Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 95

• 35 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47

Такъв финал ще ни покажат, че всеки ще види това, което иска. Пак ще има интерпретации, пак ще сме в двата полюса. За всеки по нещо ще се получи накрая, убедена съм. Важното е да има наздравици и ... "Нашата маса поздравява вашата маса!",   lalalala   а после ...  "Ти мене уважа'аш ли ме?"   Drunk  hahaha

Joy  Joy

Точно исках да добавя фрагманЯ в темата и си мислех, *много се нароиха*, пишеше *този клип е премахнат от потребителя*. Явно има и нарушение на правата. Пък и аз искам да видя как 3те мацки убедително ще разрешат дилемата Кузей-Гюней без 3ти, 4ти и 5ти около тях  Peace

# 48
# 49
Благодаря за снимките от предстоящата серия.. и специално БЛАГОДАРЯ на СЕВИ   bouquet  bouquet

Мисля , че всичко очакваме да се случи нещо подобно.., като на фото-сесията...

Женския силует на мен ми прилича, не на Гюлтен ами на Бану или Симай!

Преразкажете моля, този трети фрагман , защото аз не мога да го отворя нещо  newsm78 , а в сайта на канал Д има само досегашните 3.../последния е с Джемре и Хандан/

# 50

Преразкажете моля, този трети фрагман , защото аз не мога да го отворя нещо  newsm78 , а в сайта на канал Д има само досегашните 3.../последния е с Джемре и Хандан/

Т.н. трети фрагман  Mr. Green беше ретроспекция на отношенията им с Али . PeaceНякои от емблематичните им мигове заедно !

# 51
Добро Утро, май наистина прилича на Бану.
Има си хас, подсказката да се окаже вярна и вместо Джемре, Гюней да застреля нея. Embarassed
Уф, да идва по-бързо сряда.

# 52

Надявам се  да има свадба, да има опрощение и наказание, да има разкаяние , да има любов, да има  еднопосочен билет за Милано и...разбира се световен мир, цветуща икономика, големи заплати за всички нас, стабилно и заслужаващо доверие правителство, и най вече крепко здраве за всички ни.. bowuu

# 53
С цялото си сърце искам тази сватба, да са щастливи най-накрая Кузей и Джемре заедно.
Защото такава любов не се среща всеки ден, любов, която не можеш да изтръгнеш от сърцето си, защото изтръгнеш ли я , ще умреш... Heart Eyes
Любов, завинаги ! Любов, която прави света по-добър. Hug

# 54
Давайте желанията...днес е магичен ден... Wink babydust7 ако е за добро ще се сбъднат.. Heart Eyes

# 55
  • Варна
Цитат
Давайте желанията

Падане на потурите Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy

# 56
Цитат
Давайте желанията

Падане на потурите Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy

ама като за червена точка 18 или може и за 12  newsm78  Laughing

# 57
  • Варна
Добро утро Hug, нали е маги4ен ден, ще си пожелаваме по-неосъществими неща Laughing Laughing Laughing
(като за 18)

# 58
  • Варна
Лека нощ на вси4ки! newsm76

# 59

Общи условия

Активация на акаунт