СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 521
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро коремчета! Страшен дъжд вали при нас.
Пелените на Минене са 20лв. за трите броя.

# 376
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
Choch_KA Честито за кошарката и матрачето,със здраве да си ги ползвате   bouquet
Ох момичета кажете вие как се справяте с киселините,защото ще откача,снощи едвам съм заспала,тази сутрин като че ли пак имам,а незнам какво да взема за да отминат  Sick
Мале след вчерашното първо пазаруване за нашия малчуган през нощта сънувах че продължавам да пазарувам  Rolling Eyes Явно съм била доста превъзбудена от пазара  Joy ама то кво няма като го чакам от толкова одавна  Heart Eyes
Тук при нас в София е много мрачно  buria даже и заваля преди малко,ужас сигурно цял ден ще е така  Wear Umbrella
Лек и усмихнат ден пожелавам на всички Simple Smile

# 377
Добро утро от мен!
Аз съм принципно добре, обаче ми излезе хемоглобин 98, което ме стресна. Преди три седмици беше 108, тогава започнах прием на желязо и сега се оказва,че е паднал още!
Помолих тук наблюдаващите лекари да ми пуснат венозно Венофер, и без друго им лежа в болницата, но те ме убеждават,че венозният прием криел някакви страшни рискове, практикувал се само в крайни случаи и т.н. Да продължавам да си пия Малтофера 3 х 1. Добре, продължавам, но съм неспокойна,че нивата толкова бързо падат.
Бебето ми го измери ехографа към 1,700кг = 32г.с и 3дни. Аз започвам днес 31-ва седмица. Знам от първия път,че щом върви детето голямо, то приемът на желязо и запасите за компенсация за след раждането трябва да са по-сериозни. Просто се съмнявам,че с таблетките ще постигнем това. Нямам търпение да се връща моя доктор от екскурзията си/ още 2 седмици/ и да ме консултира той, защото този въпрос наистина ме тревожи.

# 378
Добро утро ! И при нас вали  Heart Eyes  От кога го чакам тоя дъжд ....Наслаждавам се максимално на хладината и приятният мирис . Е, зверчето сега ще полудее и ще опустуши къщата ама здраве да е  Mr. Green
Хубав ден от мен  Hug

# 379
Добро утро и от мен Simple Smile
Днес май целият ден ще е сив и дъждовен тук. Пък в последно време съботите и неделите ги очаквам с такова нетърпение.

Amelly, и ти ли си при Нецов? В болницата лежах два пъти и всички бяха много мили. Сега поне ми е познато като място и условия, и това ми дава отчасти спокойствие за очакваното събитие.

Преди доста време сънувах бебето ми и че е момченце, а снощи и датата на която ще се роди. Да видим Simple Smile

# 380
Добро утро   bouquet
Пуфи,  за киселините единственото,  което ми помага е малко сода за хляб разтворено във вода,  след 10 мин няма и следа от тях Hug
Амели и аз бях с хемоглобин 105 и започнах 1 път на ден прием на Малтофера и след 1 месец беше паднал на 100,  сега съм на амоули Тотема. Ти все пак си 3*1 и дано има по голям ефект,  но питай дали да не си вземеш Тотема,  моя лекар мн го препоръча. Как са искарали вечерта двамата герой като мама е в болницата?
айде ние въпреки лошото време пак излизаме,  не можем да седим ние в нас,  големи сме хаймани Joy

# 381
Момичета, моя хемоглобин беше спаднал на 100, док ми изписа Тотема, но не исках да ги пия, защото знам, че при пиене на желязо се развива по-голям плод, което се случи с първата ми бременност. Странното е, че без прием на някакви медикаменти, без диета, за месец и половина Хемоглобина ми стана 123. Хайде сега кажете как да си го обясня  newsm78
И тук е дъждовно, с детето цял ден ще стоим вкъщи и ще откачим, но поне е прохладно.

# 382
eни, при д-р Димитров съм.

_Ninka , снощи се разделихме сИва с голям рев, тя искаше да спи тук с мен, едва я избутах да си ходи. Днес обаче не може да стои при мен, защото дежурната докторка е против.Не съм си била почивала с детето, а 80% от терапията ми била почивката. Не знам тя какво си мисли,че правя по цял ден,когато несъм в болница? Нали това дете трябва да се отглежда все пак, не мога да го ритна някъде за месеци напред, за да си лежа необезпокоявана докато сероди бебето!

Нощта как е минала вкъщи, не знам, но сутринта получих сведение по телефона,че тати е счупил простора, докато се опитвал да простре прането и ми е изсипал целия гардероб на пода,докато ми търси жълтата жилетка (единствена, жълта,набива се на очи и беше най-отгоре, че скоро я обличах и само тя ми става)  ooooh!  Определено като ме изпишат, ще има много да си почивам!

