СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 557
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Kristisha Благодаря ти!

# 211
Ехо, здравейте. Аз бях на село 2 дни при баба, така си ме нагости жената,че съм  +1 кило  Tired
Баба ми е изплела разкошни дрешки за бебо. Може да ме приемете в групата в фейсбук и да ви покажа какво съм купила  Peace
На 1 Юли съм на преглед  ,чакам да видиме с колко е наддал бебо

# 212
  • велико търново
здравейте мам4ета как сте днес май е по хладни4ко Rolling Eyes аз да се похваля днес нали съм ройденни4ка и бебка цяла нощ и цял ден не спира да ме бута,да си играе с пъп4ето ама яки ритници се едно мом4е а не моми4е е в мен.....дано като се роди да не е толкова дива 4е набързо ще ми побелее главата на млади години Joy Joy Joy Joy лек и усмихнат ден ви пожелавам Hug Hug Hug Hug Hug

# 213
shirina Честит рожден ден! Пожелавам ти много сбъднати мечти, леко раждане и здраво бебче   bouquet  party023
На нас ни предстои ремонт и аз вече много се изнервям от постоянното отлагане...то не остана време.Направо завиждам на тези от вас, които са почнали да купуват разни неща за бебоците. За щастие имам някои дрешки и разни дреболии от братовчедка ми, единственото ,което за момента си купих е коплект шишета. За изписването и аз си мисля, че с кошница е по-добре, но май втора употреба ще си търся. А пък прането и гладенето на дрешки мисля да оставя за началото на август, защото на 29.07 имам защита на дипломна работа и после ще ми е по-спокойно и ще имам достатъчно време  Simple Smile Преди няколко дни разбрах, че има безплатни лекции в мола на цариградско за бременни и се записах, утре ще ходя да първи път. Вие посещавали ли сте ги? Много усмивки от мен в това мрачно време  Sunglasses

# 214
Ширина nbirthday,лека бременност до финала и едно пухкаво и здраво бебче  newsm51
Сохои аз имам болки като се застоя повече права или нещо като се правя на много работна Mr. Greenдок каза мноооого лежане та да изкарам  до поне месец преди термин Naughty
а то и като съм права корема вече много ми тежи,въпреки че съм качила само 4кг,сега активно почивам а като си вземем кошарката към 10.7 вече мисля и аз да почвам  wash 1ironing и стягането на багажа за болницата,че време не остана Wink
Хубав ден  preggo и да си почивате Naughty

# 215
Хелоу мамички,

ама че дъждовен ден... Кютаме си вкъщи и гледаме дъжда Simple Smile

Ширина, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

Сохо, почини си сега хубаво, ще ми е приятно да се видим довечера!

Енитка, радвам се, че си по-спокойна. Пак ще те посъветвам да разчиташ на думите на следящия те лекар  Peace

Пуфи, и аз мисля, че лактобацилите са задължително присъствие във влагалищната среда и имат предпазна функция, ако не се лъжа... Не се тревожи излишно.

Ани, и аз щях да се ядосам на твое място. Т'ва мъжете понякога са като извънземни просто... Кое сега е по-важно - детето или колата? Направо им се чудя как ги измислят такива! То да беше само пазар да си направиш - лесна работа, ама стягане на мебели и къща е по-друго нещо, изисква си и чистене, и редене, и така. А дано се вразуми скоро.

Боянова, добре си хапнала, няма страшно. Подсилила си бебчето Simple Smile Аз пък както се фуках, че не качвам килограми сега съм влязла в серия. Сутринта случайно се качих на кантара и от понеделник съм качила почти килограм  Shocked Викам си дано да е бебето, да не съм аз  Laughing

Иначе хич не ща и да мисля как ще ги приспиваме и как ще се организираме с гледането на двете. Ще се нагаждам в движение. Отдавна установих, че щом има бебе в играта предварителните планове не вървят - импровизация му е майката. А си намислил нещо, а бебето веднага прави точно обратното. Тъй че ще го мислим като му дойде времето  Mr. Green

bouquet

# 216
Mushmoronche, кога са тези лекции в The Mall и как става записването,дай малко инфо, сега на 1 юли от 10 ч.има в НДК  лекция "как да гледаме новородено" ва мен ми съвпада с часа при доки, но може и да смогна,ще вида
Shirina Честит Рожден Ден, да си жива и здрава, ти и бебчо

# 217
shirina  newsm59 пожелавам ти много здраве и едно сладко бебече септември

# 218
Boyanova.90 случайно разбрах за тези лекции от фейсбук-страницата на списание "9 месеца" (само да не прозвучи като реклама). Има списък за всеки месец по градове на какви теми ще са лекциите. Тези в София ги правят в The mall. Ето директно инфо от сайта: 
"И този петък ви очакваме в Capella Play (2-ри етаж на The Mall), когато с
Магдалена Пашова, холистичен нутриционист, ще поговорим за храненето по време на бременност и кърмене. Освен това ще ви запознаем с продуктите на NUK и с това как захранването на кърмачето да се случи стъпка по стъпка - с кашите на Milupa."
Записването става на тел. 0876 181 114 или на мейла- school@9meseca.bg, а може и като заявиш на страницата във фейсбук, че ще присъстваш. Настроена съм положително ,дано е интересно. А може ли малко инфо за тези лекции в ндк?

