СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 439
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
 Нинка ,
Скрит текст:
половината умряха от както ги дадох на ММ да ги гледа.  Weary

# 601
Добро утро newsm46 аз май пак ще си лягам Joy
Лулу, загубихте ме, уИ и-то са ми едно до друго и съм ги сбъркала Blush
Пуффи Честит 8 месец и на другите дето взлизат де, ама теб видях  bouquet
Толкоз много ме мързи, че едвам гледам, вчера правих сладко ама нищо май не стана, ама квото е  hahaha нямам опит и някой работи хич не ми се получават  chef

# 602
Здравейте мацки,от един час се приготвям да излизам,че трябва да ходя да плащам сметки,ама още вися тук.Нещо май ме мързи.
Аз определено съм решила да ползвам памперси,пюрета няма да правя и така.
Бебка надявам се е добре,шава си в коремчето.Имам чувството че времето е спряло.Кога ще дойде петък че и 6 часа вечерта,че чак тогава съм при този доктор  Tired

# 603
Здрвейте момичета,

Разписвам се от болницата  Cry
Уж нищо ми нямаше, ама ето че тези контракции не са били безобидни:(
Сега съм на системи и трябва да лежа. Сама съм в стая и е пълна мизерия Sad((((((
Вчера бях на ЖК, бебето иначе е добре. 1200 гр е, порастнал е Simple Smile
Доки вика , рано ти е за раждане в 28 г.с.... багажчето и в болницата Sad

Пазете се  Hug

# 604
Здравейте и от мен Simple Smile

Тази сутрин с измъкване от леглото се захванах с махането на тапетите от коридора. ММ като се прибере ще му стане лошо Laughing Така или иначе се отказах да пътуваме утре до морето и ще направим малко освежителен ремонт.

На морските русалки им завиждам много. Пожелавам им весела и приятна почивка. Ако може да се поразходите по мокрият пясък и за мен Simple Smile

Пюрета за бебето няма да правя, но за нас ще има малко сладко от вишни и сокове. Това ми е любим ритуал от няколко години Летните ваканции ми се струваше като наказание брането на вишни, а сега е голям кеф да си направим домашно сладко. Спомням си как майка на тръгване за работа ни поръчваше задачите за деня и да наберем и изчистим от костилки един леген с вишни.
Голямо мрънкане беше , но и дечурлигата от квартала помагаха Simple Smile

За пелените - В началото ще ми е трудно да мисля и за тях. Ще стартирам с памперси и в тази връзка попаднах на сравнение в един блог. Ако ви е интересно може да разгледате http://www.peter.and.bilyana.net/2013/03/14/nay-dobrite-peleni-z … sravnitelen-test/

So^Amazing, много неприятно. Дано бързо се оправиш и да те пуснат.   bouquet

# 605
Здравейте .
И аз няма да правя пюрета, но си мисля , че нищо не пречи да си стерилизирам някои плодове и зеленчуци като суровина. Аз както и да го смятам се пада долу-горе началото на пролетта да започнем със захранването , пък тогава от къде пресни зеленчуци и плодове . В смисъл то има вносни , и със сигурност някои неща ще трябва да се купуват , но нищо не пречи и сега да си приготвя . И тъй като често сме правили зимнина имам опит и зная , че половин година е нищо за добре стерилизираните продукти . Аз главно сега ще използвам , че имам две круши - зимна и лятна и ще гледам от тях да си затворя , а допълнително няма да купувам . Иначе от две години си правя всякакви компоти и сладка . Малката пие само домашни сокове и яде домашно плодово кисело мляко .  Heart Eyes  А напоследък и аз унищожавам  запасите ни   Mr. Green .
Та в моят случай , не че толкова се натискам да си правя домашани пюрета , ама като си ги имам сега плодовете и ще гледам да ги съхраня , пък после каквото друго трябва ще купувам и ще приготвям на момента.  
Хубав ден ви желая , и успех на преглеждащите се днес  Peace  После да докладвате .

# 606
So Amazing , оправяй се бързо!
Ени , благодаря за статията!

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 10:45 от Веселото

# 607
Здрвейте момичета,

Сега съм на системи и трябва да лежа. Сама съм в стая и е пълна мизерия Sad((((((

Пазете се  Hug
Много съжалявам , че трябва да лежиш в болница . ДА не би да си получила разкритие ? Наистина е много рано за раждане и дано да успеят да закрепят положението .Гледай да не обръщаш внимание на условията , зная че като сравиш болниците в Сащ и нашите ( поне повечето ) и положението не е никак розово , но ти сега мисли за бебчето и че това е начина то да е добре и да си остане на топличко при мама  Peace   Hug

# 608
  • Пловдив
Добър ден. Вчера ми падна батерията на лаптопа и се е публикувало доникъде това, което писах.  Laughing Вчера не влизах във водата. Днес ги пратих малко сами на плаж мъжете, че ме изнервят. Времето вече е супер. Следобяд и аз отивам. От разходката до плажа и после из цял Китен, си докарах страшни контракции, че чак накрая и болезнени. Изнервих се ужасно, а моите мъже ме прекръстиха на Хормонина, че от хормоните съм откачала. Пих и магнезий и но-шпа, та ме отпусна. Имам мускулна треска от собствената си глава. Иначе днес си ми е ок корема. Ама няма и да обикалям повече. От хотела-до плажа и това е. Да ви си оплача по магистралата от Стара Загора до морето почти няма кьорава бензиностанция. Щеше да ми се пръсне мехура, накрая пиках на един тир-паркинг. Таман се престраших и се появи някакъв овчар. Crazy Ужас.
So^Amazing, почивай си и се оправяй бързо.  Hug
Успех на прегледите днес.
Дианче, ми талант е това моето. Че и двамата са ми юли месец раждани. Тъкмо си порасне едното и почне и обувките да си връзва, че и само да е - гладно няма да остане. Все ще си отвори хладилника и бам- почвай от нула памперси да сменяш. Mr. Green Такава е моята.
Четох ви, но няма да ползвам многократни памперси. Така съм си преценила.  Peace
За козметиката се колебая още м/у Мустела и Бюбхен. Не са сравними, но пък зависи и бебчо как ще е с кожата. Ще видим.
Сега ще си допия кафенцето и после на плаж.   grinning039 Снимки може ида няма. Направо съм си косатка вече.  Blush

# 609
Ени , и при нас е на почит сладкото от вишни. ДА си призная обаче тази година ме домързя да бера вишни  Blush  А и миналата година прекалих с количествата та още си имаме . Crazy

# 610
Здрвейте момичета,

Пазете се  Hug
Да се оправяш бързо  Hug
Аз правя буркани ама за нас, не съм толкова спец и за малката да правя bowuu
Вчера поръчах кошарката и си купих две книги за отглеждане на деца и съм щастлива, че и кошарката е вече в сСилистра и ще ми я докарат днес Embarassed

# 611
Здравейте готини мами  Sunglasses  Няма с какво да се похваля , най- много да се оплача от лежане. Направо ме боли гъзината вече....Хич не било лесно, а и ме гонят страшни нерви  ooooh!
 So amazing   bouquet Скорошно оправяне!
 Sea lover можеш да натъпчеш компотите с повече плод, а после като го отвориш да пасираш и добавиш водичка.Стават страхотни нектари. Особено от праскови и каисии.
  Веселото, съжалявам много  Tired
  Ей, Хормонелке, контракциите са забранение  Mr. Green Да не се повтаря  Naughty И аз се замислям за Бюбхен. Ама незнам, те ли са най-доброто на сносна цена? Не ми се изхвърля излишно. Другото, което ми препоръчаха като козметика е Биодерма, ама те май са доста по-скъпички. Аз имах тяхно кремче и беше 30лв.
  Ох остават ми доста неща за купуване, а съм вързана. Като влезна в магазина изпадам в една чуденка и накрая си тръгвам с дрешка. Незнам какви памперси да взема, какви подплънки за кърмачки, гащи- да търся памучни или да взема еднократни, козметика, и още.....

# 612
Добро утро на всички!
Аз стягам багажа, че утре пътуваме малко на моренце.

За пелените - ще си ползвам памперси за еднократна употреба, не мисля, че ще ми излиза по-скъпо. При многократните си има много други разходи около тях при прането - ток, вода и т.н. Имам близка, която ползваше многократни, защото финансово не можеха да си позволят еднократни (беше с близначета), направо се скапваше от пране и т.н.

Днес се замислих, че време вече не остана до срещата с бебоците.
От 1 месец съм вече в болничен и си отрових нервите с изплащането на тези болнични. От работата ми ги носят след 15-20 дена в НОИ, от там пък до 10 дена ми ги изплащат. Много е изнервящо...

Тази бременност ми минава много бързо с баткото имам чувството, че години бях бременна, но тази почти не я усетих.
Излизаме на кратка разходка.
Лек ден на всички!  bouquet

# 613
Благодаря ви момичета  Hug
Дано ме пуснат до петък Sad  Щом трябва ще лежа , бебето сега е най-важно.
Макар, че нямам оплаквания, явно наистина се налага да съм тук.

sealover нямам разкритие, просто преди 2 дни започнаха супер много неболезнени контракции. Казаха че бебето е слязло много на долу Sad

# 614
So Amazing дано се оправиш бързо и да няма последствия.
Болезнени ли са ти контракците ? Защото и аз имам,но ги усещам като стягане и оня ден докторката ми каза, да пия хапчета и да лежа, на теб какви ти бяха симптомите ?
Щом са те вкарали на системи, значи трябва да са видели чести контракции. Оф, от тук нататък става най-напечено, като чета всеки 2ри има котракции, защо така и това нормално ли е? Аз съм с 1ва бременност и около мен не е имало наскоро време родилка,че да знам и сега съм леко шашната и притеснена в 30 седмица да имам контракции.

Общи условия

Активация на акаунт