На море в Гърция 2013 – VI

• 92 082
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Не мога да намеря нищо в предишните теми, а си спомням, че някой беше споменавал Теодорула в Сарти - конкретни впечатления?
А да беше прелистила и тая тема Simple Smile
Теодорула, Сарти - но е само едно изречение за къщата, постът е по-общ. Все пак, потребителката сигурно може да ти отговори на по-конкретни въпроси.

Mr. Green въобразих си, че е в предходни, защото тази уж стриктно я следя hahaha

# 421
Здравейте, мислим да отседнем за 2 дни във Волос, но нещо хотелите не ме впечатляват на пръв поглед. Нещо изпитано ако някой може да предложи. Не е необходимо да е супер скъпарско, понеже няма да висим в хотела, но все пак да е прилично и по-централно, т.е да се разхождаме вечер без кола.

# 422
Хотелите в центъра, на променадата са малко, скъпи са и не си струват. Мислете друг вариант Simple Smile

Относно паркирането с кола - в началото на крайбрежната, пред хотел Volos Palace и един супермаркет, чието име не помня, има голям паркинг, в който винаги има свободни места. Не са необходими талони, плаща се на машинка, безплатно е вечер след 21 ч, събота след 14 ч. и неделя, и в някакви следобедни часове (там по сиестата.)

# 423
Параход, благодаря.
И на мен нищо не ми хвана окото. А наоколо нещо, което е изпитано можеш ли да предложиш?

# 424
Параход, благодаря.
И на мен нищо не ми хвана окото. А наоколо нещо, което е изпитано можеш ли да предложиш?

http://www.booking.com/hotel/gr/avra-volos.bg.html?sid=01d7594d5 … 39801f02183e01aX8

В този хотел нощувахме миналата година когато целта беше единствено нощувка заради ядене и пиене, та беше близо до крайбрежната с мезетата. За 1 нощ става. Паркирахме пред хотела. Искаха 45 евро, дадоха го за 40 или 35, не помня. Баш в центъра е и е на една крачка от фериботите.

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 19:09 от Anna bel

# 425
 Ало, пушачката, да ходим с тебе на Пелион да отказваме цигарите тогава! И аз миналата година  имах нужда от освестяване няколко дни след пелионското пътешествие. Чакаме подробни впечатления. Ина, и от теб!

Хаха, това ще е интересна реклама за Пелион - идете там и откажете цигарите. Laughing  Ама наистина отдавна не ми се беше случвало да има толкова други неща за правене, че да не се сетя за пушене, обикновено мисълта ми е все там. Embarassed

За да не отегчавам аудиторията, ще обобщя с няколко думи - на Пелион ми хареса усещането за диво и неподвластно на времето място, харесаха ми главоломните гледки, които се разкриват като награда след като си се справил с някой ужасен завой, харесаха ми контрастите: през деня се печеш (ама яко се печеш - за първи път ми се случва да ми изгори скалпът през косата Crazy), на нереално красив плаж, като от рекламна брошура, къпеш се във вода с цвят, за какъвто по снимките си мислиш. че е пипнат с фотошоп, но на място виждаш, че си е съвсем такъв, а вечер си пийваш ципуро и червено вино в планината, на площадче като от преди 1-2 века, заобиколено от каменни къщи и с огромно столетно дърво в средата, и си наметнат с връхна дреха, защото е хладно.

Ето и малко снимки: http://www.album.bg/msap/albums/203263/

Но си признавам, че съм пишман фотограф, на много места не снимах, защото или нямах батерии, или не носех нито камера, нито телефон, или пък просто забравях да снимам. Embarassed

# 426
  • София
Chat Noir, много хубави снимки. Размечтах се и за там,ама много е кратко лятото и няма да ми стигне времето. Ще сънувам всички места, които не мога да посетя за сега Wink)

# 427
Чудни снимки, Chat Noir! Когато се съвземеш, напиши по-подробно къде бяхте отседнали, какъв беше маршрутът и т.н. битовизми. Те (битовизмите) хич не се вързват с Пелионското ти настроение, ама кво да праиш - налага се  Simple Smile!

# 428
  • София
tyntyrymyntyry, можеш да погледнеш и това  http://www.visitammouliani.com/en/katalogos/accommodation/studios-liani-ammos/, ако предпочиташ да е близо до плажа. До скоро го нямаше на сайта. Мисля, че съм го виждала по пътя за плажа Аликес, но нямаше име. Явно е ново. Малко по-отдалечено е от плажа от нашето, но щом не ви плашат разстоянията може да ви хареса.

Dechy Благодаря   bouquet

# 429
Здравейте, може ли да ми препоръчате град/селце на радиус около 150 км от границата(Кулата) на крайбрежието между Кавала и Олимпиада, и съответно хотел, в който да отседнем. За града единственото ни условие е в него или наблизо да има хубав плаж с пясък и чиста вода, а парк или крайбрежна улица за разходка са много голям плюс  Heart Eyes . Търсим студио за двама + малко дете 1.5 г.(хотел или къща за гости) с функциониращ бокс, поне хладилник и котлон, с климатик. Бюджетът ни е около 50 Е за нощувка.
Благодаря предварително !   bouquet

# 430
Здравейте Simple Smile
Прегледах първата страница на темата и някой от публикациите, но така и не получих яснота по въпросите, които имам Simple Smile Blush
Искаме да отидем в Гърция за около седмица-десетина дни, двама души сме. Не знаем още със сигурност колко ни е бюджета, само приблизително, да речем около 1000лв. Не знаем накъде точно да се ориентираме. Колебаем се как е по-изгодно да се отиде на почивка в Гърция - с кола, като предварително сме си резервирали квартира, или организирана екскурзия. Много съм объркана, ще се радвам да ни посъветвате  Simple Smile

# 431
  • на земята
Здравейте,интересувам се за този хотел Village Mediterranean,намира се мисля в Катерини ,четери или пет звезден е,ако някой е ходил или има впечатления,моля за мнение и за повече изнфо.Много благодаря,знам че темата е от доста време,чета ви с интерес   bouquet

# 432
# 433
  • на земята
 aH~   bouquet много благодаря ..))))

# 434
  • София
Брех,много хубав тоз Пелион Peace
Chat Noir,разкажи малко повече Praynig
и пъте ме интересува,по скоро маршрута Peace

Общи условия

Активация на акаунт