СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 591
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
soho doll , за съжаление при мен така протичат подготвителните контракции. Те по принцип са нормални в този срок, но според доктора ми не трябва да са чак толкова упорити и болезнени (при мен), препоръчва да си жуля магнезия и да си почивам когато ми се появят такива усещания.
И все пак- на думи едно,на живо друго, при теб така, при мен иначе, най-сигурния лек за безпокойството е консултацията с лекар  Peace

# 136
пфуууу,успях да вляза най накрая
само се записвам,а когато съм в настроение ще ви чета...толкова ми е скапано,направо... Cry

# 137
soho doll, аз имам същите оплаквания. От 5-тия месец започна често да ми се втвърдява корема, а от няколко седмици и другите описани от теб "екстри". На мен са ми предписали магнерич 3х1, но в такива моменти лягам на една страна и нещата се успокояват. Трябва повече да се почива. При продължително ходене се провокира силна болка и дърпане долу. За това избягвам вече и да ходя много.

# 138
Най-сетне да се добера  Mr. Green

Сохо долл, аз получих таквоз чудо в понеделник като се замотах по магазините. Сви ме изведнъж, коремът се стегна, повтори се и потрети и едвам се довлекох до вкъщи. Тръшнах се да лежа и не мръднах. Вчера бях на лекар и за съжаление се оказва, че шийката ми започва да омеква... Слава Богу не се е скъсила обаче. Та лежачката продължава, но поне се поуспокои коремът и днес се чувствам добре.

Бебка вчера я измериха 900 гр и казаха идеална е  Mr. Green

# 139
Записвам се да чета, защото имам да наваксвам "само" 10 страници  ooooh! Crazy
Утре съм на преглед и тогава ще се отчета подробно и подобаващо.
Лека вечер  Hug

# 140
  • велико търново
запис и от мен Wink малееее колко мн пишите  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy браво на вас нямах време да ви из4ета но дано само хубави новини да има  Hug Hug Hug Hug аз да питам нещо тука от близо седмица ми изтръпват пръстите на дясната ръка вие имате ли таковва нещо newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 141
Здравейте, коремчета Hug
Puffy и аз днес влизам в 30 седмица Crazy но на мен термина ми е 13.09, а твоя е 05.09 newsm78 На лентичката ти пише 30, но навършени седмици и започваш 31 г.с., т.е. започваш да броиш 30+1, 30+2 и т.н.
ПП: Видях, че и unique_v те е информирала вече Crazy
А за ФМ нямаш много време, прави се до 32 седмица.
Pukanka евтини дрешки има в борсата Диана и Ники в Хаджи Димитър. За Хиполенд - и аз съм със същите впечатления като Soho doll - търсиш някой да ти обясни, а се оказва че и те нищо не знаят. В Дундьо ни казаха, че при покупка над 500 лв. получаваме 15% отстъпка, но не е евтин магазин. Хавлийка, която аз си взех за 10 лв. там беше 15 лв., същото е положението и с една пелена, която се прекарах да взема от тях. Ако имаш възможност обиколи информативно някое квартално магазинче, за да можеш да се ориентираш в цените.
Choch_KA радвам се, че си добре и че съм била полезна Wink
sweetynel голямо бебе ще си имаш, а аз си мислех че моята девойка 1400 гр. в 29 навършени седмици е голямо hahaha

# 142
  • София
Kikito86 Да да разбрах как стои въпроса със седмиците,явно до сега съм била в заблуда  Laughing
Да знам че се прави до 32 та днес ще го обсъдиме окончателно с ММ и ще видиме дали ще ходя Simple Smile

# 143
  • До морето :)
Сохо, и аз не разбрах какво точно те е заболяло. Мен 2-3 пъти ме е срязвал страшно стомаха, дори имам чувството, че повече от контракциите ме е боляло тогава, но е било единично. Сега като се замисля е било при някаква по-рязко ставане или подобни. Но след като не се е повторило, си правя пас. Звънни на АГ ако искаш.

Ени-тка, сподели какво те мъчи!  Hug

mushmurochence, добре дошла. Не се шашкай толкова за мерките на бебето, всичко е ужасно относително и неточно.

Ширина, от самосебеси не са ми се схващали пръстите, но ако Елена легне за 1 минути на ръката ми и ми изтръпва мнооооооооооооого, все едно 1 час е лежала на нея. Не знам защо така.

За Хиполенд - от там купихме само количката, но защото знаех, че я имат същия цвят. А и звъннах предварително по телефона, за да знам дали да тръгваме, да не се разхождаме напразно. Сега гледам, че имат и желаната от мен кошара. Може пак от там да я вземем. Но до там. Много е скъпо е там според мен, нищо, че имам карта за намаление.

# 144
Лече , би ли споделила каква е тази карта в Хиполенд? Как се изкарва и с колко процента намаление е?

# 145
  • До морето :)
Беше нещо, че ако пазариш над 100 лв (мисля) ти дават една карта с около 5% (Божеее, беше преди 2 години, а и съм забутала някъде картата). Та още като купувахме количката и ни я дадоха, даже приспаднаха от нея намалението.
Намерих го:
http://www.hippoland.net/hippo-plus/

# 146
  • Пловдив
Моят Убавец е приет на 5 желание чак. Ще пускам документи за 2 класиране.
Момичета, не се шашкайте за големината на бебетата, те са на база на предположения все пак. Моят го даваше 800 гр преди месец. Ама не съм сигурна дали е така. Обикновено с поредността на бременността се увеличава и теглото на бебетата. В смисъл при мен с трето е нормално да е по-голямо.

# 147
Puffy1988, Kikito86, кажете, ако се разберете нещо за Тина Киркова и аз съм се запътила на там и все се помотвам и наканвам. Мисля да отида и на училището им да видя какво ще кажат  Simple Smile

# 148
Момичета, вие избрахте ли си вече педиатър за детето или още е раничко?

# 149
  • София
Мерси, момичета! Лежане трябва и да си пия забравеният магнезий.

Общи условия

Активация на акаунт