СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 524
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
*Цветенце*, супер ти е резултата! Praynig

# 481
Момичета излязоха ми резултатите:
09.01. - 11ч. - 134,5
10.01. - 14ч. - 216,7
В таблицата на Зачатие ми излиза, че се удвоява на 34,8часа, но там е за дни, а не по часове, така че някъде към 40часа ще се удвоява.
Моля ви кажете мнение и Вие, направо не смея да се зарадвам,бях отписала всичко, а май има надежда  Praynig
Цветенце ,изследвания си пускаш през 48 часа,за да видиш как се развива бременността,т.е след като първото чхг си го пуснала на 09.01 ,второто трябва да го направиш на 11.01 и тогава трябва да следиш дали се е удвоило .Т.е ако на 09.01 чхг-то ти е 150 ,на 11.01 трябва да е над 300  Wink Резултата ти е повече от чудесен,щом почти се е удвоило чхг-то ти за 24 часа   bouquet успех

# 482
Момичета излязоха ми резултатите:
09.01. - 11ч. - 134,5
10.01. - 14ч. - 216,7
В таблицата на Зачатие ми излиза, че се удвоява на 34,8часа, но там е за дни, а не по часове, така че някъде към 40часа ще се удвоява.
Моля ви кажете мнение и Вие, направо не смея да се зарадвам,бях отписала всичко, а май има надежда  Praynig

Добри са ти стойностите според мен!!! При стойност над 1000 вече се вижда на ехограф, можеше да си сметнеш грубо кога ще е това и да отидеш за потвърждаване. Моето мнение е, че може и края на другата седмица да се види. Късмет.

# 483

desss9011 знам че е така, но лабораторията утре не работи и резултати чак в понеделник ми казаха, та аз предпочетох да не се мъча дотогава. Благодаря за позитивният пост  Heart Eyes
@Daniella@ благодаря и лека бременност ти желая!
vanessssa и аз сметнах, че към четвъртък някъде ще е над 1000 и ще може да се види  Praynig
Благодаря много и на теб за отговора   bouquet
Благодаря Ви още веднъж момичета и дано..........мечтите на всички се сбъднат  Heart Eyes

# 484
  • София
*Цветенце* прекрасен резултат  bouquet от опит с последната седмица два дни преди преглед чхг то беше 1700 и се видя само плоден сак, доктора и апаратурата бяха добри. така че ако нямаш търпение можеш и на 100 да идеш, но може и да се случи да не се види ... поне 10 дни закъснение, а ако изчакаш 14 има шанс и сърце да засечете Peace желая ти лека, безпроблемна и вълшебна до термин  Peace

# 485
Благодаря ти  Hug
Лека бременност и  на теб и страхотен финал  Heart Eyes
Скрит текст:
Ще видиш как след третото веднага ще ти се доиска и четвърто бебенце  Wink

# 486
Момичета, здравейте и от мен... Heart Eyes От както правим опити за второ дете с мъжа ми, което всъщност е от около два месеца, изчетох всички възможни теми във форума, чак главата ме заболя...Бях се отказала да пиша, при условие, че имам една нормална бременност и дъщеря на 6 години, обаче ще се побъркам вече...Последния ми цикъл беше на 19.12, имах нормална овулация според лекарката, при която ходя /нямам представа как я е установила/...Правихме редовни опити, като аз не знам защо реших, че съм бременна...Сега трябва да ми дойде на 16.01, като аз съответно упорито се моля да не ми дойде, но досега правих три теста Шуър чек и трите отрицателни...всъщност предполагам е рано /днес сутринта правих последния/...В петък от нетърпение си пуснах кръвен тест, отчете ми 5 единици ЧХГ...имам ли някакъв шанс? Болят ме гърдите, снощи имах ужасното желание да пия кола, нещо което от около десет години не съм правила, киселини получавам от всичко, ходя до тоалетната по десет пъти минимум на ден, спрях цигарите и кафето вече не го искам сутрин...А това знам че са си нормалните признаци на цикъл, но...ми се иска да не са...
Извинявам се за дългия пост  Embarassed

# 487
4erna pantera, раничко си направила кръвния, но 5 единици незнам как да се тълкува! newsm78 До 5 е отрицателен. Всъщност кога ти е дата за Ц? Има огромен шанс са бременна, но е било доста рано и за кръвния тест май? Simple Smile Изчакай още 1-2 дни и пак повтори първо с уринен!

