СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 654
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Ново двайсе, днес се видя много малък плоден сак, малък си е обаачеее. вътре малък ембрион и пулсации.... направо не знам какво става. Във вторник ме викат пак за потвърждение, обаче не му харесва, че е малък сака. Таман днес отивам викам казвай кога ще падне, че да се опитваме пак, че е изследвания си самоназначих, а то... и не знам дали да се радвам...

# 361
Ми според мен изчакай...може и да се развие...Под пулсации сърдечна дейност ли имаш предвид? Ако е така, това е страхотно. Може по- късно да ти е била овулацията и затова да вървиш назад с размерите.

# 362
Момичета дайте съвет че нещо се притесних съвсем от снощи имам кафеникаво зацапване зарадвах се като видях мислех че ще ми дойде до днес но е само по т.хартия и не винаги
Не знам какво да правя исках да изчакам да видя дали ще ми дойде от самосебе си но сега с това зацапване си вкарах филм за извънматочна и съм доста притеснена дали ще е опасно да изчакам до понеделник и тогава да пусна ново ЧХГ и съответно да отида на лекар или по добре да ходя още утре на спешен
Моля дайте ми съвет аз се самоуспокоявам че ЧХГ е ниско- 76 и където и да е не е опасно ,но това зацапване ме притеснява много нали имам лош опит с такова зацапване от преди

# 363
Гуш, най-вероятно се опитва да ти дойде...Според мен ще се усили кафеникавото и ще премине в цикъл...Вероятно си полежаваш повече и затова е по-дискретно зацапването. Ако се пораздвижиш предполагам ще се усили. Нисичко ти е ЧХГто и предполагам не е опасно да изчакаш до понеделник, но моето лично мнение е че ще ти дойде тези дни.

# 364
Момичета на мен снощи ми дойде
Vanessssa много си права за раздвижването вчера цял ден обикалям по задачи като се прибрах бях премръзнала направих си една много топла вана и резултатът е на лице
Отдъхнах си че не се наложи да ме чистят
Това е от мен успех на всички за постигане на мечтата

# 365
Момичета на мен снощи ми дойде
Vanessssa много си права за раздвижването вчера цял ден обикалям по задачи като се прибрах бях премръзнала направих си една много топла вана и резултатът е на лице
Отдъхнах си че не се наложи да ме чистят
Това е от мен успех на всички за постигане на мечтата

Много се радвам, че не се налага абразио. Много е гадно това. Стискам ти палци в най-скоро време нещата да се развият по най-положителния начин.

# 366
Здравейте! Нова съм тук и имам нужда от помоща ви! Някой може ли да ми каже какво значат тези резултати от ЧХГ:
Бета ЧХГ :
    <0.10 mIU/ml ( отр. - до 5 )
Норма:
3-4 г.с.: 10 - 130 mIU/ml
4-5 г.с.: 75 - 2600 mIU/ml
5-6 г.с.: 850 - 20800 mIU/ml
6-7 г.с.: 4000 - 100200 mIU/ml
7-12 г.с.: 11500 - 289000 mIU/ml
12-16 г.с.: 18300 - 137000 mIU/ml
16-29 г.с.: 1400 - 53000 mIU/ml

Благодаяря предварително!

# 367
  • В сърцето на любимия човек
Резултата е отрицателен

# 368
Много благодаря за бързият отговор  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 369
Здравейте момичета не съм запозната много и затова се надявам да ми помогнете малко. На 13 ден след трансфер пуснах кръвен тест и резултата ми е :

total hCG - 5.970 mU/ml - реф.ст/ст- пременопауз. небрем.<1; постменоп.<7

На мен ми се струва малко като за 13 ден след трансфер, но според вас имам ли някаква надежда да се случи чудото и да се увеличава тази стойност, защото четох , че трябва да е над 25 за да е сигурно че си бременна.

# 370
Според мен няма недежда, съжалявам

# 371
За тринайсти ден след трансфер тази стойност е отрицателна.

# 372
Момичета да попитам и тук, резултат от ЧХГ 1163 mIU/ml 3 дена от закъснението на Ц., на вагинален ехограф не се видя плоден сак, втори ЧХГ ще правя или в неделя или понеделник. Трябва ли да се притеснявам за евентуална извънматочна бременност? На 2ри ден от закъснението имах по тоал. хартия много бледо кафяво, или по точно бежаво зацапване, както и по бельото същият ден вечерта, придружено с леки болки ниско долу. Оттогава нищо, всмисъл, нито зацапване нито болки....

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 20:29 от bee_di

# 373
според мен няма смисъл да повтаряш ЧХГ-то, защото стойността е голяма и по-вероятно да не се удвои правилно (заради стойността), което ще те стресира. Иначе е доста високо ЧХГ-то, така че не ми се вярва да е извънматочна.

# 374
  • Sofia
Високо ти е ЧХГ-то, сигурно дори си с по-голямо закъснение. Въпреки че стойността е висока, вероятно е рано за плоден сак. Не мисля, че е нужно да пускаш ново изследване. Изчакай 4-5 дни и тогава ще се види сак.

Общи условия

Активация на акаунт