СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 580
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Тези вагинални пробождания и аз ги имам доста често, наистина са неприятни, но не съм се сещала да питам АГ-то на какво се дължат.
Ние още нищо не сме купували за бебето, имам от баткото дрешки, ще купуваме само кошара, козметика и други дребни неща.  За пране и гладене, мисля да е малко преди да вляза в 9-ти месец.

# 196
Добре дошли на новите попълнения

# 197
Здравейте и от мен мацки   bouquet, в това мрачно време съм решила само да се излежавам и да ви чета  Wink
Добре дошли на новите мамчета  Hug

# 198
Искам да ши се оплача, аз правя тука сметки да правим ремонт, да купувам кошари и скринове, а моя убосник, вчера ми заявява, че колата трябвало да и се сменя масло, филтри, накрадки #Crazy естествено се скарахме, защотот му обеснявам, че времето минава и трябва да оправим спалнята и да почнем да се подготвяме за бебе,че вече ми тежи корема и не мога да правя много работи като преди, ама не #2gunfire обаче стигнах до извода, че всичките тия допълнителни работи като козметики, и допълнения са по-голямата част от сумата, която ще платя, отколкото дрехи и памперси newsm78

иии да кажа, че има памперси в КАуфланд намалени на 34 лв 112 бройки ако не се лъжа Embarassed, а в ДМ има Пуфис намалени

Аз багаж август месец ще стягам, тогава съм го писала гладене, подреждане, сакчето и пълна почивка докато се роди Party

# 199
Здравейте мацки,аз днес поизлязох малко от филма,в който ме вкара тази "докторка".И сега лежа и си мисля кога ще дойде понеделник и да отида при този доктор,че да се успокоя вече....
Много нанагорнище ми дойдоха тук 2 дни.Тази сутрин моя си доктор ми звъня да ме пита с кой акъл отидох при тая от ЗК да ми записва тоновете,при положение че съм чувала какво ли не за нея.
За неразбралите-АГ по ЗК откри че бебката ми има аритмия,при което аз отидох при доктора който ме наблюдава на частно и той ми каза `че такова нещо няма,имало там нещо си,което го имало при повечето бебета,но до раждането изчезвало.Вчера се уговорих с АГ по ЗК да ми прави записи,а след записите реши че трябва да отида при др Шивачев(варненските мами може да са го чували,специалист пренатална кардио диагностика) и след това да вляза в болница за 5 дни.При което аз бях  Shocked Shocked Казах й,че рядко ми се схваща крака-е,наистина трябва да вляза в болница,да ме включат на системи и да ми вливат магнезий....А в направлението за хоспитализация,като диагноза ми е писала "лъжливо раждане преди 37 г.с"-не е това за което се съмнява.Моя си доктор казва че щом ме праща при Шивачев,ако искам да отида,въпреки че той бил убеден какво ще ми каже-че ми няма нищо...И сега чакам да дойде понеделник.Все си мисля че ако беше нещо наистина сериозно още веднага щяха да ме приемат в болницата и изобщо нямаще да ме бавят....
И така,сори че ви занимавам с мойте истории,но ми се искаше да споделя...
Иначе бебка е 1.300кг  Grinning

# 200
Здравейте. Сохо, стискам палци да ти мине! Амели, и ти се оправяй по-бързо! Сутринта питах лекарката си за капилярите по краката - предписа ми Лиотон. Така че - имайте го предвид, ако и вие имате подобни проблеми. Александра още е седнала, 1309 грама е, краката са й пред лицето и явно с тях ме бута. Хубав ден ви желая - аз съм на работа, така че ще поработя!  bouquet

# 201
И аз съм с пукнати капиляри на единия крак, над коляното, изписаха ми Рувенор гел, за сега не виждам особена полза. Когато лежа, капилярчетата напълно изчезват, но раздвижа ли се, стават лилави...

# 202
Здравейте!
Дундичка, страхотна темичка! Благодаря!  bouquet
Добре дошли на новите бремелинки!  bouquet
Тази седмица си поръчах страхотно комплектче за изписване почти цялото е в дантела. Ще го снимам довечера, да ви се похваля Simple Smile
Таткото ще си идва живот и здраве юли месец след 6-месечно отсъствие. Та той ще изпере и изглади дрешките, понеже на мен ми е забранено всякакво физическо натоварване.
Аз мисля юли месец вече да купя всичко необходимо за първия месец. Не мисля да купувам много дрешки, ще натрупам опит първия месец (да видя от какво наистина имам нужда) и после постепенно ще запълвам гардероба. Те и без това бебетата израстват бързо от дрешките си. Иначе почти всичко необходимо съм си намерила от интернет, та от там ще са ми повечето покупки. запаметила съм си линковете и ще почвам с поръчките по малко.
Въпрос: Когато ви изпишат с бебето от болницата как мислите да го закарате до вкъщи, в кошница за кола или ще го държите на ръце newsm78
От Варненките, има ли мама, която е решила да ражда в АГ?

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 11:42 от Kristisha

# 203
Kristisha, наскоро обсъждахме въпросът за изписването и всеобщото мнение беше, че е по-безопасно със столче за кола. Даже бяха дадени и лоши примери как за секунди се преобръщат нещата, тъй че - само със стол и да ни е мирна главата  Peace

# 204
Енитка ,  #Cussing out яд ме хвана като прочетох поста ти. Абе тия хора дали знаят какво ни причиняват с тяхните предположения. Преди време един тъпанар ми каза, че най-вероятно имам рак на шийката на матката преди да пусне изследване.Да, ама НЕ!!!Такива неща трябва да се казват, когато вече е сигурно.  Ние супер много изживяваме всяка тревога- била тя основателна или не. Сигурна съм , че бебчо е наред! Постарай се да мислиш позитивно!Знам, че не  е лесно, но не си заслужава да се тормозиш предварително.  bouquet

# 205
Kristisha,аз смятам да раждам в АГ при др Добрин Николов
За изписването-и с Марти беше така,може би и сега ще е така-исках само ММ да дойде да ме вземе-не исках онези делегации-баби дядовци незнам си кой.Дадоха бебето на ММ,кошницата беше в колата,като се качихме си го сложихме там и така.

Ох,Мая,опитвам се да не мисля,понеже тази докторка е известна с безхаберието си-почти не съм чула положително мнение за нея.Търпя я само защото ми е наблизо и заради болничните

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 11:58 от Ени-тка (Милена Ив)

# 206
Дундичка, благодаря! И аз предпочитам със столчето за кола. Ще се върна назад да попрочета, че наистина доста съм изпуснала   bouquet
Енитка, супер за АГ, гледам и термините са ни близки, може да се засечем Wink

# 207
Амели, и ти се оправяй по-бързо!

Благодаря ти  Hug, само да знаеш обаче,че аз съм малко опако говедо- предпочитам да ме боли, за да знам,че нещо се случва,че бебето се движи, расте и т.н.  Laughing Не ми пречат тези вагинални пробождания, нито другите неразположения. Щом са нормални за бременността, приемам,че и аз се развивам нормално, в противен случай бих се тревожила.
Вчера едно приятелче на Ива ме пита "Рита ли те бебето?" и аз казвам "да" и тя " ето ти това камъче да си го носиш,че да не те рита" и на мен много смешно ми стана, как да обясня на детето,че аз копнея да ме рита,ако ще да ме изтърбуши и се паникьосвам обратно,ако не усещам движения  Simple Smile

# 208
Здравейте  preggo

Днес влизам в 31 г.с.  newsm44

При мен е едно и също, основно лежа, че иначе ме боли.Пия един куп хапчета. Явно ще е така до края. Всичко ме боли вече, но няма начин. Тук при нас е топло, пуснала съм си климатика даже.
Добре, че Габи е голяма и може сама да се оправя, че аз да се занимавам с бебчо. Тя много ще ми помага.
Дрешките ще пера като сложим кошетката, мисля края на юли или началото на август.
Нали ми бяха върнали болничния и сега още си чакам парите, бавят ни и заплатите - ужас.

Ние днес правим 1 година откакто си купихме апартамента  newsm38, но няма да празнуваме, защото ММ  е на банкет. Утре ще се почерпим.
Лек ден момичета!

# 209
Таня, честита 31 седмица! И за апартамента, честита първа година!

Общи условия

Активация на акаунт