СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 485
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Гледахме двата варианта, но само в сайта. Трябва да ги видя на живо.
new leaf  ако правилно съм те разбрала, твоята етърва е доволна от baby bamboo така ли ?
Честно казано аз ги харесах още, когато си избирахме  матрак за нашата спалня, но си взехме пенолатекс на друга фирма.

# 481

А за стягането с колан, ако след секцио става , веднага ще си взема, всички познати са доволни от коланите за стягане

аз също се стягах, но според мен по-важна е гимнастиката. Говори с лекаря си,аз почнах две седмици след операцията коремни преси, първо по 20 на ден, после постепенно увеличаваш, аз стигнах до 100 на ден, нямах време за други упражнения, но мисля,че пресите много помогнаха да си върна плоския корем. От постоянното носене на бебето на ръце пък направих страшни бицепси  Laughing

# 482
Amelly важното е, че вече сте се прибрали, а разтурията лека полека все ще се оправи.
Ако верно толкова скоро след операцията си започнала да правиш коремни преси - това е супер. Аз едва ли не си мисля, че след тази операция сумати време ще съм полуинвалид, а то май май не е така.

Веселото ние намерихме представителите в официалния сайт на Стоке  1stroller. Те са си написали хората и за София, и за Пловдив, и за Варна, и за Бургас http://www.stokke.com/en-bg/about-stokke/where-to-buy.aspx

На мен също ми харесва името Аделина и на галено Ади. Ох, добре, че ние си знаем името още отпреди 2-3 години  yes

Одеве си подсилих покупките със силиконови протектори, препарат за миене на съдове, мокри кърпи за гърди и една кутийка еднократни гащи  smile3503

Ние също взехме матрачето на Пиер Карден на Магнифлекс - този, който е с двете страни - зимна и лятна  newsm10 http://magniflex.bg/products/bambino/baby/

# 483
Ей, такъв вятър тук отдавна не е имало Crossing Arms
Аз днес си харесах кошара и съм страшно доволна, само дето ММ незнае и след малко ще му кажа да видим кво ще каже hahaha и дрехи си харесах, направо само поръчвам и съм готова Flutter

Амели не се нерви, аз днес само оправям и пак не съм свършила, ама така е, два дена като не си гледаш къщата и е потоп, ама кво да се прави Hug

Аз обаче имама и друг въпрос колко са нормалните цени за бебешките дрехи, портбебе и т.н. Около де, нещо много се шашкам  newsm78 нямам реална представа честно казано baby_neutral

# 484
Pukanka_, точно така Simple Smile върнах се и си редктирах поста, за да е по-ясно  Embarassed

# 485
Здравейте, коремчета Hug
Веселото днес от сутринта съм в приключение с нашата количка Crazy Много бях разстроена, тъй като дръжката на шасито нещо щракаше като я бутах. Не е нещо кой знае какво, но като си вземеш нещо ново, очакваш да е перфектко...та ходих до магазина да сменя шасито. Управителя искаше да ми я смазва, ама да кажеш че е ползвана да я смажеш, но на нова количка какво толкова има да и се смазва. Като отворих една уста тоя чак искаше да ми връща парите hahaha Но то е ясно, че аз си искам тая количка, та с триста зора взех шасито на една количка, която беше капарирана вече hahaha Горките хора, на които ще дадат нашето шаси hahaha Иначе за чантата много се чудих, но 200 и няколко лева не ми се даваха. Първо ще видя някакви други, но в краен случай може и да я взема тайно от ММ, че милия вече го боли главата от моите покупки Joy Не знам 9Plus дали правят отстъпка и на аксесоарите, но в Dolce Vita ми направиха 15% отстъпка и за тях, но трябва да го уточниш предварително, тъй като първоначално ми казаха, че няма отстъпка, а като отидох да си ги взема малко се пазарихме и ни направиха hahaha Малко дълго стана, но да си кажа всичко Crazy Вие на кой цвят се спряхте? На какви пари ще я вземеш, поне да знам дали съм се прецакала newsm78
DianaR и аз харесам името Аделина, а ММ - не. Явно мъжете са зле настроени към това име hahaha Повтаряй му го известно време, може и да му хареса или ревни едно хубаво и се направи на много нещастна и той ще отстъпи Joy
Ioana нашето матраче е на Магнифлекс - Baby Pierre Cardin 12 см е и има лятна и зимна страна. Най-големият размер 70/140 беше 159 лв., но имаше 10% отстъпка.

# 486
Ками от къде го взехте магнифлекса ? До колкото си спомням в Айко и Еником - М ги предлагаха.. newsm78
Къде мога да ги видя на живо?

# 487
Kikito86, само като си взимаш чанта гледай да се слага на дръжката на количката или така да ти минава, че да не е през гърдите. На една лекция изрично предупредиха, че от неправилно носене на бебешки чанти стават много травми на гърдите по време на кърмене  Simple Smile

# 488
Amelly  newsm09 аз и 5 не мога ,всичко друго не ми е проблем ,а след операция 1 месец едва мърдам  Mr. Green Това с различните дози и смяна на лечение си е притеснително , ако лекарите се конкурират един с друг страда пациента.
Scorpi_D за това е учил ,щом трябва ще го тормозят,а тази тежест си е гадна мисля че трябва да му кажеш .
Използвам хладното време да изгладя поне дрешките за болницата ,ама то голям зор  1ironing
Не знам с какви кантари мерят но сега ме изкараха - 4 кг  Shocked утре ще видя в болницата ,не съм спирала  eat  доктора нищо не каза ,но дали е проблем ?
Choch_KA на коя марка са кърпите ?

# 489
Точно днес си купихме матраче на Магнифлекс, Пиер Кардин, зимна и лятна страна от Е-ником за 139 лв. 60на120.
И ние на спалнята сме с Магнифлекс и аз си държах да е същото,защото при мен болките в гърба са вече мит.

# 490
Здравейте мацки  Wink  Върнах се от ЖК къде щастлива, къде малко притеснена. Скъсила ми се е шийката на матката с 40%, което не ми говори нищо. Преди един месец всичко беше идеално, кво стана сега  newsm78 А нито съм хайманосвала, даже напротив лежах като за световно. И се прибрах с нови лекарства-полижинакс и с наставлението да лежа здраво  ooooh! Ще съм много благодарна , ако някоя мама има опит и даде съвет за закрепване на положението .
 Иначе вече на 1000% сме госпожица, така че на връщане обрах един магазин бебонски дрешки. Все пак трябваше да си оправя настроението.
  Петя, да си цопнеш крачката в морето и от мен!!!!Аз пък ще ти стискам палци за хубаво време!!!
  Диана, името е страхотно. Аз имам позната Адриана- което също ми харесва. Не виждам кое му елошото? Странни мъже. ММ например не харесва Ния, но ми предлага Ника  newsm78 Всеки с вкуса си. А го има момента, че ако познава човек с това има и не харесва самия човек, малко понамразва и името. Аз имам поне 10 имена , които ме кефят заради хората.
  Е как искам и аз вече да съм в 8ми месец  Blush Tuitiтo-честито миличка! Хайде не остана! Честито и на другите мами. Хайде че се задава бейби бум скоро  Mr. Green
  Иначе и аз имах такива болки и стягания, уж не бяха контракциии , ама  newsm78 Е от къде ми дойде тва скъсяване на шийката  newsm78 Още ме е яд!!!
  Мойте килца са скромно +18 , с което съм 66. Май ще финиширам с 30. Sick Олеееееее
  Какви точно бебешки дрехи ще носите в болницата?
  Хайде да гледам една серия от сериала и да готвя, че ме чака!!

# 491
Ioana нашето матраче е на Магнифлекс - Baby Pierre Cardin 12 см е и има лятна и зимна страна. Най-големият размер 70/140 беше 159 лв., но имаше 10% отстъпка.
От къде го взе с тази отстъпка? И аз май на него се спрях, но го намерих само в Хиполенд, а там няма отстъпка.

# 492
Здравейте и от мен! Днес беше първия ми по-свободен ден и ей ме на!
На Петя пожелавам една страхотна почивчица.   grinning039
Amelly  хубаво е че вече си вкъщи. Дано няма повече престой в болницата до финала.
Някой назад беше питал за киселини. И аз имам ужасни от доста време. На мен ми помага само газирана вода. От прясното мляко става още по-зле  Sick

И да ви разкажа днес какво ми се случи. Най-после се престраших и аз да купя нещо за бебока. Бях решила да е само шапчица, но не можах да харесам и взех цяло комплектче. Много сладко, толкова ми стана мило, че като излязох от магазина чак ми се текнаха сълзички  Blush   Реших, че ще ги занеса в църквата и след това вече ще пазаря спокойно. И както си мятам торбичка и си крача щастлива и баааааам  Crazy Така се изплющях  ooooh!  Стъпих някак си на криво, направо кракът ми отказа, на колена и на ръце се подпрях и добре че. Страшна картинка бях. И един мъж седи на 5 крачки от мен и ме гледа, даже и на смях го напуши  #2gunfire  Поне да беше попитал дали съм добре.
Много ме заболя крачето, но си викам жива умряла, отивам в църквата. И отидох де, но сега си лежа с подут крак. Превързах го с реванол. Дано не съм го контузила по-сериозно.  Praynig

И познайте какво си помислих като паднах. Приех го като знак, че не трябваше да купувам все още. Филмирах се  #Crazy  
Ама в крайна сметка пък като се замисля, е колко да чакам  Whistling

# 493
Pukanka матрачето го поръчахме от магазин Дибо, но беше края на м.май и не знам дали още важи промоцията за 10% отстъпка, но ги има в магазина и там ще можеш да ги видиш Wink Можеш да звъннеш все пак да не се разкарваш само Crazy
new leaf за контакта на чантата и гърдите не се бях замислява. Благодаря за инфото Crazy

ПП: Ioana след това видях, че си писала Crazy

# 494
Здравейте мами , пак се включвам с въпросче за да не ме забравите  Laughing За тези колани които коментирте- не е ли по-добре с тези гащи които са едни такива дълбоки и с колан или те са за друго и още защо само за секцио ,за нормално раждане не трябва ли пак да се стяга корема ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт