СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 594
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен
От около седмица боря тез бактерии,не минаха с това,дето ми го изписа док
Дадоха ми направление за нефролог,и сега пак пуснах урина и чакам резултатите
Одеве видях,че някои са излезли - пак пише много бактерии и левкоцити  ooooh!
И на всичкото отгоре - белтък в урината
В понеделник ги правих пак и ми бяха горе долу добре-2-3 левкоцита,рядко бактерии,а сега
Ще се гръмна,не знам какво вече да правя
В петък ще ги нося на тая нефроложката да ги види,ама и нямам никакво доверие,нито на моя доктор,на никой  #2gunfire
Много се притесних днес,поревах си
До сега всичко вървеше добре,а сега какво стана,взех да се шашкам
Само дано бебо да е наред,надявам се да не му стане нещо........ smile3518
Оплаках ви се  Cry

# 151
  • София
new leaf Ами разбрахме се утре да се обадя да ни запиша за този вторник които идва (2.07),а ако няма свободни места за следващия вторник (9.07).Ако ти е удобно тогава казвай направо и тебе да записвам Simple Smile От 13.00 часа е посещението Simple Smile

# 152
Puffy1988, с вас съм  Hug ако ме искате, разбира се Embarassed

# 153
nenimira, личен опит нямам, но все пак да ти напиша,че приятелче на Ива - на 6 годинки- скоро лекуваха бактерии в урината с Уринал с червена боровинка, не знам точно какви са бактериите, но го споделям само да го имаш предвид, защото доколкото разбрах този медикамент е или билков, или хомеопатичен, а и щом става за деца, значи не би трябвало да навреди на бебето или на теб. Провери ако искаш.

# 154
За педиатър, смятам да е при педиатърката на баткото, доволна съм от нея, писах веднъж, че подкрепя дългото кърмене и лекува предимно с хомеопатия. В 17 п-ка е, на театър София, май ще е далеч на ioana_g , ако я препоръчам.

Nenimira, да не си размотавала урината по-дълго време по жегите? Аз така с предната бременност веднъж бях оставило контейнерчето в колата на слънце и беше попресядало преди да го занеса.... И после-шаш и паника.  Shocked

Soho, и на мен така описана точно не ми звучи познато тая болка... newsm78 най- добре звънни на АГ-то, ако още не си.

# 155
 Лече , благодаря ти! Поръчах си картата. Досега имам няколко покупки от магазина и ако знаех за нея щях да се възползвам.  Hug

# 156
Soho, направи си примерен график и не си забравяй магнезия. Аз съм го разпределила така, че да го пия 3 пъти на ден, а ако ме свие много - стигам и до 4 пъти. Но и аз като Шамс - веднага гледам да легна някъде. Вече по-добре ли си? Lulu, аз ходя в 17 п-ка на ЖК. Коя е педиатърката, за да я имам предвид? Днес си пуснах изследвания - уж всичко изглежда наред, ако не броим наличието на някакви кетони, но утре сутринта ще ги покажа и на лекарката си. Хубава вечер ви пожелавам!
Мушмороченце, добре дошла!

# 157
Не,не съм я размотавала,веднага я занесох
Четох за Уринала,пише,че може да се пие по време на бременност,ще видя какво ще ми изпише нефроложката в петък

# 158
Ненимира, не изпадай в паника, напълно е възможно да ги изчистиш с пиене на много течности и билкови таблетки, каквито ти изпишат (и Уринала, и Неоренала и още едно имаше имат еднакъв ефект- не позволяват на бактериите да се закрепят за пикочните канали, за да ги изпишкаш). Още ли не са ти пуснали стерилна да се види антибиограмата каква е? Според това ще се прецени от какви антибиотици ще се повлияят, ако се наложи. Само спокойно, в краен случай с антибиотик, всичко ще е наред. При мен се случи същото с първата бременност, но в по-начална бременност, но се разминах с антибиотика.

