Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 95

• 35 474
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, днес в Преса, материал за Антоний и Клеопатра, с любимите Ричард Бъртън и Лиз Тейлър.
Тя е по нощница, снимана в профил, вижда се нежната и ръка, красивия бюст, ако знаете как ми заприлича на нашата Йойку, има и снимка в анфас, и нейните очи са толкова красиви...
Поглед към Клеопатра е вперил Ричард Бъртън, макар и толкова нисък, но с чупливата коса и с тези неотразими скорпионски очи / като на Къванч/ , ами да ви кажа, все едно си беше сцена от нашия филм. Е, там се е играла не любов като на кино, а истинска любов, но все пак.... Hug

# 91
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хел,  Hug не мой така...роклята падна. Joy Joy Joy Joy
Ха, дано и на Джема да и падне роклята, барабар с потурите на Кузей. Пък ние останалото ще го минем в прожекции. Joy Joy Joy Joy

# 92
  • Пловдив
Зизу, не мисля, че в този филм ще видим падането на потурите - няма да остане време.

Но трябва  да направят една серия 5 yıl sonra, където ще ни покажат и този момент (най-малкото за да оплакнем оЧо) и резултата от падането на потурите като в онази тяхна мечта;  Шереф и Демет също с дечица, Зейнеп на самотен остров как си говори с една змия; Гюней с брада до колене в една килия с 10 бошибозука; Бану щастливоженена с Джан, бременна с второто си дете; Гюлтен и г-н Омер на двора на люлката си пият чая и се държат за ръце; г-н Хюсюк е намерил утеха при г-жа Хандан, а Сами и Айнур са увеличили своето семейство с общо детенце.

Щастлив и справедлив финал за всички герои!

# 93
Хел,  Hug не мой така...роклята падна. Joy Joy Joy Joy
Ха, дано и на Джема да и падне роклята, барабар с потурите на Кузей. Пък ние останалото ще го минем в прожекции. Joy Joy Joy Joy

Бе, Зиз, тя роклята падна, ама тогава четях в темата, имаше много противоречиви мнения - че не можели да се погледнат сутринта от срам, от неудобство... Абе ония двечките голяма дилема предизвикаха с оная ПБН. Искам нашата тука да е по-различна  Peace

# 94
  • Пловдив
Да *helen*  Hug искам да гледам Кузи и Джемре, а не какво се е случило. Ние си го знаем. Искам сватба, танц...а бе изобщо романтика. Гюней да си получи заслуженото за цялата мръсотия. Не се надявам вече да се осъзнае. А ако ни пренесат в бъдещето, ама реалното ще е най- добре..ехааа Wink

# 95
Зизу, не мисля, че в този филм ще видим падането на потурите - няма да остане време.

Но трябва  да направят една серия 5 yıl sonra, където ще ни покажат и този момент (най-малкото за да оплакнем оЧо) и резултата от падането на потурите като в онази тяхна мечта;  Шереф и Демет също с дечица, Зейнеп на самотен остров как си говори с една змия; Гюней с брада до колене в една килия с 10 бошибозука; Бану щастливоженена с Джан, бременна с второто си дете; Гюлтен и г-н Омер на двора на люлката си пият чая и се държат за ръце; г-н Хюсюк е намерил утеха при г-жа Хандан, а Сами и Айнур са увеличили своето семейство с общо детенце.

Пирожка, хареса ми този финал.  Hug

# 96
  • Пловдив

Пирожка, хареса ми този финал.  Hug

Алиска   bouquet

# 97
# 98
Ето, това е истинска любов...всичко друго е бошвер...  love001 newsm51  love001 newsm51

Пирожке, Heart Eyes Hug страхотен финал...  love001 newsm51  love001

# 99
А какво ще кажете финалът да бъде отворен??? Mr. GreenТочно с тази поза-на вдигналия пистолет Гюней да свърши филмът??? Shocked
И да има да се питаме,стрелял ли е,в кого е стрелял,ако да-какво е последвало,щото нали Шерефко знаеше,ако пък не е стрелял каква е била реакцията /неговата и на останалите/???Има ли убити,или са сложени халостни патрони....
За мен това ще е "грандиозният" финал и всеки ще си го натамъни както ме се харесва,според това,кой на кой герой симпатизира Heart Eyes

# 100
А какво ще кажете финалът да бъде отворен??? Mr. GreenТочно с тази поза-на вдигналия пистолет Гюней да свърши филмът??? Shocked
И да има да се питаме,стрелял ли е,в кого е стрелял,ако да-какво е последвало,щото нали Шерефко знаеше,ако пък не е стрелял каква е била реакцията /неговата и на останалите/???Има ли убити,или са сложени халостни патрони....
За мен това ще е "грандиозният" финал и всеки ще си го натамъни както ме се харесва,според това,кой на кой герой симпатизира Heart Eyes
усмивке, Hug хич да не е ни върна на ''Мелодията на сърцето'' . Гръмна ли се Кеню-депресията или не.... Joy Joy Joy
Не щем такъв финал...всичко трябва да се види...даже и под чаршафите. Joy hahaha

# 101
Не, усмивчице, не очаквам отворен финал.
Няма да е уважение към драгия зрител, който в мнозинството си, очаква щастливия край за Джемре и Кузей. За тях краят ще е ясен и категоричен - и заживяли щастливо....
Но за останалите, може и да измислят отворен финал, знам ли....
За съдбата на Гюней например...

# 102
усмивке, Hug хич да не е ни върна на ''Мелодията на сърцето'' . Гръмна ли се Кеню-депресията или не.... Joy Joy Joy
Не щем такъв финал...всичко трябва да се види...даже и под чаршафите. Joy hahaha

Зизку, е гръмва се....Тъмното море и т.н.....
Ама и онези си караха първата брачна нощ, без да им пука за него...
Не съм гледала филма, освен началото и края, не знам логичен ли беше финалът...

# 103
  • Варна
Цитат
Зейнеп на самотен остров как си говори с една змия

Пирожке Heart Eyes Hug уби ме с това Laughing Laughing Laughing

Ей тез потури #Crazy #Crazy #Crazy, добре, 4е само окото иска да види, ами и ръката ако искаше да пипне.... Joy Joy Joy

# 104
  • Пловдив
Зизу newsm51

Усмивка   bouquet, този финал ми напомня на финалите в едновремешните руски филми - те бях с отворен финал, или направо даваха два финала -вариант 1 и вариант2 (говорим за времето горе-долу от времето каменната епоха Laughing)
Не е лошо като идея, но аз предпочитам нещата да са ясни married luvbed stork-boy stork-girl newsm30

А, най-хубава е тръпката от очакването на развръзката!

Общи условия

Активация на акаунт