Отговори
# 465
  • София
Весе, чакаме новини от неонатоложката. Надявам се, че си по-спокойна Hug

Неонатоложката каза, че е лош резултата и е добре да се следя на видеозон (да ми гледат плацентата дали е добре) през 3-4 дни. Също и да пусна още едни изследвания за да видим въпросния титър как върви. Лошото е, че може да се наложи да го извадят бебо по-рано, а тогава не знаем колко ще са развити дробчетата (казах ви, че съм забременяла седмица след датата на която ме водят т.е. по мои изчисления днес влизам в 9ти месец). Така ще го карам с изследвания и ни жива ни умряла докато не се роди и го видя, че е добре. Очаква се да кара тежка жълтеница. Това е. Опитвам се да не падам духом, но май не успявам.
Благодаря ви на всички за подкрепата.

Луиза представям си как се чувстваш. Дано бързо малчо укрепне и се приберете у дома.  Hug

Цвети следи се и внимавай като родиш да ти се бие тази инжекция, първо детенце чакаш, дай Боже и още да имаш, за това трябва да ти се бие (Anti D-Gamaglobulin) касата я поема, да нямаш проблеми като мен. Това е в случай, че бащата на бебето е с положителна (RH+) кръвна група.

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 21:48 от *ВЕСЕЛА*

# 466
Знам, че моите тревоги са нищожни, но ...Не спирам да се обвинявам (и аз) че май избързвам със секциото. Да, лекарката го насрочи, да тя каза че не бива да чакаме и за всеки случай е по-добре да се действа. Ама все си мисля, че можех поне още 4-5 дни да потърпя, та да е по-доносенко. 04.07. ми се вижда все повече раничко. В понеделник ще я питам, да видя мнението и. Макар че тя каза, че 20 дни преди термин, в моето състояние, си било супер. И все пак.... Tired

# 467
  • София
Ама Близначе, защо се обвиняваш, нали ти каза, че сте го направили по-рано от датата на която те водят? Ако си сигурна в това няма защо да се притесняваш. При мен проблема е, че съм сигурна, че съм една седмица назад, а не напред като теб.

# 468
Весе дори и да трябва да го вадят бебока по-рано, не се притеснявай. Аз като влязах в болница бях в 35 г.с и всички доктори казваха, чв след 36та вече не е страшно и са достатъчно развити бебчовците. Дори имаше две девойки които родиха в 36та седмица и дробчетата на бебоците бяха добре развити. Всичко ще е наред

# 469
Bliznache, само да кажа, че доносеното не е само свързано с броя дни в мама. Може да е 4 кг и да е недоносено - системите да не са развити, а се случва и близко до термин. Ето, при мен се случи повече от 20 дни преди термин, малко тегло сравнително, но е напълно доносен малкият. Най-важното е да се довериш на лекаря си. Щом сте преценили заедно, не се опасявай и страхувай, а се подготвяй за най-милото нещо.

Весе, и ти така, не се притеснявай за жълтеницата - тежка, тежка, различно е при всички. И за тегава такава има начини и варианти. Но е мн тъпо това, което ти се е случило. Гуш!!!

# 470
  • София
Весе, аз също вярвам, че всичко ще бъде наред, но е нормално да си стресната. А, сега на видеозон в Шейново ли ще ходиш? Според мен /аз, докторката Flutter / най-идеалният вариант е секциото да бъде между 10ти и 15ти юли Thinking Само бъди по-спокойна, ние сме с теб Hug

# 471
Весела - ако се притесняваш за дробчетата, защо не питаш за инжекция за разгръщане на дробчетата. На мен на 2 пъти ми слагаха Дексаметазон, нали имаше опасност да тръгне по-рано бебчето. Питай най-добре, дали като си в 9-тия има нужда от такава терапия.
Близначе - стига се тормози! Ти до тук издържа, сега за няколко дни се обвиняваш, а помисли, че щом докторката иска да е по-рано секциото явно така е по-добре и безопасно за теб и бебчето.

