СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 123 587
  • 742
  •   2
Отговори
# 45
Цикълът ми е 25-26 дни.ПРМ - 20Юни Ову теста показа положителен на 11ят  и 12 ден от Цикъла, което вероятно означава, че от 24 до 36 ч съм овулирала.
На 25 ден ми показа по-убедителн Бета 25.86
На 27 ден ми показа  58.86
незнам какво да мисля
Затова се обръщам към вас...
Много ще се радвам да ми помогнете...

# 46
милички, бях на лекар...нищичко не ми изписа и то бивш колега от болницата.
Каза, че вижда удевелена лигавица, болката е нормална ...плодният сак ще се види до седмица...каза да не гледам чхгто, а от софия моят лекар там каза да го гледам стриктно и като стане 1000 на 72ч не на 48 - както трябва...Но не нищо - само нош па...
сега съм още по-разстроена..
утре пак съм на бета чхг и прогестерон... дано се вдига ... удвоявай се, бебчо... дори се утроявай...
Дайте мнение моля ....

# 47
Не виждам причина да се притесняваш. Удвоява се на 48 ч.
За момента няма какво да ти изпишат. Нито имаш кървене, нито силни болки. Много си се шашнала  Grinning
Съвсем скоро ще видиш плодния сак.

# 48
Има болки като преди цикъл в яйчниците, ниско долу и кръста...Пия нош па, но уви, не помага..Сугестирам се вече, че нещо не е наред..
Благодаря ви, милички ...
ще ъпдейтвам...
Дано Бета чхг разсте  Praynig Praynig Praynig Praynig
 Hug

# 49
По каква схема го пиеш нош-па?

# 50
3Х2 на ден нош  па, но не ми действа изобщо...утре ще пусна бета чхг да видя как върви..
Искат да ми дадът нещо друго за болки и май е папаверин...но незнам  дали и то ще действа...
Някой от вас имал ли е такива болки и подуване на корема в първите седмици?Моля да сподели..
Лека Вечер на всички сладурки и  Hug  bouquet

# 51
Незнам какво да кажа за тестовете за бременност, освен, че на 60 бета чхг -sure check streamer ми показа бледа черта, днес от старите sure check ми показа- вероятно съм над 120 - дай боже..отново бледа черта...а чувствителност над 25....Аз без малко да колабирам от тази черта!!!Сигурно много ще ме разберът...
Хубав ден....  bouquet

# 52
Стискам палци днес ЧХГ да бъде голямо и растящо. За болките- трябва лекар да ти каже.

# 53
След 15 минутки тичкам да ги пусна...До 3-4 часа ще се покаже...Да се удвоявя бебо даноооо...
Днес в 12ч съм на косултация...Нещо в бургас не мога да се доверя...Нямям търпение моят лекар в софия да се върне от Белгия и да го разпитам хубаво...
Ще пиша резултата за такива побъркани като мен  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
  bouquet миличка V V kiss

# 54
След 15 минутки тичкам да ги пусна...До 3-4 часа ще се покаже...Да се удвоявя бебо даноооо...
Днес в 12ч съм на косултация...Нещо в бургас не мога да се доверя...Нямям търпение моят лекар в софия да се върне от Белгия и да го разпитам хубаво...
Ще пиша резултата за такива побъркани като мен  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
  bouquet миличка V V kiss

И аз съм от Бургас. При кой лекар ходиш?

# 55
Попринцип тук при Калчева и много рядко Бояджиев, но Калчева отсъства до Септември и вчера дори се консултирах с един бивш мой колега от Дева Мария - Гамишев..Той каза - каквото стане ще стане ...
Но не ме устройва и днес в кабинета на Калчева при Парушева...
Иначе от 3-4 години ходя на консултации в Малинов в София и от 2 години при Калчев - много ми хареса и при него...
Дано улуча диагностик в бургас...

# 56
tanita, много си е добре чхг-то ти,какво си се шашнала. Болките са от разширяването на матката., вземай си нош-пато и си свиркай. Grinning

# 57
Здравейте!
Бета Чхг Скочи от 59.89 на 199.30 за 48ч
на 29 ден от ПРМ и 4 дни закъснение
Прогестерон от 96 скочи  на 139
Уффф голяма паника съм...
Ходих и на лекар- няма кисти няма нищо, малко течнот, но сигурно от транс-вагиналната лапароскопия през май...
Може...всичко може...
Всичко друго изглеждало добре...ще се види данооо се види другият петък-събота и да си е на местенцето ...
Целувки и прегръдки от мен и дано всички имаме късмет

# 58
Опс- 25 дневен цикъл - днес е 4 ти ден закъснение и спонтанна бременност... Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 59
Видя ли, че всичко си е наред. Хайде сега по- спокойно и Честито!

Общи условия

Активация на акаунт