На море в Гърция 2013 – VI

• 91 250
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ровичкайки си това-онова днес открих един сайт за автобусни превози за Халкидики, който може да е полезен, защото имаше няколко пъти питания. Не го виждам на първа страница(уж гледах внимателно, моля за извинение ако греша), за това поствам линка  Параход ако иска да го сложи там за следващата тема.

http://www.ktel-chalkidikis.gr/index.php?act=viewCat&catId=1001

Надявам се че е актуална информацията, гледам че имат опция и за он-лайн услуги.

# 541
Няма го на 1-ва, да, иначе аз го ползвам често, като питат за обществен транспорт околовръст Simple Smile

# 542
  • София
Много благодаря, момичета!   bouquet

# 543
  • София
Здравейте,
Дали някой може да ми помогне с информация относно разстоянието в Керамоти от Амос бийч до плажа Паралия, дали смятате, че е възможно да се върви пеша с малки деца?
Питаш за разстоянието между 2 бийч бара, така ли? Защото и Амос бийч и Паралия са на плажа. Разстоянието не е много малко. Може да се върви както по плажа, така и по крайбрежната улица. Интересно ми е за какво ви е с малки деца да ходите от единия до другия край на плажа, при положение, че плажа си е идеален и при Амос бийч.

Dechy, всъщност питам за разстоянието между двата плажа. Колко време смяташ, че би отнело?

Имаме приятелско семейство, което е резервирало в Афродита, а ние - съвсем близо до Амос. Чудех се дали бихме могли ежедневно да извървяваме това разстояние поне за сутрешния или следобеден плаж, за да сме заедно.

Благодаря!

# 544
  • София
yoretmenim, това всъщност не са два различни плажа, а 2 плажни бара на един и същи дълъг плаж. Преполагам, че изминаването на разстоянието между тях би отнело около 10 мин. Е, ако решите може и с кола... Simple Smile Ние сме от мързеливите дето се придвижват из Керамоти с кола.

# 545
Момичета, утре отпрашваме към Посиди. Някой може ли да каже каква е температурата на водата на Халкидики? Не, че утре няма да я пробвам, но да си попитам Mr. Green

# 546
  • София
Момичета, утре отпрашваме към Посиди. Някой може ли да каже каква е температурата на водата на Халкидики? Не, че утре няма да я пробвам, но да си попитам Mr. Green
На първа страница има сайт за температурата на водата в Гърция http://www.meteo.gr/meteoplus/sf.cfm?sea_id=2 Това е за залива Термаикос - между 24-26 С.

# 547
Не мога да се оправя с посочения от теб сайт. Гръцкия ми е далечен. Все пак благодаря!

# 548
Не мога да се оправя с посочения от теб сайт. Гръцкия ми е далечен. Все пак благодаря!

Преводача на Гугъл?

# 549
  • София
Ами то няма много нужда от превод. И моят гръцки не е перфектен  Grinning. Аз съм го отворила на страницата на залива Термаикос, в първата колона са дните от седмицата, след това час от денонощието, после температура на водата, налягане, вълнението по Бофор и времето.

# 550
Ето ме пак с питане. Плажовете на Вурвуру организирани ли са т.е. имат ли шезлонги, на които срещу консумация от заведението да стоиш. Питам, защото от една вила ми отговориха, че във Вурвуру няма организирани плажове, а само бийч барове и все си мисля, че човека не ме разбра какво го питам. newsm78  Те повечето къщи и студия, които са на пръва линия излизат на плаж, но никъде по снимките не се вижда да е с чадъри и шезлонги.  #Crazy Та да знам дали да си носим ние, макар че ми се иска да си легна на шезлогна да си пия фрапето и да гледам морето  Sunglasses
И дали някой е чувал нещо за тези две вили - http://livari.gr/rooms.html и  http://www.halkidiki.com/anna-pousi/ дават ми добри цени, а и ми изглеждат добре на снимките. В нета нищо не мога да намеря за тях освен страниците им и сайтове, където ги прдлагат, затова ако има някой с лични впечатления ще съм много благодарна   bouquet

# 551
silna, не е организиран плажа на Вувруру. Бийч барове не съм виждала, последно миналата година бяхме. Има 2 таверни на плажа, като едната "виси" над морето, няма плаж под нея. Другата май имаше масички на пясъка, но шезлонги нямаше със сигурност.

# 552
  • София
silna Само плажа пред хотел Vergos има това, което искаш, виж как изглеждат на нашите снимки:

Другите са така:

# 553
Някой може ли да даде отзиви за Balias Studios в Nеа Peramos ?

# 554
silna Само плажа пред хотел Vergos има това, което искаш

Мислех си, че шезлонгите са само за гости на хотела  newsm78 Предлагат ли консумация за външни?

Общи условия

Активация на акаунт