета с аналогичен на моя случай. Лекарите ми казаха "сори, резултата ти е отрицателен". Да, ама не.

Зуз, съжалявам, миличка! Hug

# 350
Здравейте извинявам се че нахълтвам така но имам нужда от коментара ви ПМЦ 30.10.13 овулация не съм следила по принцип ми е към 18 ден от цикъла ,а цикъла ми е на 31-32-33 дни вчера имам положителен пиклив тест за бременност а днес пуснах ЧХГ -141.0 и прогестерон -59
Уж имам опит (не пиша за първи път може би някои ме помнят ) но съм като в шах не знам добре ли е за това закъснение малко ли е ??? Знам че единичен резултат не дава голяма информация но до четвъртък вечерта докато повторя кръвния тест ще откача за това ще съм благодарна на всякакви коментари
Благодаря ви предварително

# 351
Здравейте извинявам се че нахълтвам така но имам нужда от коментара ви ПМЦ 30.10.13 овулация не съм следила по принцип ми е към 18 ден от цикъла ,а цикъла ми е на 31-32-33 дни вчера имам положителен пиклив тест за бременност а днес пуснах ЧХГ -141.0 и прогестерон -59
Уж имам опит (не пиша за първи път може би някои ме помнят ) но съм като в шах не знам добре ли е за това закъснение малко ли е ??? Знам че единичен резултат не дава голяма информация но до четвъртък вечерта докато повторя кръвния тест ще откача за това ще съм благодарна на всякакви коментари
Благодаря ви предварително

Добре ти е стойността, Прогестерона в какви единици е?

# 352
за прогестерона не трябва ли да дадеш референтни граници за самата лаборатория  Peace
тихичко честито  Hug

# 353
Давам точни резултати за прогестерона 59.9nmol(наномол / на литър) граница 5.3-86.0
Сега се обаждах в лабораторията за точни резултати защото снощи ми ги съобщиха по тел. Нямам представа дали е добре погледнах че през май месец на 9 дни закъснение съм била с ЧХГ 203 и прогестерон 57 не знам какво да мисля дано да да добри другите резултати като дам кръв утре вечер

# 354
  • В сърцето на любимия човек
Според мен ЧХГ е добре, предвид, че не си засичала овулация, обаче прогестерона е нисък и ще имаш нужда от Дуфастон/Утрогестан. Консултирай се възможно по-скоро с лекар.

# 355
Привет! Чета много из форума,но не пиша.Бих искала да попитам нещо.
Днес си пуснах  HCG с цел да проверя има ли бременност ( след 15 дни закъснение)
, но до колкото аз разбирам такава няма.Резултатите са следните:
HCG        4.54             мъже до 3, менстр. жени до 5, менопауза до 10, бременни: 1st trimester 1500 - 190000, 2nd trimester 4500 - 114400, 3rd trimester 3500 - 80000   
Ще бъда много благодарна за мнение!

# 356
Привет! Чета много из форума,но не пиша.Бих искала да попитам нещо.
Днес си пуснах  HCG с цел да проверя има ли бременност ( след 15 дни закъснение)
, но до колкото аз разбирам такава няма.Резултатите са следните:
HCG        4.54             мъже до 3, менстр. жени до 5, менопауза до 10, бременни: 1st trimester 1500 - 190000, 2nd trimester 4500 - 114400, 3rd trimester 3500 - 80000   
Ще бъда много благодарна за мнение!

Отрицателен резултат. Само след преглед може да стане ясно какво причинява това голямо закъснение.

# 357
Благодаря ти,vanessssa !
На прегледа ми изписаха No-spa , защото имам болки. И да си направя тест ( уринен, който беше отрицателен, но реших да направя и този за всеки случай)
Благодаря ти още веднъж!

# 358
Здравейте моите резултати от снощи са трагични ЧХГ от 141 на 05.11е спаднало на 76.11 а прогестерона се е вдигнал от 59.9 на 197 но това е защото започнах да взимам Утрогестан 3х1 ясно е че няма да го бъде и този път дано само ми дойде МЦ от самосебе си

# 359
Здравейте моите резултати от снощи са трагични ЧХГ от 141 на 05.11е спаднало на 76.11 а прогестерона се е вдигнал от 59.9 на 197 но това е защото започнах да взимам Утрогестан 3х1 ясно е че няма да го бъде и този път дано само ми дойде МЦ от самосебе си
Привет и от мен...
Аз имам плоден сак, но не расте правилно. На своя глава от днес спрях хапчетата. Говорих с моят приятел и решихме да опитаме пак след Коледа, когато си пусна и всякакви изследвания да видя кое да лекувам, че вече трети път за една година... надявам се само да падне малкото ми 5мм сакче отговаеящо на 5 седмици, а аз съм вече в седма.. може и чудо да стане да оцелее, но при всички.случаи факта, че го решихме да не се предаваме и да опитаме пак толкова много ми вдъхна кураж... даже е грехота, но нямам търпение да падне това изстрадало плодно сакче и да се залавяме пак. При мен няма проблеми с "хващането" от раз е всеки път. Задържането също не е проблем... куп хапове пих и успях. Ама има нещо, което спира развитието. Това е първата ми бременност, която я правихме и знаехме за нея. Предните два спонтанни не знаех, не се пазех пиех, солариум и т.н и изненадващо падаше тъй като и двата пъти пуех оргаметрил, че не трябваше да ми идва една седмица. И двата ми аборъа бяха идентични и май оргаметрила е повлиял... сега не се отказвам. Решила съм 2014г да ставам майка. Най- добрата майка! Успех момичета! Благодаря ви за подкрепата. Айо някой може да ми каже какви изследвания да пусна спиред моята ситуация.. нека пише.

Общи условия

Активация на акаунт