Тоя гьон, значи, веднъж да не се похвали и ми развали целият финал !
Че защитаваше Гюней, хубаво, ама пък чак да се гърмиш...това е само филм бе...Достойно е, че си последователна и още търсиш нещо човешко в него, ама той си имаше някоя друга добра постъпка, е, не много мащабна, ама имаше...така, че както казаха момичетата - в следващия филм ще защитаваш точния герой...

представяш ли си на ден по колко пъти се снимат с него
,ако все така продължава да хубавее
, а то ще е така за напред
, го виждам ерген за мноооооооого дълго
Че защитаваше Гюней, хубаво, ама пък чак да се гърмиш...това е само филм бе...Достойно е, че си последователна и още търсиш нещо човешко в него, ама той си имаше някоя друга добра постъпка, е, не много мащабна, ама имаше...така, че както казаха момичетата - в следващия филм ще защитаваш точния герой...
Наистина не съм защитавала Г. Търсех причините, поради които постъпваше по определен начин, който не харесвам. На мнение съм, че във всяко човешко същество има както добро , така и зло. Г. не се е родил като зло същество. Обстоятелствата, времето, случая го превърнаха в убиец...От там нататък живота, никога не може да продължи, както преди. Не ми хареса, това което видях накрая. Считам, че само един напълно луд, човек със замъглено съзнание може да стреля по родния си брат. Отватително и потресаващо! Да, такива неща има в реалния живот за огромно съжаление. В този ред на мисли, може да заключим, че сме гледали една реална история за Каин и Авел, тоест, от както свят светува, ревността, завистта и алчността взимат много често връх, отново за огромно съжаление.

представяш ли си на ден по колко пъти се снимат с него
,ако все така продължава да хубавее
, а то ще е така за напред
, го виждам ерген за мноооооооого дълго 

Трябва да му се издигне паметник на туй момче.
а Бану защото така образа на Г. се очерни още повече. И много си права за посланието. Новите морални устои, на които трябва да се подчинява съвремието ни, за да просперира. И наистина щеше да ми е някак по не така празно, ако бяха показали поне малко интимност между К. и Дж., макар че никога не можах да възприема и съпреживея любовта им.
Няма как да съм доволна.
болката е малка, срамът е голям, джанъм ! 

Препоръчани теми