СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 541
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте. При 6 дневно закъснение и ЧХГ 134.5 как Ви се струва? Макар прекалено добре да зная, че е прекалено ниско  Confused

Сигурна ли си кога е била точно овулацията? Пусни още един ако искаш след 48 часа за да видиш как расте! Simple Smile Успех ти желая!

# 466
Ще пусна задължително. Овулацията не знам кога точно е била, но последно бебеправихме на 20.12.  Confused

# 467
Ще пусна задължително. Овулацията не знам кога точно е била, но последно бебеправихме на 20.12.  Confused

Това не значи, че овулацията е била тогава! Peace Може да са престояли и оцелели войници и О да е била по-късно! Пусни и така ще разбереш как расте хормона! Hug Не се шашкай излишно сега!

# 468
Здравейте. При 6 дневно закъснение и ЧХГ 134.5 как Ви се струва? Макар прекалено добре да зная, че е прекалено ниско  Confused

Бременността следствие от асистирана технология ли е, или е спонатанна???  Това е важно защото, ако е спонтанна много вероятно овулацията ти да  е била по-късно и да нямаш повод за притеснение. Критерий за преценка може да ти бъде втори тест, направен след 48 часа, ако резултата е удвоен всичко е ок...Не бързай с отрицателните мисли.

# 469
Спонтанна е. Песимистично съм настроена, защото от неделя имам положителни уринарни тестове с втора чертичка, която почти е една и съща,т.е. не се насища на цвят  Tired

# 470
Пусни си контрола и не се притеснявай излишно. Каквото има да става ще стане, но ти се успокой, защото не си помагаш  Peace Стискам ти палци  Hug

# 471
Благодаря. В резултатите пише - 134,5 - 4 седмична бременност. По календар сега трябва да съм в 4.6г.с. Говорих с лекарката ми, каза да го проследя след 48часа, но че има шанс. От всичко, което изчетох зная че шансовете са много минимални, така че не тая надежди големи /предпочитам така, отколкото разочарованието после/. Само пустото чакане е най-неприятно, но няма начин  Tired

# 472
Спонтанна е. Песимистично съм настроена, защото от неделя имам положителни уринарни тестове с втора чертичка, която почти е една и съща,т.е. не се насища на цвят  Tired

Спокойно!!! Критерий трябва да ти е ЧХГто, а не уринарните тестове.... Различните партиди са с различна наситеност и на тестовата и на контролната черта...Чажното е че са ти положителни тестовете, а ниското ти ЧХГ най-вероятно се дължи на по-късна овулация и стойностите са още ниски...След 48 часа си пусни нов тест и ако резултата се е удвоил всичко е ок. Не е добре, ако пада...

# 473
Аз така и не видях наситена чертичка на уринен тест, а ми виждаш подписа. Наистина има вероятност овелацията да ти е била по-късно от 20-ти.
Чакам да споделиш резултати от втория кръвен  Praynig

# 474
Благодаря ви момичета  Hug
Първата ми бременност беше кухо яйце, след това си имам три страхотни здрави момченца, и от около 9-10 месеца опитваме за още едно бебче. Ноември преминах и през т.нар. химическа бременност.
Много сигурно ще ме помислят за "хахо", че се вълнувам така за четвърто детенце, но трепетите и вълненията покрай всяка една желана бременност, която и да е подред са нови и несравними.
Още веднъж Ви благодаря за подкрепата, в събота ще пиша веднага щом излезе резултата.

# 475
*Цветенце*, шапка ти свалям и от сърце ти желая успешна бременност   bouquet  Hug

# 476
  • Бургас
Цветенце, стискам ти палци! Heart Eyes
Това, което си преживяла се случи и при мен, но така желаната бременност я чаках три години, вярвах, че един ден ще забременея.Имам две момченца, живот и здраве през Юли очакваме третото детенце.
Извинявам се за спама!

# 477
Добро утро.
Тъй като резултата от утре ще излезе в понеделник, дали ще е показателно ако пусна днес пак ЧХГ? Тоест не на 48, а на 12 часа?
Благодаря

# 478
  • София
в зачатие има калкулатор, който изчислява на колко време точно се удвоява, като въведеш първа и втора стойност и времето между тях. така че, за да не си пилиш нервите излишно, според мен, може и днес да пуснеш Peace стискам палци за хубави новини Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 479
Момичета излязоха ми резултатите:
09.01. - 11ч. - 134,5
10.01. - 14ч. - 216,7
В таблицата на Зачатие ми излиза, че се удвоява на 34,8часа, но там е за дни, а не по часове, така че някъде към 40часа ще се удвоява.
Моля ви кажете мнение и Вие, направо не смея да се зарадвам,бях отписала всичко, а май има надежда  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт