Отговори
# 105
Запис.
 Честито на всички мами!

# 106
  • varna
Иха, още бебета - честит Андрей на котето - жив и здрав да е!
Мисти, пробвах аз тия техники за обръщане, ама много бързо ми става зле  Sick
Карли, ЧРД, само хубави неща да ти се случват и скоро едно пухкаво бебоче   bouquet
Весе, стискам палци да има добър завършек тая поредна сага  Praynig
Луиза, браво, звучиш съвсем добре. А дано и ние да можем така!
Стискам много палци и на всички, дето ще раждат утре - само спокойно, докторите би трябвало да си знаят работата, все пак нали за това сте ги избрали!

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 20:26 от herairness

# 107
Иве, Дани стискаме палци и чакаме с нетърпение утре добрите новини. Hug
Весе, по-бързо да минава това с тези антитела и всичко да е наред.
Не мога да говоря от името на други, но за мен изборът секцио си е съвсем, съвсем по желание и без оглед на никакви моди! Информирала съм се, надявам се максимално, преценила съм рискове и предимства и на двата варианта. Съвсем не изпадам в заблуди за болките - и в двата случая си ги има, и в двата случая има период на възстановяване, който е различен всеки път. Рисковете се крият в самия процес на раждане (нормално или секцио) и по-нататък в дългосрочен план (то това, че някои са кофи, си е така и без раждане, тъй че хич не го и коментирам). Има си риск като за всяка операция, но факт са и родовите травми. Та, нека не заключаваме веднага кой калпав и кой не и да не приемаме, че са ни пределно ясни причините, поради които всяка за себе си избира вагинално раждане или раждане чрез Цезарово сечение.
Мисти, наистина добре, че има още време до термин Wink

# 108
iva_angel, успех и на теб за утре, че май на теб не съм пожелала! Утре се очертава поне 4 бебета да имаме, всички живи и здрави да са!

shushi_1, не знам, ама такава е количката на Шакира и Пике, дето бутат Милан в нея  Simple Smile Аз горе- долу ги следя звездите кой с каква количка е.

# 109
wwwaz след като потрошиха механизма, какъв жокер, как да не го счупим  Laughing големите спецове.
Върнах се от прословутия преглед, и съм като в транс, не стига, че ни одраха кожите, ами то договорката с доктора не е точно това което съм си мислила, прословутия корифей каза че той води дирижирано раждане, нормално - да, ама естествено - не, една седмица преди термина, ти пуска системата и така. Сега само ми се реве, не исках така да стават нещата, и сега вече съвсем не знам какво да правя, казах му аз на ММ дай на късмет как дойде, той не, така щял да е сигурен в доктора.  Weary newsm45 Добрата новина е, че кистата нямало как да пречи на нормално раждане, ако един ден реша да я махна ОК, но иначе не можело покрай раждането ама можело и с нея да си карам един куп време. Бебето си е екстра, било станало 2,800 дет се вика и сега да се роди не е проблем. Абе страх ме е, няма какво да се лъжем, най-добре е да не знаеш кога, така няма време да се притесняваш, и в този дух Иве, Мимс, Дани не ви завиждам, като си знаете утре какво ви чака, дано всичко мине бързо и се похвалите с добри новини. Hug
Бейб я си свиркай, най-добре да не знаеш кога и какво те чака, това го разбрах преди половин час, вярвай ми. Hug

# 110
koteto_f  - честит Андрей! Живи и здрави да сте  smile3525
karlie  - Честит рожден ден!С пожелания за леко раждане и пухкаво бебче на финала. А почерпката ти, просто оставам без думи..... много яка  Hug
Луиза - радвам се, че се справяте толкова добре с бебчо, дано всички да успеем така добре да предусещаме нуждите и да се грижим за бебчетата си  Heart Eyes
mims_70 - успех и  fingerscrossed
iva_angel - успокой се мила, не се тревожи и всичко ще се нареди. Трябва да си спокойна заради себе си и най-вече заради малкото човече и от нас стиснато палци  Simple Smile
Мисти - съжалявам, че си разочарована от този доктор, няма ли при кой друг да отидеш?

А сега за нас  newsm44 тоновете ни са ок и на прегледа се оказа, че бебчо си много добре - 2,600 кг е вече и всичко му е според нормите / явно предния път нещо не са го измерили както трябва/. Събота пак сме на тонове, но заради мен, спираме хапчетата против контракции и ще следим как реагирам на това, че трябвало вече да имам подготвителни контракции.  Благодаря за стиснатите палци   bouquet

# 111
Сити браво за добрите новини, този при когото отидохме го водят най-добрия

# 112
  • София
Ива Ангел, всичко ще бъде наред, още съвсем малко и ще си гушкаш бебочето!  Hug Ох, знам, че е тъпо да ти кажта "Не се притеснявай, не го мисли", като няма как да го направиш, но все пак опитай.

Мисти, както казаха и другите момичета  - може би заради пари, но със сигурност и заради комфорта да насрочиш едно секцио за 9 сутринта, когато ти е смяната, вместо да киснеш цяла нощ и да чакаш разкритието на някояси, дето те е избрала "за екип". Една моя приятелка много се доверяваше на лекарката си, много държеше на нея и беше супер спокойна, че ще ражда при нея. Но, 3 седмици преди терминът и, лекарката и казва, че ще излезе за една седмица в отпуска, щото имала рожден ден. Приятелката ми изпадна в криза, беше ревала в кабинета на докторката, че я изоставя, че тъкмо тази седмица ще вземе да роди и т.н. Лекарката се видяла в чудо и и казала, че специално заради нея ще дойде да я прегледа, ако се наложи във въпросната седмица, ще си наруши ваканцията един вид. И като по поръчка, навръх рождения ден на докторицата, мойта приятелка отива на запис на тонове и преглед. Оказва се, че е с 4 см разкритие, но НИКАКВИ болки не усеща. Лекарката обаче и казала: ама какво ще те чакаме, бебето е голямо, няма да те мъчим, я да направим едно секцио и... бам, готово.  Приятелката ми до ден днешен е убедена, че секциото е било заради голямо бебе (което го бяха измерили 3 900, не чак толкова голямо даже, а се роди 3 600), но според мен е очевидно, че лекарката е искала да си отпразнува рождения ден на спокойствие, вместо същата вечер приятелката ми да си роди бебето нормално и вероятно без особено големи мъки, щом на 4 см разкритие е имала нула болки. Та понякога е по-добре и без избор на екип да си Simple Smile

Благодаря на всички за милите пожелания! Да честитя и аз на майчетата, които се обебиха и ще се обебват днес и да им кажа,  че ако вярват в разни астрологии и нумерологии, явно 26ти е добра дата за раждане, защото се считам за много щастлив човек Wink

# 113
  • varna
Си_Ти, браво за добрите новини  Hug
Мисти, какъв е тоз доктор бре, как тъй ще ти каже  newsm78 И изобщо ли няма друг вариант?
Пина, направо ме изумяваш, как пък успяваш да следиш толкоз работи навсякъде Hug

# 114
Пина
Скрит текст:
мидите станаха супер, обаче мисля следващият път да се пробвам да добавя и малко доматен сок към ориза. В Дълбока така ги бяха приготвили и ми се стори една идея по добра. Иначе ометох половината тенджера, че и стринка ми почерпих с една порция миди. Определено ми харесаха  Hug Сега само ще се моля да не ми стане лошо, че хапнах порядъчно, не че не остана и порядъчно количество. Искрено благодаря за рецептата  Hug

За Гракото аз съм им голям фен и съм с такава, но не Симбио, а Мираж Комплект (вече). Страшно съм доволна. Количките ги има в Продавалник на сносни цени, така че предполагам софиянки ще можете да ги видите на място. Ако имах финансова възможност и аз бих си взела Симбиото, но просто Имам Мираж Леда от сина ми (нищо, че е с розаво) и сега си взех и кошница към количката.

# 115
Шуши, Тук на Нишава, от към южния парк има един магазин бебе маркет. Гледам че на витрината имат Грако, но не знам дали е същият модел.

Е аман от доктори, секцио за по-лесно, системи за по-лесно вече да се чудиш какво да правиш

Си_ти браво за хубавите новини.

# 116
Честито бебче  на мама Котето !!

Леко раждане утре на всички които им предстои !

Мисти , уф и аз се надявам сега моя док да не вземе да се окаже сега че само секцио прави  Thinking , ще го видя аз в петък какво ще каже. Аз ще раждам с екип в Пловдив, мъжът ми настоява да се знае кой ще е доктора а не който завари на смяна.А и така сме хем  аз и хем той спокойни , но да не казваме голяма дума отсега !

# 117
cvetibramley то и мъжа ми е такъв, не можел да ме остави в случайни ръце, и т.н. та сега съм в шах, те моя не е само секцио, но дето вика глупи, по-лесно е със системи, че да е сигурен, че ще е на смяна, кой ще ме чака мен един господ знае колко време  ooooh! вече не ми се ражда изобщо. Това викам на ММ давай с**с яко, че бебето само да вземе да се ражда и да се откача от тия дирижирани раждания. Той не че ме прие насериозно де.

# 118
Мисти, ти го нападни, пък той няма как да ти откаже Simple Smile)) тъкмо както не те е приел насериозно и няма да се усети ако станат нещата Simple Smile) Кажи ако трябва да ти носим и малини Simple Smile))

# 119
аз точно за това мисля да раждам в частна болница - плащам си именно за естественото раждане и сигурността, че няма да ми правят излишни интервенции само, за да си улеснят живота докторите.

Общи условия

Активация на акаунт