СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 517
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Tuitito Казваш.ама то идва следващия с умни идеи и изказвания  hahaha И така,ама то хората за това имали усти-да говорят. Ми да си говорят,опитвам се вече да не се ядосвам.
Момичета,някъде назад беше писано,но заформихме спор,сега като съм в 28 г.с. + 5 дни ,28 или 29 г.с. се води?  newsm78
За киселините и аз съм чувала газирана вода,но не съм пробвала.За протекторите ме отказаха.
Така като гледам как вали тук и днес разходката ми се размина.

За г.с. на мен така ми  обясниха - Ако си на 25 години и 2 месеца не означава, че си на 26 години, просто си минала 25  Wink т.е. шом днес си 28 +5, след два дни си точно в 29г.с.

Ако си на 25 години и 2 месеца, означава, че имаш 25 навършени години и си започнала 26-тата. Същото е и с г.с.

# 406
Благодаря за разяснението,момичета!  Hug Аз също смятам ,че съм 29 г.с.,понеже са минали цели 28 и съм започнала 29-та седмица,но не всеки го смята така.Както и да е.
So Amazing и на мен лекарката ми е казвала много да внимавам тези втърдявания да не са болезнени или на равни интервали.Ако нещо те притеснява обаждай се на доктор,все пак това им е работата  Wink Дано не се повтаря повече
Таня,а това трепване придружено ли е с едно като пукане?  Laughing На мен ми се е случвало така и мисля,че хълцука  Mr. Green

# 407
С предната бременност, усещах хълцукането като подскачане на целия корем. Усещах, че хълца защото беше на равни интервали. Сега още не се е случвало.

# 408
Boyanova.90 честито количка!

Трептенето е просто трептене, без пукане или подскачане на корема.
Ходихме с ММ до магазина, за да се поразкарам малко, едвам стикнах, а е на 10 мин. Като вървя и започва да ме боли ниско долу и едвам се движа, по - добре да си лежа вкъщи, не ставам за никъде, като инвалид съм.

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 17:15 от tania_tsvetanova

# 409
здравейте и от мен мамчета в този дъждовен ден   bouquet
Днес направих първата покупка за беби ще я кача във фейса Hug
връщам се да ви чета  Hug Hug Hug

# 410
Здравейте, мамчета Hug Ние се завърнахме от Рила. Беше много хубаво, но студено и дъждовно Crazy Нямаше обхват на нито един мобилен оператор, абеее пълна изолация и пълноценна почивка Laughing
Честито на всички, които вчера са празнували /малко със закъснение/  bouquet
Puffy за киселините аз пия поне 150-200 мл газирана вода на един път, после няколко пъти се оригваш с глас, както си пише по книгите и си готова пак да папаш  hahaha
mushmurochencr това, че кошът за новородено не може да се повдига и е само легнал, не смятам че е недостатък на количката. Нали ще го ползваш най-късно до шести месец, а когато бебето започне да се изправя - направо в летния кош.

# 411
Разрових и бебешките дрешки (този дъжд ми действа много добре на ентусиазма за домашна работа  Mr. Green ), много мило ми стана. Честно, поне половината от дрешките 0-6м. Боил изобщо не ги е обличал, даже ги бях забравила, а другите да съм му ги слагала по 3-4 пъти. Новият човек направо от нищо няма нужда, що се отнася до обличането. Може би само някакви по-дебели блузки и панталонки да ни дотрябват, защото все пак баткото беше лятно бебе и в началото не е ползвал дебели блузи.
Яд ме е за няколко красиви летни гащеризончета с къси чорапки и къс ръкав, които така и ще си останат не изполвани, защото не си представям чааак такива жеги да настъпят септември-октомври, че да пусна новородено по  къси гащи...

# 412
  • София
Boyanova.90 Честита количка,със здраве да си я ползвате Simple Smile
Аз за щастие все още не съм усещала контракции,но няма да казвам и дано да не усещам скоро,защото знам че няма как да стане рано или късно ще почнат тези подготвителни контракции.Мене само кръста си ме боли и както вече бях казала около сгъвките на триъгълника, заради разтягането на таза та това са моите оплаквания  Rolling Eyes
Хълцане също не съм усещала още или не съм го разпознала  Thinking
Този мрачен следобед успях да дремна 2 часа и сега ми е малко зашеметено-ето за това не обичам да спя след обяд защото като се събуда и незнам къде се намирам  #Silly
Добре че на обяд сготвих,защото сега много щеше да ме мързи,ама може да стана да направя един кекс да се намира нещо сладко   food002
Kikito86 да сутринта пратих ММ до магазина за газирана вода и ябълки и после изпих една чаша и изядох една ябълка и като че ли се по изчезнаха малко ама да не бързам да се хваля да не се появят пак  Confused

# 413
Честито на всички с нови придобивки !
So^Amazing изпревари ме  Mr. Green тъкмо и аз за същото щях да питам. Вече мислех да звъня на док   Rolling Eyes
Хълцат още от 6 месец ,но рядко само не знам защо newsm78
Цитат на: Седмаче в Нед., 30 Юни 2013, 13:21
Цитат
Tuitito Казваш.ама то идва следващия с умни идеи и изказвания   И така,ама то хората за това имали усти-да говорят. Ми да си говорят,опитвам се вече да не се ядосвам.
Аз вече на ММ не се дразня,е много рядко ,други хора не ме и впечатляват ,то всеки един експерт се извъди  ooooh! а преди бях  #2gunfire  сега съм на вълна - говори си не ми пречиш  smile3533 !
Уж пия желязо ,а съм вечно уморена като парцал ,има дни не е така и гледам да свърша нещо в къщи но на другия ден още по зле  Crazy

# 414
Здравейте , принас времето е чудно.
Да се похваля днес изнудих малко ММ да купим кошарка и за мае щастие отидохме до Бургас и купихме от Аико точно каквато и двамата искахме , взехме комплект - обиколник, чаршафче , завивка, възглавничка и калъфка, също повивалник, и непромокаем протектор.Много съм доволна и щастлива.
Мушмурочение също харесахме тази количка и за сега сме се спрели на нея.Аз мисля ,че това ,,че коша не се повдига не е проблем

# 415
С първата бременност не съм усещала подготвителни контракции .С тази бременност разбрах за какво иде реч. Но от както съм у дома и нямам толкова често пътувания на дълги разстояния почти не се случва. Миналата седмица имах една такава безболезнена контракция и това е .
Туитито , ти със секцио ще раждаш нали ?

# 416
Здравейте , принас времето е чудно.
Да се похваля днес изнудих малко ММ да купим кошарка и за мае щастие отидохме до Бургас и купихме от Аико точно каквато и двамата искахме , взехме комплект - обиколник, чаршафче , завивка, възглавничка и калъфка, също повивалник, и непромокаем протектор.Много съм доволна и щастлива.
Мушмурочение също харесахме тази количка и за сега сме се спрели на нея.Аз мисля ,че това ,,че коша не се повдига не е проблем
Честита ви продобивка   bouquet Да си я ползвате със здраве  Peace

# 417
Оп да ви следя и аз

# 418
silvi26 честита покупка!

Момичета чудя се, къде ще държа тоалетните принадлежности на бебето / тоалетно мляко,кремове и т.н./ понеже кошетката ще е в нашата стая / спалня /, а нямам скрин и ми се струват скъпи, за да купувам. Исками се да измисля нещо интересно и практично. Ако някоя от вас има идеи ще ги приема с удоволствие.
Кошетката е тази:  http://www.arbor-bg.com/детска-кошарка-валери/

# 419
Силви честити покупки ,да си ги ползвате със здраве . Има органайзери за креватче(кошарка) ,с джобчета и се закача за таблата или страницата. Нямам снимка ,дано го написах разбираемо Blush
sealover да секцио ще е ,не смеят да рискуват с нормално раждане. Надявам се сега вторник да ме ориентират за евентуална дата  :thinking
Таня това имам предвид http://tuitito.snimka.bg/hobby/detski.723556.30881719 има готови , и не са скъпи .

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 19:51 от tuitito

Общи условия

Активация на акаунт