СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 489
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
В магазин Е-ником от 13:00 до 15:00 часа има 10% отстъпка, на мен матрака ми излезна 125 лв., говора за Магнифлекс матраче

# 496
Привет момичета!
Chochka , на тези Бебемакс хич им нямам вяра. Предпочетох от 9плюс или Долче Вита да я закупя.
Кикито , преди два часа им преведох капарото. Цената е същата като в Долче Вита. Количката е цвят Black Melange. Поръчах и столчето Izi Sleep- вие нали си имахте столче? От аксесоарите поръчах поставката за чаша и това одеало:  http://12babystrollerreviews.blogspot.com/2013/06/stokke-xplory- … lanket-black.html , което е от същата серия като цвета на количката. Щях да поръчам и чантата, но имам колебания, понеже не ми харесва особено, пък и не искаха да ми направят отстъпка или да ми подарят нещо. По принцип ще ми трябва чанта, тъй като ходя с ключове, телефон и портмоне в ръце и няма да ми е удобно да ги държа в долната на количката. Ще преценя и дано поне нея имат в наличност ако реша да купя.
За матрак- за десети път пиша, че ще купим Магнифлекс, но чакам отстъпка.  Crossing Arms Миналият месец беше намален с 20 процента в Хиполенд. Там проверявам редовно, но ако го видите другаде свиркайте.

# 497
Мая ти май ще финишираш с по малко от колкото аз стартирах  Joy така че не го мисли !
Тук си носиш всичко твое за бебето ,одеалце ,пелена ,бодита ...само чакам да кажат по колко искат.

# 498
В магазин Е-ником от 13:00 до 15:00 часа има 10% отстъпка, на мен матрака ми излезна 125 лв., говора за Магнифлекс матраче
Тази отстъпка всеки ден ли е?

# 499
125 лв., но какъв размер - 70/140 ли? newsm78

Веселото е поне не съм се прецакала hahaha Да, столче ще ползвам от племенника. Дано всичко да е ОК с количката и да си доволна Crazy

# 500
Еееее незнам, ние го поръчахме в петък, може би е само през седмицата  , но чак днес дойде,да знаеш,че може да го нямат в наличност Money
Писала съм размера по нагоре 60на 120

# 501
Гледах, че имат 10% отстъпка, ако поръчаш онлайн, но тогава пък плащаш 15 лв доставка ако е под 500 лв, и то идва същото общо взето. Вие на място ли го поръчахте, или онлайн?

# 502
Амели,добре дошла у дома,както се казва  Hug Не се ядосвай и не се натоварвай Simple Smile
Тuitito,Честито влизане в 8-ми месец newsm44
На Петя приятно изкарване и да разказва после
Диана-на мен името  много ми харесва. Ние с ММ също имаме спор за името,но ще видим кой ще вземе връх  hahaha Пожелавам ти успех  Laughing
Мая ,аз също съм точно 66 кг,само 15 отгоре  Mr. Green Гледам движим се в един диапазон  Joy
Иначе за шийката на матката знам,че с повечко почивка и лежане имало начин да се оправи и закрепи положението,дано някоя минала през това каже Simple Smile
Аз да се отчета за днес,обикалях по доктори с моите изследвания и главоболие,оказа се ,че било от нисък белтък.Сега започвам нови хапчета,то даже май е хранителна добавка,та да видим...
Бебчо го изкараха с по-малки размери ,отколкото беше до преди една седмица  #Crazy Как измерват,какво правят,еди ги разбери  newsm78  Може би зависи от позицията ,в която е застанало и сигурно не могат да го измерят както трябва. СЛучвало ли му се е на някой?

# 503
Ох, аз да ви се оплача - едвам се изкъпах не мога да се изправя, боли ме ниско долу, не са контракции, да не би да ме притиска от тежеста да е. Сега лежа да видим.

# 504
Добра вечер мами,

не съм се включвала от два три дни май, ама нещо ме е хванал пак апатичния мързел.

Пете, честит имен ден на патерица! Да си жива и здрава, името ти само късмет да ти носи! Космаците - сеч и това е, след раждането ще мислиш за другите варианти, щом има болка и кръв. Да си починеш едно хубаво на морето, като топнеш шкембака да видиш как ще ти олекне  Wink И аз нямам търпение да ида, ама ще почакам още малко.

Амели, то човек да го е страх да влезе в болница, че не знае какво ще завари у дома... Не си давай много зор сега, лека-полека ще оправиш. Остава да си направиш нещо ей така зорлем.

Мая, почивай повече наистина, това с шийката не е шега работа. Иначе браво за бебка, чудесно, че там всичко е тип топ!

Мирка, много неприятна случка, не си го слагай на сърце и гледай да забравиш по-бързо. Не се притеснявай,че не си пазарувала. Ще наваксаш и след раждането на бебчето.  Hug

Ние пък вчера за пореден път изкарахме половината ден в Икеа, но поне взехме трапезарната маса със столовете и гардероб за спалнята за новата хралупка. Гледахме и други неща, лека полека ще вземем всичко и по-натам, сега набелязваме. Само че вечерта бях скапана, а корема ми - контрахирал отСЕКЪДЕ... Пих един от спешните прахчета магнезий и облекчи сравнително бързо. То добре, че майка ми беше с нас в магазина и тичаше по гъза на джуджето, че да мога спокойно да си избирам чекмеджаци за гардероба  Laughing

Нашето матраче пък е най-обикновено, немарково, с кокосово намсикво си Simple Smile Върши чудесна работа, има две страни- твърда за първите месеци и по-мека за по-натам. Така че ако не ви се дават излишни пари, като нищо може да си вземете такъв. А ако бебето се окаже инат и иска да се гуши нощем с мама и тати, инвестицията съвсем става под въпрос.  Whistling
И като заговорихме за креватни аксесоари, тези подпирачки спокойно се заменят с навито наруло одеалце или пелена - така правеха още в болницата. Продължих така да я подпирам вкъщи, но продължи седмица-две, защото се оказа, че тя с обръща сама по гръб и не иска да спи странично. Така си я оставих да спи, защото нямаше рефлукс, слава Богу, но я следях дали не се дави нещо все пак.

Друго май не се сещам засега
  bouquet

# 505
На място от магазина в кв. Надежда, София

# 506
tuitito мокрите кърпички за гърди са на Chicco. Голям пакет са - 80 бр

# 507
Седмаче на мен ми омръзна от притеснения , всеки път ново 20 или бебо е огромен или бебка изостава с 3 седмици ,а на следващия ден при друг доктор всичко нормално  smile3511 сега не го приемам толкова драматично . 1мм грешка дава голямо отклонение ,а зависи и от апарата Hug
Мирка за болката една изпитана рецепта: шепа ориз сварен като за ядене без сол,изстива на кърпа или марля ,правиш компрес и спиш така ,ако си в къщи го остави по дълго. Спада оттока и синьото (ако има) изчезва ,а и болката също. Бързо да се оправяш,и не мисли че е от покупките от бг тротоарите е  Wink
И тук гледах такива ,но мини пакетче -ще питам за голям Hug
Лека нощ аз с кокошките  се паркирам  Grinning

# 508

Ние пък вчера за пореден път изкарахме половината ден в Икеа, но поне взехме трапезарната маса със столовете и гардероб за спалнята за новата хралупка.

Бързам да те посъветвам да провериш какво точно сте взели, преди да хвърлиш касовата бележка.
За мен днес това беше поредната неприятна изненада у дома.
През април купихме 4 трапезни стола Инголф. Не знам вашите как са, тези бяха опаковани в кашони и си сглобяваш вкъщи. Поради ремонта, кашоните стояха на терасата и не бяха отваряни. Вчера помолих брат ми да дойде и да сглоби столовете и днес какво да видя - 3 оранжеви и един кафяв!!!!!!! като при това оранжевите са с остри краища на облегалката, а кафевия със заоблени! Иначе са с еднакъв номер и се водят според означението на кашончетата еднакъв цвят! Звънях в ИКЕА, те ми казаха да пратя снимки и щели да помислят какво да ми предложат. Като им чета обаче политиката за рекламации, по-скоро не очаквам да ми предложат нищо освен да пия поредната студена вода.

Казвам ти честито за новите придобивки и дано да нямаш моите главоболия!!!!!!!!

# 509
Ей колко сте изписали само, очевидно наближава събитието   Mr. Green

Аз пак гледам дребната вкъщи, защото отново е болна. Този път довлече грип  Shocked За цяла година в градината е настивала три пъти, а сега откак почнаха сборните групи изкарва по 3 дни здрава. Вече почвам да си мисля дали нарочно не ги заразяват само и само да им намалеят бройките деца.

А си бях планирала следващите две седмици да изчистя и да изхвърлям всякакви боклуци, че след това ще е само вкъщи и няма да е възможно. Сега даже не успях да сготвя, никаква самостоятелност. Даже с телевизора не можах да я подкупя, трябва да седя до нея като си играе.

Мен след първото раждане си ми остана коремче въпреки че бях станала кожа и кости докато тръгна на работа. Стягащите гащи не ми помогнаха, въпрос на коремни мускули. Трябва преди това да са били стегнати. Сега почвам коремните преси след като родя, ако бебо ме остави разбира се.

Дрешки за бебето трябваше да взема, защото от каката имам едни розовинки и то за лято  Mr. Green Но пък сега взех просто комплект потничета боди и няколко гащеризона. Като видях колко необличани имах с каката сега направо ми се свиди да купувам. Пък и то момче, не е като да напазарува човек роклички  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт