Още мъничко остана с бебче да е всяка ЮНСКА мама

• 33 103
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
запис и от мен .
Да честитя на новите мами като им пожелавам да са им живи и здрави малките съкровища,а на тези който са още 2 в 1 леко и безпроблемно раждане още малко търпение момичета.Ние сме добре за сега малко повече плачем ,но аз съм свикнала от каката ,тя не млъкваше до 6 месеца така че имам тренинг.Пъпчето още ни ни е паднало и се надявам да е тези дни .В петък ще направим първата разходка тогава ставаме на 2 седмици надявам се да му хареса и да спим малко повече . Simple Smile

# 76
Фешънче, как така наддал 2 пъти повече от необходимото? Или за необходимо считаме долната граница на нормата? На мен д-р Азади ми е написала нормите за навършен първи месец:

тегло: 4 400 +/- 800 грама
ръст: 54.5 +/- 3.2 см

При вас как го смятат?

# 77
Честити рожбички на Kutco Pile, kikiriki87 и Veni Vivi, бъдете много здрави и щастливи, много да ви слушат бебковците, а и вие тях !  Heart Eyes   bouquet  Hug

Стиснати палчета за donito81!  fingerscrossed Мен ме приеха с разкритие но без контракции и ме сложиха на система (окситоцин), контракциите се появиха много бързо! Постъпих  в родилното в 12 на обяд, около час мина покрай настаняването, клизмата и не помня вече какво, после системите и в 15 и 20 вече бях родила. Не се притеснявай, слушай акушерката и лекаря и всичко ще мине бързо и лесно  Hug

Bobby, твоя мъж не става ли малко нахален, ааамаха Grinning В България си е чист героизъм да имаш 3 деца, аз искрено ти се възхищавам! Ние сме 3 деца, а майка ми на всичкото отгоре е и детска учителка, как се е справила психически, не знам..

Kanari, напълно споделям твоето мнемие за врещящите деца по заведенията, много ме е яд като видя майките им, как единственото, което ги интересува е цигарата и кафето и напълно игнорират крясъците на детето си   ooooh!
fashionmama, браво на Ян, добре го храниш твоето момченце!  Party

Моето мишле много сладко се стряска, вдига ръце и ги размятква за секунди, според мен е нещо съвсем нормално.

На нас за сега ни се разминават коликите, не знам какво беше оная вечер преди няколко дни, имаше всички симптоми, но от тогава не се е повтаряло, а доколкото четох коликите продължават минимум 2-3 дни в седмицата. Все пак си пием Хип чайчето с копър, на Мила й се услажда.
Хайде отивам да си боядисвам косата, че стана месец и нещо и съм заприличала на  afwitch

Прегръдки на всички  Hug

# 78
# 79
Софѝя се наяде на детската площадка към 8  и сега още спи в количката Crazy

# 80
  • София
За стряскането, понеже днес бяхме на ортопед и се возихме в колата, а там много шумове и Гери само переше ръце, и мм вика: айдеее...пак ще прегръщаме облаците Laughing

Венива,странно-мислех си,че имаше някакви индикации,ама явно се бъркам. Ти за първи път ли чупиш?Поне имаш зивинение-аз за тая бременност изпотроших неща за цял живот, като счупих наведнъж 3 чаши-аз бях разказвала тая история-супер много се бях изнервила-една след друга паднаха,всичко стана на сол...и чинии и купи,като една чиния се беше разбила на нивото на корема ми на ръба на мивката и имах страхотен късмет,че се разхвърча настрани...още намирам парчета от нея...
а пък моля ви се, Петя заспа в 6 и още не е будна!!! Shocked Ше взема да ида да видя дали диша...това никога не е било. Може би, защото преди това 24 ч. рева...ама почвам вече да си мисля, че тр.да става-не съм я къпала, не е яла,като се събуди такъв вик ще наддаде,че няма да и смогна... Още е в столчето за кола, а пък то нали уж не било хубаво да седят в него повече от 2 часа.
И вместо да зема да спя сега,седнах на компютъра като бял човек и пиша ли пиша...даже гледах един епизод от Малките лъжкини Heart Eyes едно време как безгрижно си го гледах това тъпо сериалче...и сега сигурно таман ще реша да легна и ще за започне Laughing

