СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря и на двете ви за бързите отговори  Hug Доста изчетох и затова се притесних, че нещо не е наред.....такава голяма стойност на ЧХГ, а да не се вижда плоден сак. Дано в понеделник се види нещо, иначе пак ще почна да се съмнявам Sad

# 376
Всичко си зависи от апарата и задапаратното устройство, също и от типа на матката и къде се е захванало бебчето, не се притеснявай отиди след няколко дни и вече би трябвало да се види  Wink
Ако имаш болки се посъветвай с АГ да почнеш но-шпа

# 377
Всичко си зависи от апарата и задапаратното устройство, също и от типа на матката и къде се е захванало бебчето, не се притеснявай отиди след няколко дни и вече би трябвало да се види  Wink
Ако имаш болки се посъветвай с АГ да почнеш но-шпа

Апарата с който ме гледа док е един от модерните за града ни, затова и се ориентирах на там. Матката ми е обърната, ако това има голямо значение за местонахождението на плодния сак. Другото, което си мисля, че ако стойността от ЧХГ-то за 48 часа се е удвоило от 1163, би трябвало да имам поне някакви болки, ако е извънмаочна.....не знам какво да мисля вече. Пак да повторя зацапване имах за ден и то много малко, както и болки, оттогава нищо.  Praynig да е било от кистите...

# 378
  • София
bee_di с тази ми бременност помня следното: отивам в началото на преглед и доктора слага вагиналния трансдюсер, първоначално не се вижда нищо и следва коментар- на тебе ти е извъртяна матката,момент... и направи нещо и лъсна доброто сакче с бебе в него! И така беше първите 2-3 прегледа, мен всяка седмица ме гледат.

# 379
В понеделник съм на преглед при същата докторка, вторник ще пробвам при  др. доктор, също с много добра апаратура. Дано случаят ми да е като твоя.

# 380
  • София
То не е само до добра апаратура,важно е и доктора колко е добър.
За миг не съм мислила,че може да има проблем при  мен. Само веднъж пуснах ЧХГ да видя има ли някой или няма -заради терапията ми и така. Беше двуцифрено ЧХГ...а време не остана вече. Praynig

# 381
 magnet_for_happiness виждам да, че не остава много до появата на бял свят на твоето бебче   ylinfant Пожелавам ти от сърце безпроблемно и леко раждане  Hug   bouquetПо принцип съм оптимист, но последните два месеца бяха изпълнени с много негативни емоции, едни след други....дано да си е заслуважавало и бог ме дари с едно здраво бебче  Praynig
Тук наистина намерих много отговори, на въпроси, които съм имала, както и много подкрепа и съпричастие! Много съм ви благодарна  Hug

# 382
Здравейте момичета, току що ми излезнаха днешните резултати от ЧХГ-то, стойността е 5656mIU/ml. Според ЧХГ калкулаторът в зачатие се удвоява на всеки 52 часа. Бях си направила и в събота кръвен тест, но резултати все още няма. Малко съм по - спокойна вече с тези резултати, след 2 часа съм на преглед. Надявам се този път да видим плодно сакче  Praynig

# 383
Хайде отивай на преглед и те чакам да се похвалиш със сакчето

# 384
  • София
Хайде отивай на преглед и те чакам да се похвалиш със сакчето
Peace

# 385
Наистина мога да се похваля със сакче на точното място  Grinning Боже колко съм щастлива, вървях по улиците и плаках и се смях....толкова много емоции накуп. В 5та седмица и  3 дена съм, размерите са 0.83см - 0.52см - 0.77см. Следващият преглед след 2 седмици, дано всичко се развива нормално. Единственото, което ме притеснява са рязкото покачване на стойностите на ЧХГ, статистиката е следната:
14.11. - 1163mIU/ml
16.11. - 1843mIU/ml
18.11. - 5656mIU/ml
Мислите ли, че е нормално?

# 386
bee_di : много се радвам за теб и много ме е яд на лекаря, който така те наплаши !!  #Cussing out Думи няма да опиша колко ме е яд на такива лекари!

Относно стойностите не се притеснявай. Моите също бяха така. Първо ми се удвоиха, а после бяха доста по-високи, но всичко е наред! Първо ме успокоиха ,тук, момичетата от тази тема, но после и лекарят. Съвсем нормално е. Сега се наслаждавай на бременността си и не се тормози повече!  Hug

# 387
Да така е, доста ме беше уплашила, последните няколко дена  ми бяха като на сън, само четях за симптоми при извънматочна бременност, не можех да спя и все си мислех, че през ноща ще се случи най-лошото и че ще ме оперират и т.н. Просто трябваше да изчакам една седмица закъснение и тогава да отида на преглед. Голяма грешка е при 2 или 3 дневно закъснение да се ходи на преглед. Пожелавам на всички момичета много успех и много вяра  Hug Hug Hug Както и да ви благодаря за успокоението, което ми давахте и на теб Monik@ лека и безпроблемна бременност   bouquet

# 388
Да, рано е било, но не е коректно, че не ти е казала. Аз като отидох след 5 дни закъснение беше рано и просто ми казаха, че няма как да се види каквото и да било и да се върна след седмица. Не знам дали мислиш да си водиш ЖК при нея, но имай едно на ум. Както и да е. Лека и брезпроблемна бременност ти желая Simple Smile

# 389
Момичета да ви питам. В четвъртък бях на лекар и имах фоликул 15мм. Лекарката ми каза, че в петък или в събота ще се спука. Та въпроса ми е ако овуто е била в по-скоро събота16.11, дали ще е рано да пусна кръвен на 26.11. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт