Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 20

• 96 478
  • 787
  •   1
Отговори
# 720
 Angel_Dust много ти благодаря, а в немския амазон може да се поръча до Бг или до немски адрес на габко ли?, Че от него не съм поръчвала досега.

# 721
  • София
Можеш и до бг и до габко. Ние поръчваме с габко, 4 лв на кг е с тях.

# 722
  • Варна
Момичета, имам малък казус и моля за помощ ако имате възможност. Ситуацията е следната - направих поръчка от немския Амазон до адрес в Германия офис на фирма/. Миналия петък куриера се разминава с получателя, а тази и следващата седмица офисът е в отпуска. Имате ли идея какво ще се случи с моята поръчка? Или мейл на който да пиша, че стоката ще я потърсят по-късно? Много ви благодаря!  bouquet

# 723
Момичета, имам малък казус и моля за помощ ако имате възможност. Ситуацията е следната - направих поръчка от немския Амазон до адрес в Германия офис на фирма/. Миналия петък куриера се разминава с получателя, а тази и следващата седмица офисът е в отпуска. Имате ли идея какво ще се случи с моята поръчка? Или мейл на който да пиша, че стоката ще я потърсят по-късно? Много ви благодаря!  bouquet
ако не  полу4и6 пратката  ,  вра6тат  сумата  по  картата.. Peace

# 724
колко време имаш след като платиш с празна карта, да внесеш и да си дръпнат парите

# 725
  • Бг

колко време имаш след като платиш с празна карта, да внесеш и да си дръпнат парите

Ще те изчакат седем дни, като през това време с мейли ще ти напомнят, че има проблем с плащането.

# 726
  • Варна
ако не  полу4и6 пратката  ,  вра6тат  сумата  по  картата.. Peace
Благодаря, за отговора! А имате ли идея в какъв срок става това? Доставката е била, чрез немските пощи. Колко време изчакват те преди да върнат стоката обратно на продавача?

# 727
немога да разбера къде се слага кода за -10Е в немскиа амазон
моля помагайте че искам да пусна едни ботуши на детето Praynig

# 728
  • София
Трябвало да се абонираш от тук https://www.amazon.de/b?ie=UTF8&node=2707694031&path=%2F … g&tag=bgma-20 но продавача трябва да ти е амазон и да са над 40Е.
Ти какви си харесала? Аз също се оглеждам за детето за ботуши, че последните години все разочарования...

# 729
Абонирах се, пратиха ми кода на пощата, обаче не мога да разбера къде да го сложа Twisted Evil
харесах едни GEOX ДОСТА СА СКЪПИ , 59E, ТА МАЛКО ДА ГИ БУТНА......

http://www.amazon.de/gp/product/B004T1TLY2/ref=ox_sc_act_image_1 … id=A21Q7HUHPL67OT

П.С. МАЙ ПРОДАВАЧА НЕ Е АМАЗОН......ОФФФФФФ

# 730
  • Варна
Абонирах се, пратиха ми кода на пощата, обаче не мога да разбера къде да го сложа Twisted Evil
харесах едни GEOX ДОСТА СА СКЪПИ , 59E, ТА МАЛКО ДА ГИ БУТНА......

http://www.amazon.de/gp/product/B004T1TLY2/ref=ox_sc_act_image_1 … id=A21Q7HUHPL67OT

П.С. МАЙ ПРОДАВАЧА НЕ Е АМАЗОН......ОФФФФФФ
Дааааа, не е Амазон, няма да стане. А имаш и още почти 6Е за доставка до германски адрес.

# 731
  • София
Код за френския POURVOUS  -10€

# 732
  • Варна
При поръчка от английския амазон, освен сумата за артикула, отделно са ми изтеглили и 1 паунд. За какво е този паунд? И друг път съм  поръчвала от този акаунт.

# 733
  • Бг
Pepsilight, да не би да поръчваш с нова карта. Обикновено блокират 1 паунд, когато е нов акаунта или нова картата.

# 734
  • Пловдив
На мен са ми блокирали по един паунд и когато не съм поръчвала дълго време или при промяна на адреса за доставка. Не го изтеглят, само го блокират  Peace

Общи условия

Активация на акаунт