Аз пък да се похваля вече съм в 9-тия  newsm10 чесно казано имаше много моменти, в който се съмнявах, че ще изкараме толкова време 2 в 1, но ето случи се! Сега се моля още 2 седмици да удържим  Praynig

# 472
  • София
Да Джина тогава ще е секциото, ако не се наложи по спешност и преди това. А и видеозона е хубаво там да ги правя и то при същата докторка която ме гледа вчера за да може да ме следи, тя знае какво е видяла вчера и може да прецени как вървя като ме види другия път.

Луиза   Hug

# 473
Здравейте, момичета!

Деренис, да ви е жив и здрав Христо! Само радост и усмивки да ви нови! На теб бързо възстановяване!   bouquet
Лили и Руми, честито ви изписване! Радвам се, че сте добре!  Hug
Картофче, Луиза, дано малчовците бързо да се възстановяват и да преборят жълтеницата и да се приберете вкъщи!  Praynig
Мисти, тук съм мила!  Hug Казват, че кошмарите били с хубаво значение на яве, макар да не знам какво си сънувала.
Пина  newsm78 ММ е на работа, няма как да го питам, ама пък знам ли го, може и ти да си ми измъкнала титлата под носа, ей у тоя живот все ще съм втора Joy
Важното е, че си първа в сърцето на ТМ! =)
Ани, за съжаление няма как майка ми да не знае. Освен да я пратя да си ходи и да си чакам момента сама и да не звъня на никой, само дето ще ми счупят телефона от звънене.
А за ТМ, ще намери с кого да сподели радостта си, повярвай ми, ако ще само двамата да си се радвате, то е напълно достатъчно!
Скрит текст:
Аз не знам с кого ще споделя моята? Никога няма да изрека думите: "Честито, сатана татко!"  Cry
Весе, готова съм с багажа, но психически съм  #Crazy #Crazy #Crazy Не знам как го правят нормалните жени, ни страх, ни паника... Пък аз като агне пред заколение, голяма съм КИФЛА!!!  ooooh!
Съжалявам много за лошите изследвания! Не си ти виновна, ако си знаела какво е трябвало да се направи, щеше да го направиш! Моля се всичко с двама ви да е наред!  Hug Praynig
Близначе,
Скрит текст:
това, което си описала в писмото до дребка е всичко онова, което си задавам като въпроси. Дали ще се справя като майка? Винаги съм се възхищавала на хората успели да осигурят на децата си всичко необходимо, но аз дали ще мога? А колко ме е страх от всичко, което предстои... и то не за друго, а защото Него вече го няма, няма го да ми даде кураж, няма го и няма да се върне  Cry Не съм достойна за поклон. Не обвинявам Господ, но не минава и ден без да Го попитам "ЗАЩО??? Защо го взе?". Не съм силна, точно обратното, лесно е да пиша, но никой не вижда дали плача или се усмихвам. Колко пъти съм си мислела да се включа в някои разговор във форума, но няма смисъл, защото някой от нещата за мен са или само спомени, или мираж. За съжаление, когато се случи нещо непоправимо, тогава започваме да посипваме реалността със захар, както каза една позната. До този момент приемаме нещата като даденост и като нещо, което трябва да е така по принцип. Но съдбата е жестока! Смятам се за дребнав човек, дразнещ се от най-малкото, но на фона на случилото се, всичко ми се струва безсмислено, за да се ядосвам и за него.
А ти, ти си силен човек, преживяла си толкова много, не трябва да падаш духом точно сега! Имаш ТМ и дребка, чакате малкото щастие до броени дни! Вярвай, че всичко ще е наред и ще си 100% прекрасна майка, заради тях, малките, заради теб самата и заради ТМ, който едва ли пропуска да ти каже, че те обича!
Аз също се чудех коя ще повлече крак - бебе през юли  Heart Eyes
Глезотийке, радвам се, че се разписа и, че още сте си 3 в 1!  Hug
Шуши, пък аз от сърце ще ви пожелая ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪЖЕТЕ!!! Радвайте се, че са до вас и, че малко или много са ви подкрепа. И в най-лошите си кошмари човек не бива да си мисли: "днес го има, утре го няма", за съжаление е така, но не трябва да се живее с тази мисъл. Човек, когато реши да създаде семейство не тръгва с тази мисъл все пак, друг е въпроса какво му е подготвила съдбата. Едва ли са много хората доброволно решили да отгледат сами децата си, знам, че ги има. / Извинявай за излиянието! Не е нищо лично, но ми е твърде болна тема! /
Дани_Камен_, точно юбилейни се наричат, както и инвестиционно злато. Може да проверите в банките, сега златото падна като цена. Също и в Tavex мисля, че може да попиташ. Не знам дали само изкупуват или и продават. Виждала съм такива и в някои Change бюра, но на тях не бих разчитала. Между другото, чудесен избор за спомен от раждането на детето!
Сандалка, моля разпиши се!  Hug