Сохо, палци и от мен - редовно  магнезий и повече почивка, ама май не е лошо поне да се чуеш с лекаря си  Hug

При нас да чукна на дърво не е имало повръщане цял ден... Дано да се е разминало вече.  Praynig

Пете, стискаме палци баткото да се вреди по-напред на второто класиране  Peace

# 159
Ненимира, не изпадай в паника, напълно е възможно да ги изчистиш с пиене на много течности и билкови таблетки, каквито ти изпишат (и Уринала, и Неоренала и още едно имаше имат еднакъв ефект- не позволяват на бактериите да се закрепят за пикочните канали, за да ги изпишкаш). Още ли не са ти пуснали стерилна да се види антибиограмата каква е? Според това ще се прецени от какви антибиотици ще се повлияят, ако се наложи. Само спокойно, в краен случай с антибиотик, всичко ще е наред. При мен се случи същото с първата бременност, но в по-начална бременност, но се разминах с антибиотика.

Чакам резултати от стерилната,и тогава ще ми изпише нещо,дано е подходящо за нас и щадящо за бебо  Praynig

# 160

Бебка вчера я измериха 900 гр и казаха идеална е  Mr. Green
Малееее, моята мома преди един месец  беше 930 гр, та значи вече кой знае колко е....  Grinning  newsm78 Май ше ми е някакво гигантче... хоххо  Joy

# 161
 Бебка беше измерена 895гр. преди 9 дни.

# 162
  • Gone with the wind

Бебка вчера я измериха 900 гр и казаха идеална е  Mr. Green
Малееее, моята мома преди един месец  беше 930 гр, та значи вече кой знае колко е....  Grinning  newsm78 Май ше ми е някакво гигантче... хоххо  Joy

Все пак разликата ви с Шамс е 3 седмици, та не виждам кой знае каква разлика в размерите

# 163
  • София
Ненимира, нищо чак толкова страшно не е станало Hug  Бременните са податливи на инфекции, бактериите в урината май са често срещано явление.  Всичко ще се нареди.  То и аз се изненадах от този химитерапевтик, дето ти бяха изписали, ама гледам да не се бъркам в работата на лекарите.  С Уринал или Неоренал досега да ги беше изчистила сигурно Rolling Eyes  Стискам палци и по-спокойно, засега всичко е нормално, то ти пък съвсем нищо искаш да ти няма Mr. Green

# 164
Здравейте коремчета от едно завърнало се почерняло коремче  Simple Smile
Морето изкарахме добре,почерняхме,дори се къпах,спазвах инструкциите на док дано да нямам проблеми.Одеве писах,писах оставих си страницата, а малкото диване ми затворило и ми изтрило всичко  #Cussing out
Сега всичко дето ми беше на акъл ми изфиряса.
nenimira,аз по в началото имах и лекувахме с цистостоп рапид,пак е билково.Е и някакъв АБ пих ама само 1 прахче беше май.Аз сега преди да тръгнем на почивката трябваше да си взема изследванията,нооо реших да не си развалям почивката.Дано не ми се скарат и да са ми добре,че ми писна бактерий и хемоглобин ,все едно и също.Аз си се чувствам добре,ама ще мидим в петък  Rolling Eyes
Това с килограмите на бебето никак не ми е достоверно.Моята беба на 5.06 беше 740гр,сега на 21.06 при другия док  беше 1300гр.Навремето и за племенника казаха,че едва ли ще е над 2.500/измерен точно преди да се роди/а той  3.250 се излюпи.
Soho,няма да забравяш магнезия.Аз така от мързел да отида до аптеката,че стигнах и до други 2 вида хапове  TiredКоито засега пък съм спряла,ако видя зор тогава.Сега само си пия магнерота 3по 1.
Да ви се похваля/а утре и в снимки/ ,нададоха ми една камара с дрешки за беба от затворения магазин на етърва ми и братовчедката на ММ  Simple Smile
Малеее ама има и да наваксвам с четенето  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт