На море в Гърция 2013 – VI

• 92 087
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
*2K*, колко работни дни направи по-приятни днес (а и неработни, на такива като мен)?! Sunglasses Благодаря ти   bouquet

Аз не успях да намеря моето място на Халкидики... Да не е остров и да има пясъчен плитък плаж е условието  Simple Smile
Ако търсиш наистина хубав пясъчен плаж в населено място май няма да намериш. За мен варианта е що-годе приличен плаж в селото и чудесен такъв в близост (4-5 км.). Такива варианти има.

тодоричка, поздравление за ученичката!

# 106
  • София
и понеже явно добре ме понасяте, а пък аз не мога да се спра  Joy
и хотела

Ама направо чудесно те понасяме, и без това нищо не ми се работи днес, снимките са като балсам за душата    Hug

# 107
и понеже явно добре ме понасяте, а пък аз не мога да се спра  Joy
и хотела

2K благодаря   bouquet Супер полезно, информативно и подробно. А и зарибяващо. От седмици не ми е било толкова интересно и полезно в тази тема.
Ние доста се колебаем дали можем да направим малко по-дълъг уикенд с тръгване в сряда сутрин и връщане в неделя вечер? Колкото да усетим района и после евентуално за по-дълга отпуска.

# 108
  • Пловдив
Здравейте,момичета - след седмица заминаваме на море - Паралия Катерини . Ще отседнем в хотел "Ioni".Тъй като съм любителка на морските деликатеси и риба,ще съм благодарна да ме насочите за хубави таверни в Паралия Катерини, където да мога да си хапна на воля от любимите риби..............

От двете страни на селцето само на километър - два от него има по няколко страхотни псаротаверни.Иначи в самото село е доста гъчкано.Хубава риба в самото село ядохме ''При Беба'' в много уютен вътрешен двор.
благодаря

# 109
Петерки, снощи ходихме до "Захос". Мерси. Моят мъж много хареса кокореците. Кюфтенцата също са супер. А собственичката със хляба донесе много вкусно крема сирене. Тия дни ще повторим. Докато бяхме там дойде голяма компания българи и те ни похвалиха Кокус бийч бар, но днес имаше много големи вълни.  В Посиди седнахме в таверна "Стаматос" - най-страхотните тиквички до сега.

# 110
*2K* , много увлекателно и цветно разказваш  Hug

На мен село Ammoudia ми се стори доста оживено, имаше много таверни и семейни хотелчета.
Плажа е много хубав, докато бяхме там 3-4 часа нямаше комари. Но предполагам това ще бъде проблем в жегите, заради устието на река Ахерон, което си беше заблатено.

# 111
phile, да добре беше заблатено, с всичките му там обитатели http://mandola.snimka.bg/travel/ammoudia-beach.761025.30847660  Mr. Green

Иначе и на мен ми допадна селцето, а плажа да не говорим, друг плюс за мен е че е много близо до Парга   Peace

А пък според мъжа ми идеалното място за настаняване е района е Vlahos-Loutsa - а аргументите му са : голям избор от студиа, с уникална гледка, много заведения - може да не повтаряш докато си там, страхотен плаж и почти на средата м/у Превеза и Парга  Wink

Bliss, ако правилно съм разбрала и говориш за дълъг уикенд в района = то не е невъзможно, но ще трябва да се съсредоточите по-скоро в/у нещо, че иначе само ще се возите и "дразните" ....на нас и за седмица доста от впечатленията са ни от прозореца на колата, както се вижда и на някои снимки...но пък поне ще се изкефите, както казва малкия ми син  Grinning

Благодаря на всички за милите коментари и търпението да съм на всяка страница в темата...та и по-няколко пъти   bouquet
утре пак  Joy

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 22:21 от *2K*

# 112
  • Пловдив
Аз не успях да намеря моето място на Халкидики... Да не е остров и да има пясъчен плитък плаж е условието  Simple Smile
Ако търсиш наистина хубав пясъчен плаж в населено място май няма да намериш. За мен варианта е що-годе приличен плаж в селото и чудесен такъв в близост (4-5 км.). Такива варианти има.

Mur, може ли да дадеш още малко информация - с конкретни населени места и плажове   bouquet

# 113
  • Варна
dechy благодаря ти. За комарите се подготвям с различни "оръжия"-освен Аутан и лимонена трева за ароматна лампа, една мама ми препоръча там на място от аптека да си закупя Frezyderm Crilen Cream, както и гривна mosq off.

В ароматната лампа капнете и лавандула и цитронела,
В рибарските магазини продават и електронни пищялки , но най много са ни помагали РАЙДта дето се включва в контакта , но не хапчетата , а кръглите бурканчета с течност.Абе сто оръжия , ама аз нали съм едричък и сигурно съм им сладък на гадовете - все ме хапват SadSadSad

# 114
  • Варна
Петерки, снощи ходихме до "Захос". Мерси. Моят мъж много хареса кокореците. Кюфтенцата също са супер. А собственичката със хляба донесе много вкусно крема сирене. Тия дни ще повторим. Докато бяхме там дойде голяма компания българи и те ни похвалиха Кокус бийч бар, но днес имаше много големи вълни.  В Посиди седнахме в таверна "Стаматос" - най-страхотните тиквички до сега.

Радвам се , че съм бил полезен Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ако има вълни ходете на плаж до Палиури , под вили КРУЗО.Там залива е почти напълно затворен и не вдига вълни.За вили КРУЗО и плажа му може подробно да разкаже Mnogodetna mama , те се върнаха от там.

# 115
  • Варна
phile, да добре беше заблатено, с всичките му там обитатели [

Благодаря на всички за милите коментари и търпението да съм на всяка страница в темата...та и по-няколко пъти   bouquet

ПИШИ , ПИШИ

Даже и не помисляй да спираш , чакаме да четем и се кефим Simple Smile

# 116
  • София
Здравейте! Имам нужда от помощ.Опитвам се да организирам почивката ни в Керамоти.Има ли някой от вас отзиви за хотел Караянис или Електра Rolling Eyes Търсим апартамент с две спални на прилична цена за началото на септември

# 117
  • тук-там
Може ли малко помощ от владеещите гръцки. Praynig

http://travel.groupon.gr/result?sort=price_up

Има ли в този сайт меню на английски?

Благодаря предварително.  bouquet

# 118
  • На земята
Здравейте, момичета. Ще ходим от 15 юли на море, и на мен ми се иска да отидем в Офринио (Тузла), като най-близка и позната дестинация. Ходили се там 2 пъти, но сме били при роднини. Интересува ме някой има ли отзиви от хотелите и може ли като се отиде на място да се намери нещо или трябва предварително да резервираме. Много ще съм ви благодарна за отговор. Peace

# 119
  • София
Здравейте! Имам нужда от помощ.Опитвам се да организирам почивката ни в Керамоти.Има ли някой от вас отзиви за хотел Караянис или Електра Rolling Eyes Търсим апартамент с две спални на прилична цена за началото на септември

Миналата година бяхме в Караянис - те са два - бяхме в този на ъгъла при пристанището. Бяхме в апартаментче с голяма стая с кухненски бокс, мека мебел с маса и спалня и отделна стая с още една спалня+тераса с масичка и столове. Цена 60 евро. Много чисто, в кухнята печка, хладилник, посуда.

Общи условия

Активация на акаунт