# 219
Здравейте сладки пупита  Hug
Имам много работа и само влизам да следя за срещата и не съм ви чела, а вие добре сте напреднали - 15 странички  Hug
Дундичка мила, Благодаря ти, че пак се погрижи да имаме такава страхотна тема   bouquet
shirina  честит рожден ден ! Много здравае, усмивки и здраво бебче  Hug
Пак се захващам за работа, че среща ни очаква довечера и трябва да си ходим по-навреме  Joy
П.с. Добре дошла на mushmurochence  Hug

# 220
Здравейте момичета,
аз вчера бях на месечния си преглед. Всичко с бебка е наред, вече се е обърнала с главичката надолу. Предния път беше напреки, та ме беше притеснила малко. Потвърдихме за последно женския пол, та вече розовото ни зове Grinning Лекарката каза, че се движем по каталог Grinning Изследванията са екстра, правихме и вторите антитела, че съм с отрицателна кръвна група и всичко е наред. Вече каза, че ще се виждаме всяка седмица за тонове, и през седмица ще гледаме бебето. Та плановете ми за една седмица в провинцията отпаднаха на бързо. Взех си и 45 дневния болничен и вече съм официално в къщи.
Лигла добре дошла. Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане.
Хайде момичета, до довечера Simple Smile

# 221

P.S. Току що написах буквосъчетанието в интернет, оказа се, че е типично име за индонезия и малайзия.... а сега де...  newsm78

Имах абсолютно същия случай с първата бременност  Peace Много интересно име беше, сега не го помня, но го сънувах и беше от индийския/индонезийския регион. Не че е съществено, но като го прочетох, много се изненадах, че  и на друг се е случвало Simple Smile (е, разбира се, не си кръстихме така детето). А какво е съчетанието, ако не е тайна?

Anni0422, аз пък не виждам проблем да пътуваш, ако нямаш други проблеми. С кола, като можеш да спреш когато си искаш, проблем не виждам. Аз доста се схващам - и с предната бременност бях така - но не ми пречи да пътувам изобщо като стана и се разтъпча за малко. Споменавала съм, че и с предната бременност си пътувах до края на девети месец, последно 15тина дни преди раждането навъртях около 1000км, но тогава първо минах на преглед да се уверим, че бебчо е още високо и няма да тръгне в близките 2-3 дни да се ражда.

За приспиването аз като че ли си представям някакъв хаос у нас, който когато му хрумне тогава да ляга. Яд ме е само, че баткото тъкмо се е научил да заспива сам в стаята си и сме прекратили всякакви приспивни ритуали. Така не ми се иска да имаме стъпка назад от това Praynig Същевременно чисто организационно разполагаме с две стаи и за да не буди бебето всички останали, ще е най-добре аз и бебето да сме в отделната стая, а баткото да спи при баща си (спалня, отделена само функционално от хола) Shocked Определено ме притеснява този момент - по едно дете във всяка от стаите и нали си представяте, че мира няма... Но ще видим, едва ли можем предварително да ги предвидим всичките моменти. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 15:15 от Lulu25

# 222
  • София
shirina Честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет,много любов и септември едно живо и здраво бебенце Simple Smile

# 223
Шерина,  newsm59 newsm67
Лулу, аз също мисля, че няма проблем ама той е насрроен скептично, защото той се е родил преждевременно, ама мисля да отивам де, пък той ако ще hahaha
Коткинчо, той си е прав до някъде, че това си е опасно да не се сменят на време,ама винаги излизат излишни разходи пък искам да почна да купувам и за бебето, че ей сега ще стане август е септември и стой та гледай шоу. Няма да има кой да му каже и кво да купи, бабите ги няма, няма и никой осведумен като хората по въпроса.

Да ви се похваля кво съм Animal Pig изядох едно кило домати и ми се доспа, а чакам сестра ми багаж да приготвям hahaha то днес било четвъртък, аз съм още на вторник Joy

# 224
Амели, това с "опакото говедо" и с камъчето много ме разсмя! Аз не се оплаквам, когато подритва - и аз предпочитам да я усещам, но и "ние - човек"  Joy Иска ми се да не ни боли   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт