На море в Гърция 2013 – VI

• 91 253
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • В друго измерение
Момичета, моля да ми препоръчате хотел на Халкидики или Олимпийска ривиера, приличен, чист, добра храна (all incl), подходящ за малки деца, в близост до пясъчен плаж? Благодаря ви!

# 526
Благодаря много за Корфу момичета.Скоро тръгваме доверявам се изцяло на маршрута и  указанията за спиране на Блед. За Серес само да попитам, да резервирам ли и къде? В списъка на зБлед не е застъпен този град?

*лаленце* Писали сме няколко пъти за Mediterranean Village, ако не го намериш няма проблем, питай, били сме в него.

Bosii Пропуснали сме въпроса ти. В Серес не съм дала хотели за преспиване, защото е много близо до България. Получаваш веднага, тук и ние много често спираме.
Можете да спрете още на пътя, има няколко хотела. Но по-добре влезте в града, за да го видите.
За случая е най-удобен:

http://www.elpida-hotel.gr/

Много близо до центъра, интернет, удобно паркиране в частен паркинг или пред хотела, сравнително ниска цена.
Внимавайте само де на го объркате с неговото братче, луксозния Elpida Resort & Spa, който е извън града и цената е двойна.

Блед както винаги страхотна си .

# 527
  • София
Момичета (и момче Wink), дайте ми идея къде може да се преспи на връщане от Пелопонес към София - хем да се раздели пътя на две, хем да е някакво супер местенце. Мисля си за Навплио, но е доста втората част от пътя така.

# 528
Камена Вурла/Термопилите.

# 529
  • Варна
Момичета (и момче Wink), дайте ми идея къде може да се преспи на връщане от Пелопонес към София - хем да се раздели пътя на две, хем да е някакво супер местенце. Мисля си за Навплио, но е доста втората част от пътя така.

Нафплио ви е много далеч  от София - 900 км.
От Tragana до към Almiros oколо 180 км. от магистралата се вие около морето ,страхотни заливчета, плажчета , хотелчета , тавернички и биич барчета.Изберете си някое от тях и съчетайте почивката с малко хубав късен плаж и добра вечеря.На другия ден не е проблем даже след малко ранен плаж и последно къпане по светло да сте си в Софето - 500 - 600 км. са.

# 530
  • София
Bled, какво ти е мнението за този хотел http://www.lapni.bg/offer/6980/08.07.-20.07 , отговаря ли на  описанието, забавления, атракции, чистота, храна и т.н.?

ИРА Какво да ти кажа, трябва да внимаваме много след искреното изказване на Andrea01. Минахме наскоро пак от там.
Да започна с лошото:
Мястото на хотела е много кофти, не е на Paralia Gerakinis, а доста встрани, наоколо няма нищо интересно. Заведения, магазини забрави.
Вида му малко ми е като казарма.
Цената, уж промоция ми се вижда висока, въпреки all inclusive. Аз не бих ги дала за 3 звезди.
А той си е три, защото доста остаря, обзавеждането е зле.
Сега каквото и да ти кажа, май те разочаровах.
Има сърби и руснаци.
Отношението към гостите е мн.добро за сметка на Akrathos.
Чистота е на ниво. Не е точно на морето, но е съвсем близо. Децата има къде да играят, ходят предимно семейства с деца.
Друго не се сещам, с две думи става без много претенции. По десетобалната му давам 6, нали разбираш, че малко се застраховам заради полезното изказване по-горе, шегувам се.

· Ambitious · Едно от най-приятните места в този район за децата:

http://cronwell.com/eng/hotels/platamon/platamon-galery.html

pontes Kamena Vourla е добре, приятно градче преспивали сме два пъти, но зависи все пак къде сте в Пелопонес, ако сте в близката част може и на Олимпийска ривиера.......

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 23:53 от Bled

# 531

Това съм чувала, личен опит нямам  Peace Но съм го чувала от хора, които доста са обикаляли.

Да се похваля. Резервирахме студио в Неа Мармарас. Днес ще преведем капаро и чакаме септември   grinning039

# 532
  • Пловдив

Това съм чувала, личен опит нямам  Peace Но съм го чувала от хора, които доста са обикаляли.

Да се похваля. Резервирахме студио в Неа Мармарас. Днес ще преведем капаро и чакаме септември   grinning039

Може ли на ЛС да ми пишеш подробности/ако е удобно/ за студиото...  bouquet Peace

# 533
  • София
Благодаря ви за идеите Hug

# 534
Andrea01 Това е, отвратително, браво на теб, че го написа. Дайте да го преписваме и  разпостраняваме. Хотела страшно се рекламира и много хора се хващат, защото преди не беше точно така и си има още славата между българите. Но защо ли?
Жалко за провалената почивка...............

Ами аз точно затова го написах в подробности за да предпазя много други от тази пумиярщина и некоректност както от страна на хотел Акратос Бийч, така и от страната на туристическа агенция профи травел, че изопачава, премълчава и дори лъже за някои неща !!! Наистина много го рекламират този хотел и ние точно по същия начин се хванахме на въдицата, а в сайта на Профи травел има оставени само положителни отзиви (явно от собствениците) и човек като прочете колко са доволни хората и рекламата на Профи травел за най-изгодния All Inclusive хотел и т.н. и се хваща... Копирайте го и го разпространете ако искате и в други сайтове, за да може хората да го виждат и да знаят какво ги чака, ако решат да ходят във " великолепния" Akrathos Beach hotel  #2gunfire smile3511

# 535
  • София
Момичета, някой водил ли си е децата в аквапарка в Солун? Дали ви е харесало, цените как са? Може ли да се внася храна отвън или не?
http://www.waterland.gr/en

# 536
  • софия
Момичета, някой водил ли си е децата в аквапарка в Солун? Дали ви е харесало, цените как са? Може ли да се внася храна отвън или не?
Водил. Писала съм миналата година. Можеш да потърсиш. Peace Храна и всичко, каквото искаш може да се внася.

# 537
  • Sofia

Доста е голям парка и добре поддържан. За храна не се сещам, но вода сме си внасяли. За цени не помня, но мисля, че в сайта ги имаше, доколкото виждам 10 евро за деца  и към 14 евро за възрастен.

# 538
  • София
Здравейте,

Дали някой може да ми помогне с информация относно разстоянието в Керамоти от Амос бийч до плажа Паралия, дали смятате, че е възможно да се върви пеша с малки деца?

# 539
  • София
Здравейте,
Дали някой може да ми помогне с информация относно разстоянието в Керамоти от Амос бийч до плажа Паралия, дали смятате, че е възможно да се върви пеша с малки деца?
Питаш за разстоянието между 2 бийч бара, така ли? Защото и Амос бийч и Паралия са на плажа. Разстоянието не е много малко. Може да се върви както по плажа, така и по крайбрежната улица. Интересно ми е за какво ви е с малки деца да ходите от единия до другия край на плажа, при положение, че плажа си е идеален и при Амос бийч.

Общи условия

Активация на акаунт