Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 95

• 35 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
И АЛИ МОЯ ЛЮБИМ ОБРАЗ

# 631
Моите адмирации за всички, предвидили правилно развитието! Аз определено не бях от тях Sad, но поражението ми ме радва!!!Всъщност помирението щеше да бъде сладникаво и нереалистично, колкото и да беше желано от мнозина от нас!
Зизу, още веднъж благодарности за преводите, но много повече за излъчвания траен позитивизъм, за многото ведър смях, за целенасочените опити да разчупваш рамките/правописни и стилови Joy Joy Joy/ дори когато това изглеждаше крайно! Завиждам ти на убедеността, която се оказа основателна!!!
Ще се спи спокойно, момичета Heart Eyes
Хел, сега да не събудиш детето от радост LaughingМерси!
Лека от мен на всички Hug

# 632
Къде е Дафне Hug ???
Просто не мога да се въздържа...казах и да си метне топката където хора не минават, ама на...не слуша... Joy Joy Joy Joy

smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3533

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Повече не искам за нищо на света да чувам думата "отсвирване"  smile3532
Или пък той Кузей я отсвирил Джема, ма ние нали гледаме друг филм, може да не сме видели  Joy Joy Joy

Па може и Джема да се е самоубила, а тва да е сън на Кузей  hahaha hahaha hahaha

# 633

Лагунке, благодаря! Много си мила! Ама и ти си доволна, нали? Кузей жив (и красив!).

За мен е важно, че не съм разбрала филма.  Sad Разбира се, че се радвам, че Кузей е жив. Радвам се, че нямаше много кръв, но такъв шамар ми зашлевиха с тези истрели от Г. по Кузей, че думи нямам.

Снежи,  Hug и мен изобщо не ме вълнува реабилитацията на Зейнеп.

# 634
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз приключих с Едже и Мелек. Стига ми толкова.( Аз всъщност само този им филм успях да изгледам отначало докрай и то защото ви открих вас.Иначе отдавна щях да се откажа.)

Но се радвам, че ви открих и споделих с вас това приключение. Благодарна съм на всички  ви.

# 635
Къванч и Буура бяха уникални...  Peace Peace

# 636
ще си пиина аз от мъка  Rolling Eyes

# 637

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 638

Cry Cry Cry ей с тая смърт не се примирих през целия филм... Уникален образ беше Али, заслужава си на финала да се говори за него.

А най ми хареса сцената накрая, когато Гюлтен попита Кузей къде е бил, при Гюней ли и Кузей каза: Не, при Али  Peace

# 639
И целия епизод за тези които го искат Simple Smile

# 640
Хелънче,  Hug и аз признах веднага - с големи букви даже !  Laughing

Дафне,  Hug дай по едно по- силно, че имам нужда да давя мъката, джанъм !  Hug

Госпожа, мерси много за признанията  Hug Ама и твоя финал е налице - Кузей е жив и е щастлив  Peace

# 641
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Моите адмирации за всички, предвидили правилно развитието! Аз определено не бях от тях Sad, но поражението ми ме радва!!!Всъщност помирението щеше да бъде сладникаво и нереалистично, колкото и да беше желано от мнозина от нас!
Зизу, още веднъж благодарности за преводите, но много повече за излъчвания траен позитивизъм, за многото ведър смях, за целенасочените опити да разчупваш рамките/правописни и стилови Joy Joy Joy/ дори когато това изглеждаше крайно! Завиждам ти на убедеността, която се оказа основателна!!!
Ще се спи спокойно, момичета Heart Eyes
Хел, сега да не събудиш детето от радост LaughingМерси!
Лека от мен на всички Hug
Благодаря ти милооо...ти си от хората които ме разбраха. Все пак сигурно не съм толкова черен дявол... Joy Joy Joy Joy

love001  love001  love001  love001  love001

# 642

Нямаше SON, но имаше VEDA, което е същото!  Peace

Аз си предрекох присъдата на Джемре, правилно съм гледала значи. Наистина имаше някои пропуски и недомислици, разговора с Хандан си остана в озета и без превод май. Сега спокойно ще го захвана отначало, знаейки щастливият холивудски край. И аз си го помислих същото, Светле.  Heart Eyes Утре пак сме тук.  Hug

# 643

Cry Cry Cry ей с тая смърт не се примирих през целия филм... Уникален образ беше Али, заслужава си на финала да се говори за него.

А най ми хареса сцената накрая, когато Гюлтен попита Кузей къде е бил, при Гюней ли и Кузей каза: Не, при Али  Peace

Да мила и аз съм така не го прежалих Али цяла година ...не можеше без него  Hug

# 644
Фенче,  Heart Eyes роклАта я ших по друг повод, ама не пречи да мина от страната на младоженеца !  Wink

Лагуниии,  Heart Eyes не мисля, че не сме разбрали филма ! Напротив ! За себе си отчитам, че се предоверих на две неща - увереността, продиктувана от желанието, Гюней все пак да не е чак такъв злодей  и увереността, че Кузей няма да може да преодолее себе си !  Peace
Радвам се, че не изгубих вяра в Зейнеп, че докрай бях убедена, че Симай е мръсница . Не съм променила и мнението си за Джемре !  Peace Факт, обаче, че заради нея, Кузей направи невъзможни неща !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт