СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 547
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,

моля, кажете какво мислите. На 27.11 ми беше трансфера на замразени 3 бр емриони. На 9.12 пуснах кръвен тест - ЧХГ - 63. Толкова много се зарадвах,но...  Днес пуснах отново, но ЧХГ е 51. Товна означава ли че всичко свърши?

# 451
съжалявам  Sad Почне ли да пада ЧХГ-то трябва да забравим всички надежди

# 452
Здравейте,

моля, кажете какво мислите. На 27.11 ми беше трансфера на замразени 3 бр емриони. На 9.12 пуснах кръвен тест - ЧХГ - 63. Толкова много се зарадвах,но...  Днес пуснах отново, но ЧХГ е 51. Товна означава ли че всичко свърши?

За съжаление нещата не са добре  Sad

# 453
Здравейте,

Здравей,
Не искам да ти давам напразни надежди,
Аз самата миналата седмица минах през влакчето на ужасите наречено ЧХГ - но, из многото статии които прочетох попаднах и на такива които споменават така наречения изчезващ близнак - тогава чхг може да се понижи и след това пак да се повиши.
Това разбира се може да го потвърди 3-ти тест и разбира се лекар.
Обади се в клиниката и го обсъди с тях.

# 454
Много благодаря за отговорите ви. Обадиха се от болницата и в понеделник съм отново на тест.

Пожелавам успех на всички!!!

# 455
  • При семейството си
Момичета, на 05.12 ми беше трансфера, днес (15.12) кръвен - резултат 4.27 IU/l - отрицателен, нали?

# 456
Момичета, на 05.12 ми беше трансфера, днес (15.12) кръвен - резултат 4.27 IU/l - отрицателен, нали?

Мисля, че стойност под 5 се интерпретира като отрицателен резултат. За да бъдеш спокойна направи още един кръвен, преди да спреш лекарствата.

# 457
  • При семейството си
Разбира се, преди да говоря с лекаря си, нищо няма на своя глава да предприемам.

# 458
Здравейте момичета, на 03.12. ми беше трансфера на 3 замразени ембриони, днес 17.12. резултата от кръвния тест е резултат 509.18 ;мярка IU/l ; долна гр. 0 ; горна гр. 2.90 ; патолог Н
това добре ли е, защото като чета не разбирам в какво количество се измерва ?!

# 459
Здравейте момичета, на 03.12. ми беше трансфера на 3 замразени ембриони, днес 17.12. резултата от кръвния тест е резултат 509.18 ;мярка IU/l ; долна гр. 0 ; горна гр. 2.90 ; патолог Н
това добре ли е, защото като чета не разбирам в какво количество се измерва ?!

Здравей,
според мен резултата ти е хубав,
повтори го след 48 часа - трябва стойността да се е удвоила. (По принцип стойностите са различни при всеки, важното е да се удвояват на 48 часа).
И разбира се - обади се на твоя док Simple Smile
Успех!

# 460

Здравей,
според мен резултата ти е хубав,
повтори го след 48 часа - трябва стойността да се е удвоила. (По принцип стойностите са различни при всеки, важното е да се удвояват на 48 часа).
И разбира се - обади се на твоя док Simple Smile
Успех!

Важното е да се удвояват на 48-72 часа, като колкото по-голяма става стойността, толкова по-бавно се удвоява

# 461
Здравейте момичета  Simple Smile

Имам едно питане, може и малко да ви се стори глупаво но просто имам нужда от чуждо мнение.
На 05.12 имах емб. трансфер на 1 ембрион(на 3 дни). На 17.12 си правих ЧХГ и беше 305, днес(19.12.) ЧХГ 780.
Питането е следното: какво ви е мнението, нормално ли се покачва и след колко време трябва да ида на преглед за да видим дали наистина има хубава новина. Praynig Praynig Praynig Praynig

Поздрави и успех на всички тръгнали по този труден път!!  Praynig

# 462

Имам едно питане, може и малко да ви се стори глупаво но просто имам нужда от чуждо мнение.
На 05.12 имах емб. трансфер на 1 ембрион(на 3 дни). На 17.12 си правих ЧХГ и беше 305, днес(19.12.) ЧХГ 780.
Питането е следното: какво ви е мнението, нормално ли се покачва и след колко време трябва да ида на преглед за да видим дали наистина има хубава новина. Praynig Praynig Praynig Praynig

Обади се в клиниката, те ще ти кажат за прегледа - обикновено след седмица до десет дена Simple Smile

Успех Simple Smile

# 463

Ми удвоило се е. Това е добре Wink

# 464
Здравейте. При 6 дневно закъснение и ЧХГ 134.5 как Ви се струва? Макар прекалено добре да зная, че е прекалено ниско  Confused

Общи условия

Активация на акаунт