# 474
Весе, всичко ще се нареди, не се притеснявай предварително. Като гледате по-често бебчо и ти ще си по-спокойна. Дори и да се наложи да извадят бебо по-рано пак ще е добре. Сестра ми роди 4 дни преди да влезне в 9, а пък ей го на малкия юнак скоро ще стане на 4 годинки Simple Smile))) Така че само бъди спокойна, знам, че е трудно, но всички стискаме палци.

Гърл
, не знам мила откъде намираш сили, но много ти се възхищавам. Знам че е лесно да кажа Бъди силна, но малко остана. Трудно е. Не мога да се поставя на твоя място, но съм със теб  Hug

# 475
Глупи,
Скрит текст:
благодаря ти! Гуш! Не се поставяй, не бива дори и през ум да ти минава!
Сили не намирам, откакто него го няма, живея заради детето, ако не беше то до сега и мен да ме е нямало, колкото и ненормално да звучи казано от млад човек. То е единственото, което ме крепи иначе не знам до къде бих стигнала. Усещам, че сама не мога да се справя с това. Въпроса не е дали мога да живея без него, а че не искам да живея без него!

Момичета, извинявайте за предния ми пост, попрекалих. Като прочетох колко проблеми си имате всички, моите излияния бяха капката, която преля чашата.
Пожелавам на всички ни само хубави неща да се случват напред!

# 476
Весе.....съжалявам много,че ти се случва всичко това и накрая на бременността. Стискам палци всичко да е наред и да си отдъхнеш после. Много е тъпо това,че не са ти обърнали внимание с аборта...ама едва ли можеш да направиш нещо сега. Голямо ама голямо гушшшш.....

Много ми е скапан нета тези дни и затова не пиша често. Целувки на всички.

# 477
Мамита,
много ни се събра днес и тези дни на всички!  Praynig
Искам да си дадем сили една на друга и да знаем, че всичко минава....Прегръщам ви всички!  Hug
Лека полека ще се наредят нещата, ще минат всички трудности!
 Hug Hug Hug

# 478
Ех, аз пък не спирам да си ви представям всяка една с бебетата в ръце Simple Smile))
Просто като видиш майката с бебето в ръце и как грее лицето и от щастие, няма по хубава гледка:))

Гърл
Скрит текст:
Никой не би искал да живее така, но може би така е трябвало да стане. Това по някакъв начин да ти помогне за напред. Ти си силна и ще бъдеш толкова щастлива с малкият ти мъж Simple Smile) А пък тати ще ви гледа от горе и ще ви пази  Hug

Аз съм яко на бебешка вълна, сега правя едно албумче за дребка и нямам търпение да ви го покажа после Simple Smile))

редактирам се, Ивето няма ли да я изписват вече. нямам търпение и тя да се включи Simple Smile)

# 479
 Hug гуш

А мен започва да ме гони шубето....  newsm43 , хем си повтарям да съм спокойна.  Аз също съм с отрицателна кр.група, но и ММ е отрицателна, но почват да ме налазват паранои Shocked

Общи условия

Активация на акаунт