# 81
  • Paris, France
Ivvangeline, tuk ni dadoha s izpisvaneto edna tablica, spored koqto ot 52 cm za edin mesec trqbva da sme 56, a nie sme 57 za 2 sedmici i polovina. Ot 4180 grama za edin mesec trqbva da sme 5 kila, a nie sega veche sme 4850 g, pri vse, che beshe svalil do 3900. Pedi dnes mi kaza, che normata na den e mejdu 20 i 50 g, a moeto slonche e naddavalo s okolo 80 na den... Kakvo da kaja, shte vuzhvalqvam bulgarskiq yunashki gen... Simple Smile (sorry pak za latinicata)

# 82
Kanari -  будни ли сте? Simple Smile Моята няма никакво намерение да се буди, така като я гледам....А е насрана до ушите ooooh!

# 83
Ох и моето кърти от 3 часа и кусур, аз си боядисах косата, изкъпах се надълго и нашироко, 2 сериала изгледах, сега съм пуснала 3ти и чакам да се събуди, че да го изгледам докато я кърмя и дохранвам. Ама тя много обича така - да се наспива като пич някъде по това време и като си легнем след половин-един час ще седи ококорена сума ти време  Crossing Arms
Kanari, време е вече твоите котета да станат по-спокойни, достатъчно те поизмъчиха Simple Smile

# 84
  • София
Събидихме се...и като осъзнахме изведнъж че сме гладни...леле ooooh! като включихме смукача-като фирка-все едно за последно ядем и никога повече...и сега си циврим кротко по стар обичай Tired

# 85
Фешънче, българското си е българско!:)
Абе нещо много къртят децата в тия жеги! А моят е взел да се наяжда напоследък само от циците и после си нана пак по 2-3 часа - брех, да не би да ми се е увеличила кърмата, а и после почти нищо не изцеждам с помпата, преди изцеждах ... Thinking Все му приготвям АМ за дохранване и все го хвърлям последните пъти - вече ще чакам да видя дали се е наял. И пак е лайнян ден - да. Е, все пак не е като вчера, когато го преобличах ни повече, ни по-малко от 11 пъти ... Влизам днес в стаята му - то мирише на акита със сметанов мирис, бебчо плешив като чиче и облечен от ММ с женско боди (от една приятелка дрешки всякакви). Толкова смешно ми стана от тая картинка, че почнах с глас да се смея. Ама как можа Лъчи да оплешивее така като Ленин - очичкави се точно за 1 ден:) Майка ми казва, че това е бебешкото мъхче и то пада, ама а дано му падне и от челото - че сега е с плешива глава и космато чело:)

# 86
  • Paris, France
 Joy

# 87
  • София
Уффф писах писах и изчезна...е няма па пак да пиша... Laughing

# 88
Е, пиши, де:) Простено ти е, само ако спиш, което искрено ти пожелавам!:))

# 89
Да се похваля и аз на 21 няколко часа преди предвиденото секцио реши че вече иска да излезе на бял свят Боян 3,980 кг 54 см.
въпрос към ЛЛЛ
когато кърмя малкия Боян се храни по 2 часа и след това заспива за 15 мин и после пак започваме с кърменето. Когато му давам изцедена кърма си спи 2-3 часа и вс е наред. За това от два дена само се изцеждам и така се храним, но от едната гърда езцеждам  по над 50мл а от др за  същото време 20. Не мисля че е запушена защото са еднакви на до ир. Не е по твърда от другята. Възможно ли е да има по малко кърма в едната гърда?

Общи условия

Активация на акаунт