Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 20

• 96 504
  • 787
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Подобен модел яке купих за майка ми миналата година от Амазон, пак на Веро мода, но с пух. Цената беше същата май или поне много подобна. Страхотно яке се оказа, топло, меко, идеално, с много хубава линия, особено пък за тази цена е супер Peace
Прегледай и в Амазон дали няма да го има същото.

Онова с пух е ралично и е 100 пъти по-добро от тези с полиестер (понеже го имам де и аз пуснах мухата за него  Mr. Green)

# 706
aniK дай линк, към това с пуха - ако още има налично, че се оглеждам за ново яке и аз. Миналата година връщах едно с полиестер, но аз нося с пух и разликата ми се видя огромна - не в полза на полиестера. Макар, че пуха също има недостатъци - все му треперя при пране/дали няма да остана без яке по средата на зимата/ и пробива, и излиза на блузите.

# 707
  • Пловдив
Онова с пух е ралично и е 100 пъти по-добро от тези с полиестер (понеже го имам де и аз пуснах мухата за него  Mr. Green)
Може, аз с полиестер на живо не съм виждала, но това с пух се оказа супер, а моделът е много подобен.  Peace

# 708
  • Sofia
Късото и дългото  Peace В амазон не ми отваря вече линковете, че са от 2012

# 709
Някъде се дискутираше из темата един мадамски комплект - количка, шезлонг, и т.н. пълен детски компелкт за момиченце. Може ли да дадете линк и ... разбира се ако някой е попадал на изгодна оферта да сподели.

# 710
# 711
и аз го намерих това яке но не е с пух, а с полиестер май

# 712
здравейте, харесах едни ботуши в байвипа искам да попитам има ли някакви намаления при 1ва поръчка или кодове пускат ли изобщо? мерси

# 713
  • София
Aganka, благодаря за линка с офертата на Dove   bouquet възползвах се, четири продукта за 8.5 лири. Ти как успя да поръчаш за 4? При мен ако е под 10 паунда преди отстъпката ми начислява доставка (до английски адрес е по-скъпо отколкото до БГ  newsm78).
Аз добавих и др неща в кошницата, не само на дав, но с продавач амазон  Peace

# 714
  • Sofia

С пух е, точно този цвят имам аз. Грешно им е описанието. Гарантирано е с пух - да отрежа един стърчащ конец, резнах и плата с върха на ножицата  ooooh! Щях да се изям от яд, та излезе пух - ремонтирах го де. Имаше си и пликче с пух към етикета, както други Веро Мода имат пликче с полиестерния пълнеж.
Много го исках това яке, имам и история с покупката му  Crazy и да го срежа  ooooh!

# 715
  • София
А някой взимал ли е якета на Khujo, качествени ли са, като се има предвид цените им, които не са особено ниски? И дали си отговарят на размерите?

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 09:24 от Angel_Dust

# 716
Едно яке на големия ми син почети съм сигурна, че пишеше, че е полиестер/не съм си в къщи да погледна/, но го скъса подобно на aniK и от там освен вата излизат и пухчета. И последния път забравих и го завъртях на 1000 оборота в пералнята и ватата/полиестера/ и пуха се бяха събрали на топки - едва го разчепках, но вече не е същото както преди. Така, че и тези могат да са смесени - нищо че пише 100% полиестер.

# 717
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003N7NIS8/ref=ox_sc_sfl_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE

Една прехвалена и намалена преса за коса. Ако на някой му трябва случайно Simple Smile

# 718
Питах няколко пъти, обаче отговор не получавам. Искам да поръчам на детето ботушки за зимата от амазон, и имам нужда от код, поне малко да мръднат надолу, че то сега не се купуват такива неща
Много моля ако имате идея как да ползвам код и какъв за амазон ще черпя виртуално Praynig Praynig Praynig

# 719
  • София
Нали от немския имаше код за -10Е за дрехи и обувки, с продавач амазон и над 40 Е? 2-3 стр назад бях питала и ми бяха пуснали линка.
Освен това на ботуши принципно сега си има намаления на ммодели, някакви. Виж тези, които си харесала в друг амазон не са ли принципно по-евтини. Например сега на детето маратонките бяха в немския намалени на 24 Е, докато в английския бяха 60 паунда.

Общи условия

Активация на акаунт