п.п. Сега видях, че си писала, че не чакаш на 16-ти. Т.е. 6 дни преди датата ти е отчел този резултат! Може и още утре или в други ден да пробваш с уринен,ако си от нетърпеливите, което май е така! Ако ли не изчакай поне датата за Ц. Ако имаш тест с по-голяма чувствителност пробвай с него първо!

# 488
Sad Благодаря за бързия отговор, на 16.01 трябва да ми дойде и да знам, че беше рано, но толкова много го искаме, че аз нещо май психясах на тая тема, чета ви денонощно почти, сякаш ще намеря отговор точно на моите въпроси  Simple Smile При първата бременност разбрах, че съм бременна доста преди да ми дойде, просто така го усещах и си направих уринен тест на един ден след закъснението и беше мн бледа втора черта...ама сега от желание да е станало...
П.П. Извинявам се много за глупавите ми въпроси, при условие, че имам една нормална бременност, но...имах нужда да чуя и вашето мнение...Simple Smile

# 489
4erna pantera, разбирам те много добре!Ако искаш направи утре или в други ден пак. Иначе този резултат не е съвсем отрицателен, защото от 5 нагоре е вече +. Но просто е било раничко, стискам палци да имаш 2-ра чертичка и ЧХГ-то да расте! Praynig Praynig Никак не са ти глупави въпросите, напротив! Ще чакам да споделиш резултата!

# 490
  • София, Бургас
Panterka, да ти кажа, че резултата ти е добър. Със сигурност има нещо, но все още не се знае дали ще се развие. Аз съм с инвитро, но и аз си правя тестове много рано и двата пъти като имах бременности на десетия ден след пункцията, в твоя случай овулация съм имала стойности под 5, но все пак не бяха 0...после едната бремнност се разви, а другата докарахаме до 8ма седмица/кухо яйце/...така, че резултата ти според мен е добър и има надежда, но е още много рано да се каже нещо...дано се похвалиш след една седмица Simple Smile

# 491
  bouquet Благодаря ви много момичета, имах нужда да чуя нещо положително, че от притеснение чак кръвотечение от венците си докарах  Sad Прекалено съм нетърпелива, ще си направя един тест на Шуър чек в сряда, един ден преди цикъл, дано имам две чертички  Praynig

# 492
  • София
*Цветенце* Благодаря Heart Eyes сигурна съм, че си права, но в плана влизат три броя - времето ще покаже Mr. Green
4erna panteraЯвно си нетърпелива, но от друга страна може и да е предчувствие! 5 единици на този етап звучи ... smile3505 ако си го пуснала в петък можеш да го повториш днес и ще видиш какво се случва. ако имаш търпение може да изчакаш и до петък, но като те чета не вярвам да издържиш Wink стискам силно палци за желания резултат Praynig

# 493
Момичета, имам няколко въпроса... Днес ми е 22 ден от цикъла и от 3 дни си имам положителните тестове. Днес направих и втория ЧХГ, показа 234.9. Първият беше преди 48 ч. с резултат 77.8.

Както се вижда и от графиката ми съм 3та седмица. Ще лудна от притеснение и аз не знам защо.
Та въпросите ми са - След седмица рано ли е за преглед? Възможно ли е да е ранна О?
Като гледам как се увеличава ЧХГ-то нямам повод за страшни мисли, нали?
Толкова много го искаме, че се психирам сама и то май без повод.  Crazy Crazy

# 494
Нямаш повод за притеснение, най-много да се озовеш с близнаци  Grinning   bouquet Честито!

Общи условия

Активация на акаунт