# 383
Добро утро! Дано цял ден да е хладничко, че да мога да пощъкам малко.
Пуфи и аз тази нощ ме спах от киселини, няма такова чудо. Пих сода, пих прясно мляко. Дремах седнала.... Crossing Arms Обаче после като съм заспала чак в 10 станах.
 За желязото почвам и аз да се тревожа. Пия по 3 на ден Феро Фалгама от два месеца, ако не и повече. Обаче АГ не се сеща да пусне контрола да проверим. Миналия път си направих устата, но не стана.Дано сега го убедя.  ooooh! ooooh!
 Да ви са честити покупките. И аз тези дни сортирам покупки, дрешки от племенниците.... А трябва да започна и аз да се подготвям. Къде с багажа , къде психически  Mr. Green

# 384
  • Пловдив
Добър ден. Снощи комшиите под нас до 5:30 празнуваха. Crazy Чалга до дупка, кючеци и ...Днес съм като ранен самолет, ММ е първа смяна и става в 4:30, което означава че яко е "купонясвал" и той до зори принудително. Бясен е. Аз поне до 10 поспах.
Мая 191, хемоглобина само да си видиш е 3.00 лв мисля. Ако толкова се притесняваш, пусни си един. Ти реши ли къде да раждаш?
Amelly, и твоята хич не е лесна. А за мъжа ти въобще не се учудвам. Аз за това искам да си подготвя всичко, а другото, което може да ми потрябва, но няма да взема на първо време ще го сложа на видно място. Страшна работа са. Окото ще им извади, но не го виждат. Ти се оправяй вече и не се тревожи за ремонта. Ще се справите.
Puffy1988, за киселини вземам Зероацид. Само като ме почнат го смуча, за секунди спират. Аптекарката каза малки глътки прясно мляко, че помагали. Имам и Талцид, но той не трябва да се приема често, че имал алуминий вътре.
Благодаря още веднъж за милите пожелания.  Hug
Честити покупки на всички- със здраве да си ги ползвате.
Трябва вече да оправя багажа днес. Мързи ме... Tired

# 385
  • София
Благодаря за съветите за киселините  Heart Eyes Четох из нета че ябълките също помагали и газирана вода,ще пробвам днес така,защото не искам да приемам лекарства колкото и да стават за бременни,пък вече ако и това не помогне ще прибегна към тях няма да имам избор  Crossing Arms

# 386
Пете, хич незнам  #Crazy Изпитвам ужас от болници и не съм влизала нито в Окръжна , нито в Хирургиите.Дано не се и наложи до септември  Praynig Но като гледам- ще е една от тях. За Весела чух , че било много мизерно  newsm78 В хирургиите задължително те мъчели първо нормално да се опиташ да родиш. Нямало такива лиготии- искам така...искам онака.Макар че мен това не ме тревожи. Като че ли по-добри отзиви чувам за Окръжна и за сега се настройвам за там. Но ме тревожи фактът, че нали те се редуват по дежурство. Да не стане аз да ида там и да ме препратят  newsm78

# 387
Здравейте,момичета! Пак много сте изписали за два дена!
Амели,оправяй се бързо   bouquet
Аз си пуснах изследвания и сега чакам да дойде утре да видят и да кажат лекарите компетентното си мнение.  Praynig Дано всичко е наред,че това кръвно и главоболие много ме притеснява.А и захарта нещо ми прави номера.
Писали сте за хемоглобина- и аз имах един период,в който хем приемах желязо,хем си падаше въпреки това.Сега се е закотвил на едно място. Иди го разбери. Но ми казаха,че за този срок на бременността било нормално да започва да пада,знам ли..   newsm78
Аз пак чувам коментари кога съм трябвало да пазарувам за бебето и защо,тея хора защо не гледат себе си ,не знам  Weary Ние гледаме да оправим първо големите разходи с ремонти,креватчета ,колички и тн.,а те вече акъл дават и какъв трябва да е биберона на бебо и какво сме чакали,че не сме го купили! УФ! Както и да е ,важното е всичко да мине добре и да се роди живо и здраво детенце,а на тея коментари ще се опитам да не обръщам внимание. Оплаках се!

# 388
Привет пупи ! Тук днес е облачно  newsm44
Седмаче аз на такива казвам -чакам да видя подаръците и тогава ще купувам каквото липсва Wink Това за желязото не го знаех,че бебето става по голямо ,то моите имат нужда де  Thinking
За киселини понякога сода друг път газирана вода помага ,а има и моменти само хапче ме спасява.За ябълки при мен не действа ,сигурно защото по цял ден ги хрупам hahaha

# 389
  • Пловдив
Мая191, няма кой да ви върне. Входа е откъм Спешното в Окръжна. Условията там са най-добри, като изключвам "Селена". Лекарите са на ниво. Раждала съм във "Весела", но преди много години. Иначе и до днес обръщат много внимание на българките, че са кът. Аз съм близо до махала и като раждам предпочитам да няма такива около мен или поне да са отделени. За ВМИ мненията са доста противоречиви и като изключим баща и син Амалиеви, май няма много добри отзиви за там. Разгледай им сайта, за да добиеш представа, ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт