41 ОУ "Св. Патриарх Евтимий" - гр София - тема за информация 2

• 86 440
  • 282
  •   2
Отговори
# 270
Здравейте г-жа Ангелова  няма да поема 1 клас тази година, нали? Работи ли в училището?

# 271
Ако някой е бил на отворените врати тази година - може ли да споделите информация - кои учители ще поемат първокласници/ще има ли паралелка с профил матаматика? Всяка информация за училището ще ми е полезна.

# 272
Велислава Стоилова и Веляна Пенкова са двете учителки за Подготвителна Група в 41-во ОУ Свети Патриарх Евтимий.
Някой има ли впечяатления / мнения за тях?

# 273
Здравейте г-жа Ангелова  няма да поема 1 клас тази година, нали? Работи ли в училището?

Да, г-жа Ангелова септември 2025 поема 1.клас и води паралелката с математика.

Велислава Стоилова и Веляна Пенкова са двете учителки за Подготвителна Група в 41-во ОУ Свети Патриарх Евтимий.
Някой има ли впечяатления / мнения за тях?

За Велислава Стоилова- на моя позната детето беше при нея - странна и много трудна комуникация с нея. Много обидчива. Не препоръчвам.

# 274
Благодаря, но вече сме в 1 клас Simple Smile .

# 275
Здравейте, отворените врати в 41 ОУ в събота от 10 до колко часа са?

# 276
# 277
  • София
Здравейте!
Ако има някой родител тук на дете в 4 -ти клас в момента в 41-во ОУ, моля за отзиви за класните ръководители.
Благодаря предварително!

# 278
Здравейте, дъшеря ми е приета в 5Б клас с класен Васил Геров ( учител по история) ! Моля ако някой има мнение за този учител да пише и бих се радвала на всякаква друга информация за учителите на 5-7 клас!

# 279
Аз нямам информация за този преподавател, но има ли информация кои са класните ръководители на другите паралелки?

# 280
Може да се обадите на телефона за контакти на училището и да питате кои са класните, те вече са ги определили, но на мен ми казаха само за 5Б.

# 281
  • София
Здравейте, дъшеря ми е приета в 5Б клас с класен Васил Геров ( учител по история) ! Моля ако някой има мнение за този учител да пише и бих се радвала на всякаква друга информация за учителите на 5-7 клас!

На мои приятелки на децата е бил класен - като класен много си го харесваха и обичаха.

Преподавал е история на моите деца, не им беше любим предмет, но повече не си спомням, беше отдавна.

# 282

Здравейте, моето момче ще бъде в същият клас. Преместих го от друго училище. Много ще се радвам да ми споделите впечатления от класа .
Много Ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт