СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 509
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Таня, може мъжа ти да прикачи малка поставка на клипс към ръба на креватчето или пък да си закачиш по същия начин торбичка с разделения - както ти е удобно.
Аз съм си създала навик, независим от бебето, да си държа козметиката за къпане в банята, а козметиката за тяло в спалнята, в специална секция в гардероба. Като си взема душ или Ива като се изкъпе, вадя мазилата, хвърлям на леглото, мажем се и после прибираме  Grinning Сега просто ще отворим малко място за козметиката на бебето, която ще е вероятно само 2 опаковки (олио за тяло и крем за профилактика на подсичането). Памперсите ще държа в торбичка до леглото, като на нашето (детското) има подходяща закачалка на късата страна.

още един органайзер
Намират се различни модификации и в магазини "всичко по лев", със сигурност ще имате в Асеновград.

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 19:48 от Amelly

# 421
  • Пловдив
Ей, няма такава мъка. За първи път ми излязоха сълзи на очите при епилиране. Няма и на козметик да ида, защото няма да издържа. Не знам защото дълго време само ги бръсна ли? Дали от бременността не са станали по-здрави? Чак с кръв излизаха.  Shocked За триъгълник въобще не съм си и помислила. Направо съм отчаяна. Сърцето взе да ми лумка. Tired
ММ го чакам цял следобед да ми измъкне саковете да оправя багажа. Зяпа в нета, игра на някаква игра и вика лесна работа. Преди 5 мин вика ми аз ги свалих- да оправим багажа. Викам-няма. Цяла с-ца мрънкам и нищо. Сега в 21 часа багаж ще оправям.  Crossing Arms
tania_tsvetanova, може и някаква етажерка да сложите.
Честити превозни средства. Със здраве да си ги ползвате.

# 422
Благодаря ви момичета за идеите, ще потърся нещо готово.

# 423
Таня , току що видях снимките в снимката.  Whistling Whistling Много са хубави всички дрешки!  Heart Eyes

# 424
Таня , току що видях снимките в снимката.  Whistling Whistling Много са хубави всички дрешки!  Heart Eyes
Благодаря!

# 425
Ейййй айде приеметеме в тая група деее, последен път пиша по тоз въпрос  Crossing Arms
Еееее как да кача снимки и как да видя вашите ?????  Thinking

# 426
 Пиши на Памперс.

# 427
Туитито , ти сега ще почваш 8-ми месец , ами то направо не останало , като то кажат дата да пишеш , че май само ти си ни майче с близначета тук . Имаше и едно момиче hut , но тя май само в най-първите теми се разписваше .
Ние сега се върнахме от кратка разходка , ами то на вън бая захладня , но вътре  е супер - живеее се  Wink  Малката сега се загледа по карибски пирати , дават го по нова и са и много интересни пиратите  Simple Smile  
Козметиката ще я държа при нашата , няма да взимам нищо допълнително , защото нямам нужда. Имам голяма витрина от шкаф отделена само са козметика и  лекарства и тя ми е достатъчна .

# 428
Добра вечер момичета!
Аз рядко се вясвам,щото компа все е окупирани гледкам през телефона.А на него не мога да отворя бг мама.
Ей сега се сетих да отворя диска от фм на 21.Ееее ама направо съм бясна,че нищо не ми е записал.Всеки път така/щото имам и един по-ранен и един от частната док/ на 3 диска нищо.А съм гледала на една позната много сладко беше клипчето.На мене ми записали само някакво измерване и все едно е на пауза  Tired Няма ръце,няма крака,глава,лице  #Cussing out Не че е нещо кой знае какво/щото с ММ се поскарахме,че било ненужно,нали щели сме да я видим като се роди/,поне казват че е здрава засега  Praynig но все пак ми се щеше да имам поне снимка на беба в корема.Вашите дискове как са,ще питам аз като отида пак на жк,защо така.
Инъче сме добре,в Русе вали от презнощта като порой и не е спирало цяял ден.Днес за малко си помислих,че такова ще е времето  като се роди беба  Tired

# 429
На моя диск има хубави клипчета и снимки, но пък тогава бях в 20 г.с. и то е само кожа и кости. И на мен ми се иска да го  видя сега как изглежда.

Даже Габи вика: " Ами то е като извънземно " горкото Weary

# 430
аз пък още нямам диск, щото на всички прегледи моето момиче е с гръб към ехографа и не се помръдва и няма смисъл да се записва. Иначе в клиниката в Плевен към всеки преглед след 5-ти месец ти правят диск, обаче при нас няма качествено представление Simple Smile за записване.

# 431
Имам си всичко на диска - клипове, снимки... смешко Simple Smile Живот и здраве, ще се видим на септември - Боил нямаше много общо с това, което се видя на ФМ, да видим този хубостник.

Като преравях разните му стари работи, ми попаднаха контейнерчета за кърма - понеже не сме ги обсъждали, реших да ги спомена. На мен ми бяха много удобни за замразяване на кърма във фризера, а е хубаво запасите да се натрупат през първите седмици, когато кърмата по правило е в по-голямо количество. Peace

Днес много ме боли гърба, за пръв път Sad Сигурно от многото шетане. Някой идея за гимнастики или упражнения, с които облекчавате болките в гърба?

# 432
Нямам никакви такива екстри като диск със запис Sad  Даже ако на един от прегледите ако не бях настояла за снимка ,и такава нямаше да имам. А , когато ми беше часът за фетална , 4д апарата се падна да е развален , та я правихме на обиковеният. Като цяло това са си екстри и не са неща , които имат някакво голямо значение за бремеността, но все пак ми се искаше малко повече " глезене" в тази насока да има  Wink
Петя , ти с епилатор ли пробва ?. Аз такова чудо не мога да търпя ooooh! . Започвам направо да рева от болка. Обаче кола-маската ми е супер , не ме боли вече почти въобще и космите на краката супер много се разредиха . Скоро трябва да си запиша час , че вече не искам да се мъча сама .

# 433
Добре сте си починали днес Mr. Green
Аз се разсипах от ходене и работа, правих си борканчета и компотчета за зимата и готвих и се прибрахме умрели с ММ за сън Blush
Тук цял ден въли като за последно и доста добре се намокрих и довечера ще спя с юргана .
Днес и друго свъших, разрових гардероба на свеки с чаршафи, разбирайте нови с етикети, платове и покривки и си харесах два комплекта и за бебка, да ушием един два от памук,, истински Flutter и ще купя 1-2 и готово.
Отивам си изчистя кайсиите, че ще правя сладко утре ох, тая бременност няма спирка значи  hahaha

# 434
Готовооооо качих снимки, не че са много , но аз и от скоро пазарувам.
Вашите неща са разкошни, със здраве да си ги носи всяко бебче Hug

Общи условия

Активация на акаунт